❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Col·labora amb l'Àgora Errant! Acció col·lectiva contra-normativa

Trobem-nos a les places, pensant futurs on el patiment individual no estigui desconnectat de la responsabilitat social i la cura col·lectiva

Locomotora 21

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
63
Aportaciones
1.431€
De 1.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Àgora Errant és una acció que pretén alterar la vida quotidiana de l’espai públic i les places del poble tot posant un interrogant a les normes socials establertes que ens creen malestar fins a fer-nos trencar en el patiment humà. Escoltant, entent els perquè del patiment i el dolor, acompanyant-nos i apoderant-nos.

És col•lectiva perquè convidem a la col•laboració i la complicitat a totes les vilatanes i el teixit associatiu comarcal del Garraf i Barcelona.

I contra-normativa perquè vol qüestionar normes que ens fan sentir excloses i oprimides.

Volem ser un projecte participatiu i de reclam ciutadà, informal i espontani, contribuint al canvi d’actituds i pràctiques que han de fer possible societats responsables, respectuoses, lliures i compromeses amb la transformació social des de l’entesa crítica. Volem treballar des de la diversitat, sumant mirades i tenint cura de teixir una xarxa de xarxes.

Coordinades per Locomotora21 es fan 6 Àgores diferents, entre abril i novembre de 2022, a 6 emplaçaments diferents de la vila de Sitges, on ens acompanya una exposició gràfica itinerant que emmarca el propòsit de les trobades, alhora que permet crear altres espais on passin coses mentre es desenvolupa el col•loqui.

Com pots participar?

Assistint a Les Àgores:

ÀGORES PASSADES:

  • Justícia climàtica i justícia social: Biodiversitat sitges, APMA GArraf. (9/4/22)
  • Migració i interculturalitat: Unitat contra el feixisme i el racisme Garraf, Associació senegalesa Ande diapo i Stop mare mortum. (8/5/22)
  • Gent gran i els seus drets: Associació dret a morir dignament Sitges, Iai@flautes Garraf i Escola de pintura adults Recreart. (4/6/22)

PROPERAMENT:

  • LGTBIQ+ I DIVERSITAT: Associació Color Sitges link, col·lectiu el Punt R i l’Esquerda. (17/09/22)
  • FEMINISME I EMANCIPACIÓ: Assemblea de dones feministes No em toquis la tecla, el Punt R .... (8/10/22)
  • SALUT MENTAL I LA REVOLUCIÓ DE L'ACOMPANYAMENT COL·LECTIU: Associació socio-cultural Nikosia. (12/11/22)

Col·laborant amb el Micromecenantge de Verkami

Quan aportis un donatiu al micromecenatge, obtindràs unes recompenses per coneixer millor el missatge de l'Àgora Errant i portar-lo més enllà de l'acció concreta.

Les recompenses capturen el missatge i l'informació de tot allò que ha passat i passarà al projecte enguany. La seva intenció és que puguis informar-te alhora que sacceges consciències.

També ens ajudaràs a poder finalitzar el primer cicle d'Àgores proposades i finançar la part del projecte que no està subvencionat.

Què el deambular de l'Àgora Errant no pari!

Sobre les recompenses

  • Per l'aportació de 8€, et recompensarem amb una revista i el teu nom a la pàgina d'agraïments.

  • Per una aportació de 15€, et recompensarem amb una bossa de tela, una revista i el teu nom com a mecenes que sortirà a la pàgina d'agraiments.

La bossa de tela d'Àgora Errant!!

Bossa de tela d
Bossa de tela d'Àgora Errant

La revista!!

La revista de l'Àgora Errant és un recull documental, d'impressions, reflexions, fotos i expèriencia dins de cada Àgora.

Estarà feta per les persones i associacions que han passat i passaran per les diferents tertúlies.

I explica amb detall el perquè de l'elecció de cada Àgora, així com la necessitat de generar aquest dispositiu dins de cada plaça, al nostre poble, a la nostra comarca.

Som Locomotora21

Som un espai obert de pensament i paraula amb especial sensibilitat per aquelles i aquells que transiten el malestar psico-social i/o el patiment mental.

Ens identifiquem també amb qui li ve de gust assistir amb un grup de persones on la singularitat està vista com una fortalesa i el saber de l'experiència com una saviesa.

Apostem per l'activisme, l'associacionisme, el posar la vida en el centre i les cures en xarxes compartides de manera generosa i amable, sostenible.

A què destinarem les vostres aportacions

Les teves aportacions ajudaran a finançar la part no subvencionable del projecte, i que l'associació amb els nostres medis no podem autogestionar.

Col•laboraràs a l'iniciativa de seguir creant espais a les places per poder debatre, enraonar, pensar i fer política des del poble amb la gent del carrer.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

5 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Mario

    Mario

    más de 1 año

    Gracies per tot el que feu amb aquest gran projecte. Mario G

  • alba_s12

    alba_s12

    más de 1 año

    Felicitats per la feina ❤ us segueixo de ben a propet!

  • Manel Tejedor

    Manel Tejedor

    más de 1 año

    Molt bona sort i molta energia positiva

  • Dolors Reyes

    Dolors Reyes

    más de 1 año

    Molt bona tasca

  • Albert Paco

    Albert Paco

    más de 1 año

    sou un projecte incipient, però ben fonamentat. Endavant

#04 / Recompenses en camí

Estimada, estimat mecenes

Us informem que entre els ponts i les festes del mes de desembre, ens hem retrassat una mica amb la nostra data estimada d'entrega.

El més segur és que us arribin les recompenses després de festes, a principis de gener.

Hem pogut veure com estan quedant després de la feinada i tenen l'essència de l'experiència de l'ÀGORA ERRANT! Així que esperem que us agradi tant com a nosaltres!

Per les persones que us les enviem per correu, seguirem en contacte per verificar que us han arribat i per les que ho rebreu en mà, res millor que tornar-vos a veure!

Aprofitem el missatge per desitjar-vos unes magnífiques festes i un 2023 carregat de projectes transformadors!

Una gran abraçada i moltíssimes gràcies per creure amb nosaltres,

Locomotora 21

#03 / Estimada, estimat Mecenes, aquesta info t'interessa!

Sou les/els millors!!!

Amb la campanya més que finalitzada amb una total recaudat de 1410€, engeguem la producció de les recompenses que rebràs al desembre!

Hem decidit que tant les aportacions de 15€ com les aportacions solidaries de 25€ i 50€, rebràn la revista i la bossa de tela.

Les de 8€, tal i com estava plantejat, la revista.

En breu ens posarem en contacte amb tu perque ens diguis si prefereixes rebre la recompensa per correu a casa, o te la fem arribar a mà a través d'un integrant de Locomotora21... que és possible que coneguis.

Estem treballant de valent perque siguin unes recompenses dignes del nivell que et mereixes i que portis el missatge de les nostres Àgores, errant per totes bandes!

També et voliem fer saber que després de donar el tant per cent que Verkami… leer más

#02 / Sis dies per acabar la campanya!!! Les recompenses s'apropen...

Bon dia, Mecenes!!

A sis dies per acabar la nostra campanya, no podem estar més satisfetes del resultat.

No només podem dir que financem el nostre projecte d'Àgora errant, sinó que ens queda pressupost per poder pensar que això no s'acaba aquí.

Gràcies a vosaltres podem pensar en continuar construint noves Àgores i que continuem pensant en deambular i trobant-nos de plaça en plaça obrint nous debats, noves reflexions.

En renovar la nostra exposició itinerant i seguir obrint nous espais, complicitats i contextos que ens facin repensar i reconnectar.

No ens oblidem de les recompenses!!! Ben aviat, quan acabi la campanya, posarem fil a l'agulla i us anunciarem com aconseguir-les i us donarem opcions.

De moment, continuem connectades!

#01 / Ho hem aconseguit !!! Moltissimes gràcies per creure amb el projecte!!

Ens creiem petites i ens heu fet sentir grans !🥳🥳

Hem arribat a l' objectiu de 1000€ de recaptació per a poder acabar de finançar el projecte d' Àgora errant. Estem emocionades, agraïdes i amb ganes de seguir pensant futurs on el patiment individual no estigui desconnectat de la responsabilitat col·lectiva.🤍

No oblideu que la campanya seguirà oberta fins el 25 d' octubre per a que pugueu seguir aportant al projecte, a Locomotora21 🚂🔥 perque poguem seguir pensant, creant, imaginant accions i espais que saccegin, ressonin, construeixin, acompanyin i ens sostinguin.🫂

Moltes moltes gràcies!!! ☺️☺️

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies