❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

DONEC PERFICIAM

Des de senyor trap creiem que és hora de fer un pas endavant, un pas més amb "donec perficiam". Un nou disc, un nou directe, una evolució!!!

SENYOR TRAP

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
7
Aportaciones
170€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

DONEC PERFICIAM

"DONEC PERFICIAM" (fins a aconseguir-ho) és un projecte d'un nou disc amb el qual pretenem avançar en tema qualitat i revolucionar el que havíem fet fins ara, jugar amb el passat i el present per crear un so totalment diferent del que ja hem fet, sense perdre la nostra essència ni la forma de plasmar el que som sobre la música que fem.

QUI SOM

Senyor Trap és un projecte que va començar ara fa tres anys i que no ha parat d'evolucionar i ara ens hem plantejat fer un pas més.

Des dels inicis a la plaça, als concerts amb LRDP i la faràndula de Senyor Trap la música ha estat sempre present i després de l'últim disc "L'ANTITRAP" no tenim pensat parar.

Senyor Trap és un grup on fem el que surts dels collons, diríem que fem música urbana, però ens perdem fàcilment.

No sabem explicar qui som, però si el que fem, música de veritat, el que vivim, el que pensem, d'on venim i el que volem. Podríem dir que a vegades ens xupa un ou ser políticament correctes i anem fent sobre la marxa, una cerca d'un estil propi jugant amb vivències i amb un fort contingut polític i de lluita social, fins a poder arribar a fer-nos un lloc a l'escena amb ambició i caràcter de cara la nostra gent.

PER QUÈ UN VERKAMI?

La idea del Verkami és bàsicament per créixer com a artistes i donar peu a un nou disc anomenat "Donec perficiam" aquest disc ha de ser l'evolució de tots aquests anys plasmada en 11 cançons on reunim ment i vivències d'un inici, remarquem un present i aspirem a un futur, amb un so diferent que aporti i digui tot el que ens falta per demostrar.

No només destinem els diners en aquest nou disc sinó que també en millorar i portar a un altre nivell el directe, tenint per fi un material propi que ens permeti assajar com deu mana i poder portar una banda sencera a l'hora del directe, poder tocar allà on vulguem, ja que podrem tenir tot el material necessari.

A més el projecte comporta nou material audiovisual i sonor d'alta qualitat per al nostre públic.

LES RECOMPENSES

Per cada donació hi haurà una recompensa per a l'esforç econòmic que suposa per als mecenes, és un petit detall que donem com a gratitud per la col·laboració i l'ajut a què el projecte tiri endavant.

Amb 5 € podreu tenir un agraïment al final del disc, és a dir a l'outro del disc el nom de tots i totes aquelles i aquelles que ho heu fet possible

Amb 10 € Podràs escoltar el nou disc abans que ningú
+ Agraïments al final de disc (així el hype no fa tant mal).

Amb 15 € 3 adhesius diferents de Senyor Trap amb algún logotip de senyor trap i del disc
+ Escolta anticipada
+ Agraïments al final de disc

UN EXEMPLE PODRIA SER AQUEST
UN EXEMPLE PODRIA SER AQUEST

Amb 25 € Dues entrades al concert d'estrena.

On un cop fet el disc buscarem un lloc per Manresa o voltants per poder estrenar el disc a lo gran i podreu venir-lo a gaudir amb una acompanyant.
+ Adhesius
+ escolta anticipada
+ agraïments.

Amb 30 € Una bossa de tela exclusiva + lot d'Adhesius + escolta anticipada + agraïments

BOSSA DE TELA
BOSSA DE TELA

Amb 40 € Tindrem: Samarreta de "DONEC PERFICIAM" amb un diseny espectacular que encara estem maquinant i que penjarem en quant el tinguem + Lot d'Adhesius + escolta anticipada + agraïments.

Amb 50 € La Bossa + La Samarreta + Lot d'Adhesius + escolta anticipada + agraïments

Amb 75 € Tenim la recopilació de tot Samarreta + Bossa + Dues entrades + Lot d'adhesius + escolta anticipada + agraïments

I per acabar de rematar tot tenim 5 recompenses de 200 €, pot semblar una bogeria i és un esforç econòmic per a qualsevol, però un concert privat de senyor trap alla on tu vulguis és una oferta que també val la pena. I sempre pots fer un pot comú amb els amics!!!

Aquest concert serà un cop tret el disc, ens posarem d'acord amb el mecena i buscarem un lloc, ja que el material ja el posem nosaltres.

L'única condició és que el concert sigui dins de Catalunya i que el mecena tingui un espai.

És possible també que posem ofertes de temps limitat i limitades en el que dura el Verkami!!

Ah, per cert: Despeses d'enviament incloses a la Península!!!

CALENDARI PREVIST

Part dels diners del Verkami ja són destinats a les recompenses, així doncs la intenció és just completar-lo posar-se mans a l'obra per tenir-ho i donar-ho tot com abans possible.

El disc un cop gravat, no en sabem el dia exacte, del llançament, però intentarem no fer-nos de ruga i compartir-lo en com més aviat millor per així també poder-ne fer l'estrena.

CONTACTE

Per més dubtes o informació podeu contactar amb nosaltres a [email protected] o en qualsevol de les xarxes socials que trobareu al següent enllaç, on també podeu escoltar i veure el que ja hem fet i on us anirem posant el dia de tot el projecte.

linktr.ee/SENYORTRAP

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies