❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

CAVALLETS DE SABADELL

Construcció de 8 cavallets de mèdul·la que formaran part dels Cavallets de Sabadell. Aquests participaran al Seguici festiu de Sabadell.

ESD

Un proyecto de

ESD

Categoría

Creado en

0
segundos
38
Aportaciones
1.950€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

OBJECTIU DEL PROJECTE

Construcció de 8 cavallets de mèdul·la que formaran part dels Cavallets de Sabadell. Aquests participaran en el Seguici Festiu de Sabadell que té com a actes principals, l'anunci de la Vigília de l'Aplec de la Salut i l'inici i cloenda de la Festa major de Sabadell. Aquests 8 cavallets també serviran per fer altres danses de cavallets, sempre dins el repertori de l'Esbart Sabadell Dansaire.

QUI SOM?

L’Esbart Sabadell Dansaire és una entitat dedicada a la recerca, ensenyament i difusió de les danses tradicionals dels Països Catalans.

Des de la seva fundació, l’any 1977, l’esbart ha concentrat els seus esforços en mantenir la màxima fidelitat als orígens de les danses que s’ofereixen al públic i també en organitzar actes, treballs i debats relacionats amb tots aquells aspectes que configuren aquesta branca de la cultura catalana. En aquest aspecte, ha estat l'impulsor del Dia Internacional de la Dansa a Sabadell i n'ha estat l'organitzador des del 1998 fins el 2021.

En el camp de la producció, i amb el desig que arribi a ser tradicional, l’any 1998, va crear el BALL DE LA BOLA DE SABADELL, un ball obert a tothom que es balla cada any la tarda del diumenge de la Festa Major.

També és l'impulsor del Ball de gitanes de Sabadell que es va presentar per primera vegada el diumenge de carnestoltes de 2022.

I actualment, és una de les entitats impulsores del Seguici Festiu de Sabadell que va sortir per primera vegada a la Festa Major de Sabadell 2021.

A QUÈ DESTINAREM LES NOSTRES APORTACIONS?

Les aportacions dels mecenes serviran per ajudar a finançar la construcció dels 8 Cavallets de Sabadell, el vestuari dels cavallets i dels seus portadors així com les despeses de la festa de presentació i bateig dels Cavallets de Sabadell prevista pel 31 de juliol de 2022.

Per tant, és molt important que poguem arribar a la xifra demanada i superar-la. Per això, us volem agrair la vostra col·laboració en el nostre projecte i en la cultura popular catalana.

CALENDARI PREVIST

Un cop acabada la campanya i gràcies a totes les aportacions rebudes, acabarem d'enllestir tots els preparatius per a la presentació i bateig dels Cavallets de Sabadell el diumenge 31 de juliol de 2022.

Les recompenses s'entregaran a partir del setembre. Ens posarem d'acord amb cadascú dels mecenes per entregar-els-hi.

+ INFO

Instagram
Facebook
Web

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Anna Cris

    Anna Cris

    más de 1 año

    Fem-ho possible!

#02 / RECOMPENSES

Bon dia!

Donat que al mes d'agost, la majoria d'empreses estan de vacances, esperarem al setembre per gestionar les vostres recompenses.

Durant el mes de setembre, ja us indicarem el dia en què podreu recollir la vostra recompensa.

Moltes gràcies a totes!

#01 / GRÀCIES!!!

Moltes gràcies a totes per col·laborar amb els Cavallets de Sabadell. Estem molt contentes per haver aconseguit el nostre objectiu i poder haver fet realitat aquest projecte. Ben aviat, us informarem de com aconseguir les recompenses. Gràcies, gràcies i gràcies!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies