❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

LA LLUNA EN UN POT: un espectacle pels més petits.

La lluna en un pot és un espectacle de dansa i percussions dirigit al públic d'1 a 4 anys. La Petita Malumaluga, jove companyia formada per intèrprets amb un ampli recorregut internacional, ens presenta una col.lecció de somnis, sons i colors per al públic més exigent.

La Petita Malumaluga

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
24
Aportaciones
2.959€
De 2.950€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

1.NECESSITEM LA TEVA AJUDA

El 17 de Novembre estrenem! La lluna en un pot obrirà el festival internacional El més petit de tots

Tot i que tenim una llarga experiència en el camp de les arts escèniques, i també en el món dels espectacles infantils i per nadons, és el primer projecte per teatres de la companyia.

Des de que vam iniciar aquest viatge l'interès i les expectatives han superat en escreix el que podíem imaginar. Fins i tot, molt abans d'estrenar, ja tenim propostes de diferents punts d'Europa.

Són temps difícils, ens han otorgat subvencions públiques que ningú sap si finalment es cobraran, però també creiem que és un moment únic per iniciar nous camins, per mirar endavant i materialitzar els més ambiciosos projectes.

El repte és majestuós: partint únicament de l'autofinançament i del vostre mecenatge crear el millor espectacle al nostre abast, otorgar el més alt nivell d'excel.lència que tinguem a les nostres mans al millor de tots els públics: els nens més petits de tots.

Per tot això ens és imprescindible la teva ajuda; ens agradaria molt fer-te partícep d’aquest projecte. Si en vols formar part com a mecenes n’estarem molt contents de tenir-te al nostre costat, però si consideres que ara no és el moment de participar econòmicament, i t’agrada el projecte, t’agrairíem que ho fessis córrer. Que en parlessis a facebook, twitter, amb correus electrònics als teus amics, que ho comentessis a la plaça on juguen els teus fills, a la biblioteca, a l’escola,...

Ens agradaria que ens ajudessim per portar a nens i nadons d'arreu unes engrunes de màgia i sensibilitat, i per descomptat algun què altre somriure.

2.L'ESPECTACLE

És ben sabut que la lluna és una golafre, cada nit es crospeix els colors que el sol ha anat pintant ben d'hora, des de la matinada. Però aquesta vegada s'ha passat de la ratlla, ha menjat molt, massa,... i s'ha tornat tan grassa... que ha caigut al terrat de casa! I tu, ens ajudes a pujar-la?

La lluna en un pot és un espectacle dirigit als més petits (1 a 5). És una proposta que fusiona el llenguatge de la dansa contemporània, un munt de percussions en directe, música original i una cuidada escenografia.

A escena dos intèrprets: un músic percussionista i una ballarina donen vida als diversos personatges. Dibuixem la contraposició de dues personalitats: la rigidesa i disciplina del sol davant la candidesa i la dolçor de la lluna. Percussions d’arreu del món, tambors i efectes diversos ens fan de fil conductor i ens guien per un recorregut de somnis i sorpreses que estimulen els sentits de nadons, nens i adults.

LA MÚSICA

Com a músics trobàvem imprescindible composar una banda sonora original per aquest espectacle. D’aquest punt se n’encarrega en Jordi Bello, especialitzat en bandes sonores de pel.lícules i televisió. Hem treballat amb marimbes, flautes, sons electrònics, glockenspiels, orgues,... per embolcallar l’espectacle d’un ambient tendre però madur, amb pinzellades de música de circ.

La música en directe està feta mitjançant l'enregistrament en viu de loops (repeticions una a sobre de l’altre) amb instruments de percussió adients a les edats del públic: cajon, tars, un ampli ventall de tambors, campanes, udus, garrahands, materials reciclats i tot allò que siguem capaços de fer sonar i mai diríeu que seria possible.

Aquí teniu una mostra de la música:

L’ESCENOGRAFIA

L’altra pilar fonamental de l’espectacle és l’escenografia. Buscàvem recrear un ambient orgànic amb materials purs que fessin volar la imaginació però alhora fessin sentir a l’espectador com si fos a la seva pròpia casa. Volíem un espai càlid, comfortable. Per això estem col.laborant amb Coffemilk, empresa experimentada en escenografies i alhora especialitzada en l’interiorisme i aparadors.

Treballem amb escales de fusta, estructures de fusta, estenedors, ventalls, miralls, plomes, bombolles, sorra i també la força visual de les percussions.

3.QUI ÉS LA PETITA MALUMALUGA

Malumaluga és un col.lectiu de músics i ballarins nascut a Estats Units però establerts a Barcelona, i amb un peu a Londres.

Els seus components han treballat en alguns dels principals teatres internacionals: Barbican (Londres), Teatre del Liceu (Barcelona), Sadlers Wells (Londres), Arriaga (Bilbao), Karl Marx (Havana), Octogone (Suïssa), Teatro Real (Madrid),...

Com a intèrprets portem més de vint anys col.laborant amb un llarg nombre de reconegudes companyies, coreògrafs i músics tan per adults: Hofesh Shechter, Estopa, Modern Romance (banda sonora Shrek), Pepe Hevia, Buissoniere (Suïssa) com per infantils El Petit Liceu, Nats Nus, Roseland,...

Com a directors, coreògrafs i assistents de direcció, a més de produccions pròpies, hem col.laborat amb Festival ôpera de Butxaca de Barcelona, Festival de Músiques contemporànies, XVIII Temporada d'Òpera de Sabadell. X Cicle d'ôpera a Catalunya

Coreografies per Theatre O (premi com a millor espectacle al festival d’Edimburg).

FITXA ARTÍSTICA

Intèrprets: Eva Vilamitjana, Albert Vilà

Direcció: Eva Vilamitjana, Albert Vilà

Guió: Albert Vilà

Música en directe: Albert Vilà

Música: Jordi Bello

Disseny escenogràfic: Coffeemilk, Albert Vilà

Escenografia: Coffeemilk

Vestuari: La Petita Malumaluga

Disseny de llums: Rafael Roca

Tècnic de llums i sò: Rafel Roca

Disseny gràfic: Mireia Avellaneda

Gestió: La Petita Malumaluga

4. COL.LABOREN

Generalitat de Catalunya (subvenció)

L’Estruch Sabadell (residència per assajos)

Ajuntament de Sabadell (residència)

La Sala, Sabadell (residència tècnica)

Nascuts per llegir

Programa de salut i cultura que promou la lectura a la primer infància

Percussity

Comunitat de percussionistes

Planeta Bateria

Plataforma de projectes relacionats amb la bateria

5.LES RECOMPENSES

Xapes

Mida gran. El color pot variar.

Samarretes

Les samarretes són per nens. Talla dos i quatre. Si-us-plau especifiqueu la talla. El color pot variar.

Entrades

El paquet entrades familiar inclou un màxim de quatre entrades: dos adults i dos infants. L'actuació serà una sessió especial per mecenes el 16 de Novembre a La Sala, Sabadell

Dvd

Dvd de l'espectacle, signat pels protagonistes, per poder reviure i comentar l'espectacle a casa.

Experimentació post-funció amb els instruments musicals utilitzats en l'espectacle

Durant una estona explicarem els diversos instruments utilitzats i deixarem (acompanyats per nosaltres) que els nens experimentin amb els instruments.

Especial biblioteques

Oferim un espectacle de petit format (Núvols o Els músics de Bremen) amb un únic intèrpret. Inclou despeses de transport dins la província de Barcelona.

Hem portat els nostres espectacles de petit format a moltes biblioteques de Catalunya. Us voldríem agrair haver-nos convidat durant tots aquests anys i pensem que seria una bona idea organitzar amb els vostres lectors una campanya per recaptar fons. Creiem que així fomentaríem les activitats pels més petits i remarcaríem els esforços que feu per programar.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#02 / 4 setmanes per l'estrena

Cada vegada queda menys, només 4 setmanes.

Moltes gràcies als nous mecenes, benvinguts!

Anem per bon camí, arribarem a la xifra màgica però, si-us-plau, no deixeu de passar la informació als vostres amics, xarxes socials,... gràcies.

Voldria fer-vos cinc cèntims de com van els assajos:

Ha estat una setmana complicada. És difícil acabar de tancar apartats. Bàsicament: l'escenografia un cop a escena... no funcionava. Hem passat un munt d'hores movent escales amunt i avall, estenedors, galledes... Res no funcionava. Finalment, dilluns, vam poder tancar el cercle. Ara sí que estem convençuts.

També ha vingut el Rafel, tècnic de llums i hem fet un passi per ell. Podrem utilitzar el teatre on treballa per fer proves de llums abans de la setmana tècnica prèvia a l'estrena. Com sempre, no sé com ens ho fem, volem unes llums força… leer más

#01 / 5 setmanes per l'estrena

Abans de res donar un milió de gràcies a tots els mecenes. Estem molt agraïts (i sorpresos!) per les vostres aportacions.

Anem per molt bon camí, arribarem als 2950€. Però si sabeu d'algú amb criatures, d'algú que li agradi la cultura o que sigui sensible a aquest tipus de temes si-us-plau feu-li arribar aquest enllaç. Totes les aportacions, per petites que siguin són més que benvingudes.

Hem pensat que seria interessant explicar-vos què farem cada setmana. Pels que no sou del ram creiem que us pot venir de gust veure com treballem.

Des del 3 de setembre tenim assaigs cada dia, dissabtes inclosos. Un mínim de 5 hores, un màxim de 10. I quan arribem a casa cal treballar en la gestió, en mirar vídeos, buscar elements escenogràfics, instruments,... Dormim poc, però l'energia de producció ens apassiona.

Dilluns

A més de treballar… leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies