Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

Sexo Móvil Singular, SMS ilustrado

"Sexo Móvil Singular, SMS Ilustrado" es un proyecto que pretende publicar un libro de ilustraciones de poemas eróticos como regalo de cumpleaños a los dos años de vida de la iniciativa interactiva "Ilustra un poema de mps". Treinta creativos visuales ilustran poemas del libro "Sexo Móvil Singular".

Marta Pérez i Sierra

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
82
Mecenas
3.090€
De 7.000€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català

[en CATALÀ]

Sexo Móvil Singular, SMS Ilustrado es un proyecto que pretende publicar un libro de ilustraciones de poemas eróticos como regalo de cumpleaños a los dos años de vida de la iniciativa interactiva Ilustra un poema de mps .
Treinta creativos visuales ilustran poemas del libro Sexo Móvil Singular, SMS de Marta Pérez Sierra (mps).

VEDETTE
VEDETTE

Vedette, de Pere Cabare (fragment)

Con tu ayuda podremos editar un libro erótico muy especial.

En el año 2000 Viena ediciones publicó Sexo Móvil Singular SMS como libro de poemas. Ocho años más tarde, Grey Garlanda, se anima a ilustrar cinco de esos poemas gracias a la idea de Adeline Flaun y Rosa Motis. En pocos meses, diecisiete creativos plásticos secundan la idea. Organizamos el primer vernisagge poético en Sants, donde contamos con la música de Genís Lleopart y las voces de Melània Gómez y Joan Opi, así como la de otros poetas, para recitar los poemas del SMS. Hasta el día de hoy, treinta creativos visuales han interpretado los poemas con su lápiz.

gàbia
gàbia

Gàbia, de Pitu Álvarez (fragment)

Ellos son: Anna M. Almirall Germain, Carme Brines, Carme Rosanas, Cristina Girol, Cristina Valles, Daniela Violi, Edgar Ramírez, Grey Garlanda, Jali (José Labari), Joan Aregall, Joan Codina, Lola Ballbé, Lusmore Dauda, Majo (M. José Valiño), Maria Marcili, Maria Tarragó, Marite Evaristo, Mireia Rossell, Montse Artal, NicO (José Nicolás Sánchez), Núria Téllez, Pere Cabaret, Pi Piquer, Pitu Álvarez, Rosa M. Arrazola, Sali (Núria Saladrigas), Sílvia Tenllado, Toni Tur, Xisco Cabré i Yoshi Sislay.

accent
accent

Accent, de Mireia Rossell (fragment)

Los treinta artistas ilustran los poemas eróticos escritos en el móvil (160 caracteres) para enviar por móvil. El conjunto de la obra Ilustra un poema de mps es de un total de 53 piezas trabajadas con diferentes técnicas e impresas en papel fotográfico sobre cartón pluma o sobre madera.

La iniciativa interactiva Ilustra un poema de mps, coordinada por Marta Pérez, que ha recorrido toda Cataluña, se ha autofinanciado hasta este momento. La ilusión de todos es ver recogido este proyecto en un libro. No contamos con ninguna otra financiación.

Cristina Girol ametlles
Cristina Girol ametlles

Ametlles Dolces, de Cristina Girol (fragment)

Nos gustaría poder ofrecer a todos los amigos que nos habéis apoyado en las exposiciones e inauguraciones la recopilación de toda la obra en un libro. Para darle un valor añadido de universalidad, queremos enriquecer el libro con los poemas traducidos al inglés y al castellano.

Marta Pérez Sierra

¿CON QUIEN HAREMOS EL LIBRO?
La edición del libro correrá a cargo de Polen Ediciones www.pol-len.cat, una editorial ubicada en Barcelona que trabaja con criterios de ecoedición, unos estándares que permiten minimizar el impacto medioambiental del libro en todo el su proceso (diseño, impresión y encuadernación).

pipiquer
pipiquer

Fa vides, de Pi Piquer

Las características del libro son:
Formato: 22,00 x 22,00.
Papel: Estucado mate 50% reciclado con certificación FSC SYMBOL FreeLife: 170gr.
Tintas: 4 + 4 Tintas con aceites vegetales, para imprenta EMAS.
Enquadernación rústica cosida con hilo con solapas.
Cubierta laminada mate.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

0 comentarios

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

#14 / Bar Diamant

Bar Diamant

Una extensa mostra de l'exposició dels poemes del Sexe Mòbil Singular, SMS al Bar Diamant de la plaça del Diamant del barri de Gràcia, de Barcelona.

diamant10
diamant10

D'esquerra a dreta: Lluna de Lusmore Dauda, Desig de Yoshi Sislay, Núvol de Grey Garlanda i Soledat de Lusmore Dauda

El dimecres 28 de novembre cap a les 19'30 farem la inauguració.

diamant8
diamant8

Dues llunes de Rosa M Arrazola

#13 / Carme Rosanas

Carme Rosanas
És una de les blocaire més actives que conec. Dona polifacètica i enjogassada. Engresca a tothom a escriure a través dels blogs! És magnífica i modesta.
Ella fou una de les últimes en incorporar-se al grup d'il·lustradors i animar-se a interpretar els meus SMS, que en Carles Arola -president del Cercle Artístic de Sitges- defineix així:
Nova poesia trobadoresca, de l’amor mundà i l’amor cortès, però que, en lloc de la lira, utilitza el telèfon per cantar els temes més antics amb el mitjans més nous.
Carles Arola

La Carme tot jugant amb les paraules i els pinzells, com ella mateixa diu, va fer Paraules i Menta

dsc02543ob
dsc02543ob

Paraules

20071210225909
20071210225909

Menta a l'*Espai Tranquil* de Can Barbany

Aquests llavis vermell per fer petons de menta me'ls ha regalat la Carme.

Vull petons de menta
per als ulls,
petons de tarongina
per als llavis assedegats,
petons rodons
per al pit mascle que m'acull.
Vull petons
per fer-te'ls a tu,
a tu,
suaument.

mps

#12 / Joan Codina

Joan Codina

Vaig conèixer a en Joan gràcies a l'exposició "il·lustra un poema de mps" a la Biblioteca de Guissona. Ell és de Guissona, pintor i escultor, li va agradar el projecta i Seduït pel sms il·lustrat i enamorat del sexe s'hi va sumar.

guissona
guissona

Recital *Nosaltres,Vosaltres, Vers" a la Biblioteca de Guissona amb Joan Opi i la poeta Sònia Moll, acompanyats de la música d'en Genís Lleopart.

En Joan Codina diu d'ell mateix que li agrada l'olor a rostoll i perdre's entre la boira de l'hivern. És un apassionat de l'art.

És l'autor d'aquests dos quadres: Nina dolça i Plumí

ninawebcopia
ninawebcopia

Nina dolça

canllus
canllus

Nina dolça al Restaurant Can Lluis, Sant Marti Sarroca (exposició fins a finals de mes)

La teva princesa reté l’alè,
pendent del teu mínim gest.
No et mira, et sap.
Tu restes quiet
dins dels seus tremolors.
Amb l’impossible
te l’enduràs enllà, enllà...

plumiwebcopia
plumiwebcopia

Plumí

Tu princesa retiene el aliento,
pendiente de tu mínimo gesto.
No te mira, te sabe.
leer más

#11 / NicO

NicO (José Nicolás Sánchez)

En NicO és un dels protagonistes de les meves històries…

Sexe Mòbil Singular (SMS)” és per a mi molt més que el meu primer llibre de poesies, és un projecte on el joc i l’amistat s’han donat la mà: he jugat a fer literatura des del mòbil i m’he divertit. Els meus amics , receptors, i jo, hem intimat tot fent veure que escrivíem sobre sexe; perquè escriure poemes eròtics ha estat una excusa per deixar anar tota la tendresa que tenim a dins i que sentim uns pels altres. Cada poema amaga una història..., d’alguna en sou protagonistes algú de vosaltres..., no sempre són històries de sexe, però sempre són històries d’amor.

(extret de la presentació del llibre al 2002 al Rosebud, Barcelona)

És l'autor de Sirena i Nois

sala5l
sala5l

Sirena

raw00011
raw00011

En NicO a l'Ateneu de Lliçà d'Amunt

En NicO és mestre, escriptor, il·lustrador, amic meu sobretot.

Ha publicat la novel·la El secreto de los tejados

Té un blog: las letras de nico on el podeu conèixer millor.

#10 / Sali

Sali (Núria Saladrigas Larroy) és la il·lustradora del poema Àfrica.

africajppetita
africajppetita

antinous4
antinous4

Llibreria Antinous de Barcelona. Mostra fins el 20 de novembre

Amb la Núria compartim projectes, com ara el de la fada Valèria que va de casa en casa tot fent de cangur...

velriaconte
velriaconte

La fada de seda i el mosquit

o la revista El bombin cuadrado; tot i que jo encara no he escrit res per a la revista, us l’aconsello de veres.

M’agrada passeja amb la Núria, entrar en una llibreria, anar a la secció de novetats, i comentar-les, i assaborir-les. M’agrada fer un cafè, i xerrar i descobrir-la.

#09 / Pere Cabaret

En Pere i jo som amics des que una amiga comuna, la Teresa de la Torre, ens va posar en contacte per fer un conte, El senyor de la clenxa.

tapaelsenyor
tapaelsenyor

En Pere Borrell (Pere Cabaret) és va animar a il·lustrar dos dels meus poemes després de comprobar que podia jugar una estona amb les vedettes que emergien dels meus poemes.

peresms
peresms

En Pere Cabaret és un creatiu amb una gran capacitat de fer feina. En aquests moments està preparant una exposició a Mataró: Mirades

miradasa
miradasa

En Pere és el creador d'un divertit espectacle Hoy tu pluma brillarà, és un entretingut espectacle de cafè-teatre que presenta una versió actualitzada del gènere de cabaret amb temes inèdits plens d’enginy i picardia.

dossierpluma
dossierpluma

Foto del seu dossier

#08 / Núria Téllez

Núria Téllez és la il·lustradora del grup que ha estat seleccionada dues vegades per a alguna exposició aliena a les habituals.

En aquests moments és al Restaurant Pizzeria Tresviso de Vilafranca del Penèdes amb el seu quadre Gessamí, en l'exposició col·lectiva Arrels, organitzada pel grup cultural El Pampol. Comparteix aquesta distinció amb Saba de Lola Ballbé.

trevisso1
trevisso1

Gessamí i Saba

I al mes de març va ser a la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja de Santa Eulàlia de Ronçana, en l'exposició col·lectiva Dona, amb el seu quadre Ocell peix. En aquesta ocasió compartia aquest fet amb Adéu d'en Edgar Ramírez i Llit de Grey Garlanda.

donao
donao

Programa on figura un poema meu

ocellpeixweb
ocellpeixweb

Ocell peix

#07 / Pitu Álvarez

Pitu Álvarez és l'autor del quadre Gàbia

jaulaa1
jaulaa1

Il·lustrador de contes infantils, els dos últims: "MANOEL E LUGO CONTRA O INVASOR" escrito por Flávia Lins e Silva, editora Rovelle, Río de Janeiro Brasil. 2012. I "CON@CIMIENTOS" escrito por MªCristina Preciado, Secretaría de cultura gobierno de Jalisco, México. 2012.

conacimientos
conacimientos

També és el dibuixant d'alguns Vídeo-joc per a sistema Android MORTAL BALANCE 2012, entre moltíssimes altres coses.

Em aquests moments té una mostra dels seus dibuixos exposada a l'Orfeo Martinenc

20121001132626
20121001132626

#06 / Maria Tarragó

Maria Tarragó Martí
Margalef de Montsant, 1968

amigav
amigav

És una de les il·lustradores del projecte

Il·lustradora de contes infantils i artesana tèxtil; confecciona a partir de la reutilització de teles els personatges dels seus contes ja publicats per Sd.edicions.

laiaia
laiaia

Contes publicats: CANÇÓ DEL MOSQUIT, BOCINS DE FELICITAT, UNA DE NASSOS (il·lustracions), 10 RECEPTES DE XOCOLATA PER A NENS (il·lustracions) i LA IAIA, tots publicats per SD EDICIONS.

Fa unes nines precioses!

http://mariatarrago.blogspot.com/

#04 / Pi Piquer

Pi Piquer és una de les il·lustradores del llibre.

favidesweb
favidesweb

Fa Vides de Pi Piquer

Pintora i escenògrafa, aquest cap de setmana passat va presentar l'exposició "entre caixes" acompanyada del seu espectacle BOTTOM.
BOTTOM és una proposta única per la seva radicalitat.
En certa manera, podríem dir que és un projecte de “pintura total”. BOTTOM és un experiment, en la millor tradició de la paraula. A través d’aquest experiment, Pi Piquer pretén desenvolupar les diverses potencialitats de la pintura, que ja no és només l’obra, sinó el subjecte que la realitza. La pintura és l’escenografia on es plasma en les formes i els colors; igualment, la pintura és un escenari on té lloc la representació de l’acte creatiu.
Rafael Argullol, Barcelona 2011

20121027210446
20121027210446

Pi Piquer a l'escenari de Can Manye

#01 / Sexe Mòbil Singular, SMS

Aquest febrer del 2013 farà dos anys!
Erem a la Creperi Xubulut amb Adeline Flaun.

Aquell vespre recitaren Cinta Arasa, Francesc Rossinyol, Sònia Moll, Joan Opi, Adeline Flaun, Melània Gómez i jo

Amb la teva ajuda podrem fer un llibre eròtic molt especial com a regal d'aniversari!

Jocsiabsentawebgran
Jocsiabsentawebgran

Jocs i absenta de Xisco Cabrer

5€
4 mecenas

Lote de 10 postales, reproducciones de las ilustraciones.

10€
13 mecenas

Descarga del libro en formato digital + Lote de 10 postales.

20€
27 mecenas

LIBRO + Tu nombre en los agradecimientos del libro + Lote de 10 postales.

30€
15 mecenas

LIBRO con dedicatoria personalizada del autor + Descarga del libro en formato digital + Tu nombre en los agradecimientos del libro.

50€
17 mecenas

3 LIBROS con dedicatorias personalizadas si se desea + Tu nombre en los agradecimientos del libro + Descarga del libro en formato digital + Un poema SMS inédito personalizado escrito por Marta Pérez Sierra + Lote de 10 postales.

100€
4 mecenas

7 LIBROS con dedicatorias personalizadas si se desea + Tu nombre en los agradecimientos del libro + Descarga del libro en formato digital + Un poema SMS inédito personalizado escrito por Marta Pérez Sierra + Lote de 10 postales + 1 ejemplar del libro de relatos I demà, l'atzar de Marta Pérez Sierra (hasta que se agote Stok).

200€
1 mecenas

15 LIBROS con dedicatorias personalizadas si se desea + Tu nombre en los agradecimientos del libro + 1 ilustración, a elegir, en cartón pluma, con dedicatoria del autor + Descarga del libro en formato digital + Un poema SMS inédito personalizado escrito por Marta Pérez Sierra + Lote de 10 postales.

350€
0 mecenas

25 LIBROS + Tu logo destacado como coproductor del libro en la página de créditos + 3 ilustraciones en cartón pluma con dedicatoria del autor + Descarga del libro en formato digital + Un poema SMS inédito personalizado escrito por Marta Pérez Sierra.

500€
1 mecenas

40 LIBROS + Tu logo destacado como coproductor del libro en la página de créditos + 1 ilustración en madera con dedicatoria del autor + Descarga del libro en formato digital + Un poema SMS inédito personalizado escrito por Marta Pérez y Sierra.

1.500€
0 mecenas

150 LIBROS + Tu logo destacado como coproductor del libro en la página de créditos + Mención especial en todas las presentaciones y inauguraciones que se hagan + Presentación del libro a cargo del autor en la sede o local social del mecenas + 3 ilustraciones, a elegir, en madera.

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.