❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Sexe Mòbil Singular, SMS il·lustrat

"Sexe Mòbil Singular, SMS Il·lustrat" és un projecte que vol fer un llibre d'il·lustracions de poemes eròtics com a regal d'aniversari dels dos anys de vida de la iniciativa interactiva "Il·lustra un poema de mps". Trenta creatius visuals il·lustren poemes del meu llibre "Sexe Mòbil Singular, SMS".

Marta Pérez i Sierra

A project of

Created in

0
seconds
82
Patron
3.090€
From 7.000€
Contribute to the project
View project in Castellano

[en CASTELLANO]

Sexe Mòbil Singular, SMS Il·lustrat és un projecte que vol fer un llibre d'il·lustracions de poemes eròtics com a regal d'aniversari dels dos anys de vida de la iniciativa interactiva Il·lustra un poema de mps.
Trenta creatius visuals il·lustren poemes del llibre Sexe Mòbil Singular, SMS de Marta Pérez i Sierra (mps).

VEDETTE
VEDETTE

Vedette, de Pere Cabare (fragment)

Amb la teva ajuda podrem fer un llibre eròtic molt especial.

L'any 2000 Viena edicions va publicar Sexe Mòbil Singular, SMS com a llibre de poemes. Vuit anys més tard Grey Garlanda s'engresca a il·lustrar cinc d'aquest poemes gràcies a la idea d'Adeline Flaun i Rosa Motis. En pocs mesos, disset creatius plàstics s'animen a col·laborar-hi. Organitzem el primer vernissatge poètic a Sants, on comptem amb la música de Genís Lleopart, i les veus de Melània Gòmez i Joan Opi, així com la d'altres poetes, per recitar els poemes del SMS.

gàbia
gàbia

Gàbia, de Pitu Álvarez (fragment)

Fins al dia d’avui, trenta creatius visuals hi han dit la seva amb el seu llapis. Són: Anna M. Almirall Germain, Carme Brines, Carme Rosanas, Cristina Girol, Cristina Valles, Daniela Violi, Edgar Ramírez, Grey Garlanda, Jali (José Labari), Joan Aregall, Joan Codina, Lola Ballbé, Lusmore Dauda, Majo (M. José Valiño), Maria Marcili, Maria Tarragó, Marite Evaristo, Mireia Rossell, Montse Artal, NicO (José Nicolás Sánchez), Núria Téllez, Pere Cabaret, Pi Piquer, Pitu Álvarez, Rosa M. Arrazola, Sali (Núria Saladrigas), Sílvia Tenllado, Toni Tur, Xisco Cabrer i Yoshi Sislay.

accent
accent

Accent, de Mireia Rossell (fragment)

Els trenta artistes il·lustren els poemes eròtics escrits en el mòbil (160 caràcters) per enviar per mòbil. El conjunt de l'obra Il·lustra un poema de mps és d'un total de 53 peces treballades amb diferents tècniques i impreses en paper fotogràfic sobre cartró ploma o sobre fusta.

La iniciativa interactiva Il·lustra un poema de mps, coordinada per Marta Pérez, que ha estat arreu de Catalunya, s'ha autofinançat fins a aquest moment. La il·lusió de tots és veure recollit aquest projecte en un llibre. No comptem amb cap altre finançament.

Cristina Girol ametlles
Cristina Girol ametlles

Ametlles Dolces, de Cristina Girol (fragment)

Ens agradaria poder oferir a tots els amics que ens heu donat suport en les exposicions i vernissatges el recull de tota l'obra en un llibre. Per donar-li un valor afegit d'universalitat, volem enriquir el llibre amb els poemes traduïts a l'anglès i al castellà.

Marta Pérez Sierra

AMB QUI FAREM EL LLIBRE?
L’edició del llibre anirà a càrrec de Pol·len Edicions www.pol-len.cat, una editorial situada a Barcelona que treballa amb criteris d’ecoedició, uns estàndards que permeten minimitzar l’impacte mediambiental del llibre en tot el seu procés (disseny, impressió i enquadernació).

pipiquer
pipiquer

Fa vides, de Pi Piquer

Les característiques del llibre són:
Format: 22,00 x 22,00.
Paper: Estucat mat 50% reciclat amb certificació FSC SYMBOL FREELIFE: 170gr.
Tintes: 4 + 4 Tintes amb olis vegetals, per impremta EMAS.
Enquadernació rústega cosida amb fil amb solapes.
Coberta laminada mat.

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

#14 / Bar Diamant

Bar Diamant

Una extensa mostra de l'exposició dels poemes del Sexe Mòbil Singular, SMS al Bar Diamant de la plaça del Diamant del barri de Gràcia, de Barcelona.

diamant10
diamant10

D'esquerra a dreta: Lluna de Lusmore Dauda, Desig de Yoshi Sislay, Núvol de Grey Garlanda i Soledat de Lusmore Dauda

El dimecres 28 de novembre cap a les 19'30 farem la inauguració.

diamant8
diamant8

Dues llunes de Rosa M Arrazola

#13 / Carme Rosanas

Carme Rosanas
És una de les blocaire més actives que conec. Dona polifacètica i enjogassada. Engresca a tothom a escriure a través dels blogs! És magnífica i modesta.
Ella fou una de les últimes en incorporar-se al grup d'il·lustradors i animar-se a interpretar els meus SMS, que en Carles Arola -president del Cercle Artístic de Sitges- defineix així:
Nova poesia trobadoresca, de l’amor mundà i l’amor cortès, però que, en lloc de la lira, utilitza el telèfon per cantar els temes més antics amb el mitjans més nous.
Carles Arola

La Carme tot jugant amb les paraules i els pinzells, com ella mateixa diu, va fer Paraules i Menta

dsc02543ob
dsc02543ob

Paraules

20071210225909
20071210225909

Menta a l'*Espai Tranquil* de Can Barbany

Aquests llavis vermell per fer petons de menta me'ls ha regalat la Carme.

Vull petons de menta
per als ulls,
petons de tarongina
per als llavis assedegats,
petons rodons
per al pit mascle que m'acull.
Vull petons
per fer-te'ls a tu,
a tu,
suaument.

mps

#12 / Joan Codina

Joan Codina

Vaig conèixer a en Joan gràcies a l'exposició "il·lustra un poema de mps" a la Biblioteca de Guissona. Ell és de Guissona, pintor i escultor, li va agradar el projecta i Seduït pel sms il·lustrat i enamorat del sexe s'hi va sumar.

guissona
guissona

Recital *Nosaltres,Vosaltres, Vers" a la Biblioteca de Guissona amb Joan Opi i la poeta Sònia Moll, acompanyats de la música d'en Genís Lleopart.

En Joan Codina diu d'ell mateix que li agrada l'olor a rostoll i perdre's entre la boira de l'hivern. És un apassionat de l'art.

És l'autor d'aquests dos quadres: Nina dolça i Plumí

ninawebcopia
ninawebcopia

Nina dolça

canllus
canllus

Nina dolça al Restaurant Can Lluis, Sant Marti Sarroca (exposició fins a finals de mes)

La teva princesa reté l’alè,
pendent del teu mínim gest.
No et mira, et sap.
Tu restes quiet
dins dels seus tremolors.
Amb l’impossible
te l’enduràs enllà, enllà...

plumiwebcopia
plumiwebcopia

Plumí

Tu princesa retiene el aliento,
pendiente de tu mínimo gesto.
No te mira, te sabe.
read more

#11 / NicO

NicO (José Nicolás Sánchez)

En NicO és un dels protagonistes de les meves històries…

Sexe Mòbil Singular (SMS)” és per a mi molt més que el meu primer llibre de poesies, és un projecte on el joc i l’amistat s’han donat la mà: he jugat a fer literatura des del mòbil i m’he divertit. Els meus amics , receptors, i jo, hem intimat tot fent veure que escrivíem sobre sexe; perquè escriure poemes eròtics ha estat una excusa per deixar anar tota la tendresa que tenim a dins i que sentim uns pels altres. Cada poema amaga una història..., d’alguna en sou protagonistes algú de vosaltres..., no sempre són històries de sexe, però sempre són històries d’amor.

(extret de la presentació del llibre al 2002 al Rosebud, Barcelona)

És l'autor de Sirena i Nois

sala5l
sala5l

Sirena

raw00011
raw00011

En NicO a l'Ateneu de Lliçà d'Amunt

En NicO és mestre, escriptor, il·lustrador, amic meu sobretot.

Ha publicat la novel·la El secreto de los tejados

Té un blog: las letras de nico on el podeu conèixer millor.

#10 / Sali

Sali (Núria Saladrigas Larroy) és la il·lustradora del poema Àfrica.

africajppetita
africajppetita

antinous4
antinous4

Llibreria Antinous de Barcelona. Mostra fins el 20 de novembre

Amb la Núria compartim projectes, com ara el de la fada Valèria que va de casa en casa tot fent de cangur...

velriaconte
velriaconte

La fada de seda i el mosquit

o la revista El bombin cuadrado; tot i que jo encara no he escrit res per a la revista, us l’aconsello de veres.

M’agrada passeja amb la Núria, entrar en una llibreria, anar a la secció de novetats, i comentar-les, i assaborir-les. M’agrada fer un cafè, i xerrar i descobrir-la.

#09 / Pere Cabaret

En Pere i jo som amics des que una amiga comuna, la Teresa de la Torre, ens va posar en contacte per fer un conte, El senyor de la clenxa.

tapaelsenyor
tapaelsenyor

En Pere Borrell (Pere Cabaret) és va animar a il·lustrar dos dels meus poemes després de comprobar que podia jugar una estona amb les vedettes que emergien dels meus poemes.

peresms
peresms

En Pere Cabaret és un creatiu amb una gran capacitat de fer feina. En aquests moments està preparant una exposició a Mataró: Mirades

miradasa
miradasa

En Pere és el creador d'un divertit espectacle Hoy tu pluma brillarà, és un entretingut espectacle de cafè-teatre que presenta una versió actualitzada del gènere de cabaret amb temes inèdits plens d’enginy i picardia.

dossierpluma
dossierpluma

Foto del seu dossier

#08 / Núria Téllez

Núria Téllez és la il·lustradora del grup que ha estat seleccionada dues vegades per a alguna exposició aliena a les habituals.

En aquests moments és al Restaurant Pizzeria Tresviso de Vilafranca del Penèdes amb el seu quadre Gessamí, en l'exposició col·lectiva Arrels, organitzada pel grup cultural El Pampol. Comparteix aquesta distinció amb Saba de Lola Ballbé.

trevisso1
trevisso1

Gessamí i Saba

I al mes de març va ser a la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja de Santa Eulàlia de Ronçana, en l'exposició col·lectiva Dona, amb el seu quadre Ocell peix. En aquesta ocasió compartia aquest fet amb Adéu d'en Edgar Ramírez i Llit de Grey Garlanda.

donao
donao

Programa on figura un poema meu

ocellpeixweb
ocellpeixweb

Ocell peix

#07 / Pitu Álvarez

Pitu Álvarez és l'autor del quadre Gàbia

jaulaa1
jaulaa1

Il·lustrador de contes infantils, els dos últims: "MANOEL E LUGO CONTRA O INVASOR" escrito por Flávia Lins e Silva, editora Rovelle, Río de Janeiro Brasil. 2012. I "CON@CIMIENTOS" escrito por MªCristina Preciado, Secretaría de cultura gobierno de Jalisco, México. 2012.

conacimientos
conacimientos

També és el dibuixant d'alguns Vídeo-joc per a sistema Android MORTAL BALANCE 2012, entre moltíssimes altres coses.

Em aquests moments té una mostra dels seus dibuixos exposada a l'Orfeo Martinenc

20121001132626
20121001132626

#06 / Maria Tarragó

Maria Tarragó Martí
Margalef de Montsant, 1968

amigav
amigav

És una de les il·lustradores del projecte

Il·lustradora de contes infantils i artesana tèxtil; confecciona a partir de la reutilització de teles els personatges dels seus contes ja publicats per Sd.edicions.

laiaia
laiaia

Contes publicats: CANÇÓ DEL MOSQUIT, BOCINS DE FELICITAT, UNA DE NASSOS (il·lustracions), 10 RECEPTES DE XOCOLATA PER A NENS (il·lustracions) i LA IAIA, tots publicats per SD EDICIONS.

Fa unes nines precioses!

http://mariatarrago.blogspot.com/

#04 / Pi Piquer

Pi Piquer és una de les il·lustradores del llibre.

favidesweb
favidesweb

Fa Vides de Pi Piquer

Pintora i escenògrafa, aquest cap de setmana passat va presentar l'exposició "entre caixes" acompanyada del seu espectacle BOTTOM.
BOTTOM és una proposta única per la seva radicalitat.
En certa manera, podríem dir que és un projecte de “pintura total”. BOTTOM és un experiment, en la millor tradició de la paraula. A través d’aquest experiment, Pi Piquer pretén desenvolupar les diverses potencialitats de la pintura, que ja no és només l’obra, sinó el subjecte que la realitza. La pintura és l’escenografia on es plasma en les formes i els colors; igualment, la pintura és un escenari on té lloc la representació de l’acte creatiu.
Rafael Argullol, Barcelona 2011

20121027210446
20121027210446

Pi Piquer a l'escenari de Can Manye

#03 / La meva perdició

El bon amic, Sergi G. Osset, escriptor de micocontes genial, ens dedica una entrada en el seu blog.
Ha inserit un audio amb dos dels poemes que vam recitar a Argentona.
La meva perdició

La meva perdició
La meva perdició

#01 / Sexe Mòbil Singular, SMS

Aquest febrer del 2013 farà dos anys!
Erem a la Creperi Xubulut amb Adeline Flaun.

Aquell vespre recitaren Cinta Arasa, Francesc Rossinyol, Sònia Moll, Joan Opi, Adeline Flaun, Melània Gómez i jo

Amb la teva ajuda podrem fer un llibre eròtic molt especial com a regal d'aniversari!

Jocsiabsentawebgran
Jocsiabsentawebgran

Jocs i absenta de Xisco Cabrer

5€
4 backers

Lot de 10 postals, reproduccions de les il·lustracions.

10€
13 backers

Descàrrega del llibre en format digital + Lot de 10 postals.

20€
27 backers

LLIBRE + El teu nom als agraïments del llibre + Lot de 10 postals.

30€
15 backers

LLIBRE amb dedicatòria personalitzada de l'autor + Descàrrega del llibre en format digital + El teu nom als agraïments del llibre + Lot de 10 postals.

50€
17 backers

3 LLIBRES amb dedicatòries personalitzades si es desitja + El teu nom als agraïments del llibre + Descàrrega del llibre en format digital + Un poema SMS inèdit personalitzat escrit per Marta Pérez i Sierra + Lot de 10 postals.

100€
4 backers

7 LLIBRES amb dedicatòries personalitzades si es desitja + El teu nom als agraïments del llibre + Descàrrega del llibre en format digital + Un poema SMS inèdit personalitzat escrit per Marta Pérez i Sierra + Lot de 10 postals + 1 exemplar del llibre de relats “I demà, l’atzar” de Marta Pérez i Sierra (fins que s'esgoti stok).

200€
1 backer

15 LLIBRES amb dedicatòries personalitzades si es desitja + El teu nom als agraïments del llibre + 1 il·lustració, a triar, en cartró ploma amb dedicatòria de l’autor + Descàrrega del llibre en format digital + Un poema SMS inèdit personalitzat escrit per Marta Pérez i Sierra + Lot de 10 postals.

350€
0 backers

25 LLIBRES + El teu logo destacat com a coproductor del llibre a la pàgina de crèdits + 3 il·lustracions en cartró ploma amb dedicatòria de l’autor + Descàrrega del llibre en format digital + Un poema SMS inèdit personalitzat escrit per Marta Pérez i Sierra.

500€
1 backer

40 LLIBRES + El teu logo destacat com a coproductor del llibre a la pàgina de crèdits + 1 il·lustració en fusta amb dedicatòria de l’autor + Descàrrega del llibre en format digital + Un poema SMS inèdit personalitzat escrit per Marta Pérez i Sierra.

1.500€
0 backers

150 LLIBRES + El teu logo destacat com a coproductor del llibre a la pàgina de crèdits + Menció especial a totes les presentacions i vernissatges que es facin + Presentació del llibre a càrrec de l'autor a la seu o local social del mecenes + 3 il·lustracions, a escollir, en fusta.

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.