❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Era octubre, tenia un gat i fumava pipa (EP)

Un recull de 7 cançons que abriguen com la jaqueta que acompanya l'arribada de l'octubre. Costumisme, nostàlgia i cercles de quintes.

Sigmunds Grup

Un proyecto de

Categoría

Pop

Creado en

0
segundos
80
Aportaciones
2.144€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Què és Era octubre, tenia un gat i fumava pipa?

Des de ben petit se sap que a l'octubre torna el fred, que l'amor dels gats és itinerant i que fumar pipa atorga una sèrie d'atributs.

Era Octubre, tenia un gat i fumava pipa és la feina resultant d'un projecte molt personal que aquest juny celebrarà dos anys; Sigmunds.

Aquest EP està format per 7 cançons emmarcades dintre de la categoria musical de l'indie-pop-folk català. Escoltant bé, s'hi poden trobar clares influències de grups referents com Manel, La Iaia i The Beatles. Diuen les males llengües que el fort d'aquest EP són les lletres de les seves cançons; històries costumistes carregades de sentiments que relaten la quotidianitat de la vida, l'efecte del postmodernisme en els joves i la nostàlgia derivada del que alguns creuen que eren "temps millors".

Qui som?

El projecte de Sigmunds està format per 5 músics (i amics) amb perfils força eclèctics; En Jaume (guitarra elèctrica), en Dídac (bateria i percussions), l'Enric (baixista i guitarres), en Marcos (teclat i veu) i en Xavier (guitarra electroacústica, veu i clarinet).

Aquesta unió ha fet créixer i madurar la proposta del que era un primer esbós de l'EP, plantejat per en Marcos i en Xavier.

Feina ben feta, seny i rauxa.

A l’hora de produir l’EP, el nostre heroi és en Pau, un professional altament guardonat per la producció del disc anomenat La mateixa sort del grup La Ludwig Band. Emprenedor i soci fundador del Locus Studio, l'estudi de producció on s’ha produït, mesclat i masteritzat Era octubre, tenia un gat i fumava pipa.
Locus Studio

Sobre les recompenses

Per tal d'agraïr i compensar la vostra ajuda, hem preparat una sèrie de recompenses molt especials, dedicàdes a cada aportació segons la magnitud d'aquesta. Les trobareu especificades a l'apartat de Recompenses. Per fer les totebags i les samarretes s'ha realitzat una col·laboració amb la firma catalana slow fashion Baobag.

Si fos necessari enviament fora de Barcelona ens comprometem a enviar les recompenses de forma gratuïta.

A què destinarem les vostres aportacions

Els diners recaptats serviran bàsicament per finançar la feina de gravació i producció (mixing i màster) de les 7 cançons que conformen el projecte. Pagar les dietes i el transport dels músics externs al grup que ens han ajudat a poder dur a terme el projecte gravant línies de diferents instruments.

Calendari

Està previst que el projecte vegi la llum entre la segona i la tercera setmana de juny. Entregant totes les recompenses aquestes mateixes dates. (Des del mail es contactarà amb totes les persones que hagin aportat al projecte per entregar les recompenses en mà a Barcelona.)

Una vegada finalitzada la campanya facilitarem una eina de formularis amb la que podreu donar, còmodament, la informació que necessitem: direcció de recollida, nom per a agraïments, talles de samarretes, etc...

+ Info

On podeu seguir el projecte?
Instagram Sigmunds

Des d'aquí volem agrair de tot cor a totes aquestes persones que ens han ajudat a tirar endavant el projecte creient en nosaltres i aportant el seu petit gran granet de sorra; en SamSam, l'Helena, la Cris, la Leyre, en Seguí, en Pau, en Samuel, en Marc i en Gabriel. (Segur que ens deixem gent)
Disseny gràfic portada
Il.lustració samarretes

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

8 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Sigmunds Grup

    Sigmunds Grup
    Autor/a

    casi 2 años

    https://youtu.be/_L-NtPdbd-Y ( trailer nou)

  • Ignasi B

    Ignasi B

    casi 2 años

    Que la sort us acompanyi Sigmans

  • willyrosendowonka

    willyrosendowonka

    casi 2 años

    vaig tenir sort

  • Jabonarro

    Jabonarro

    casi 2 años

    Amb ganes de pujar al baixador de Vallvidrera!

  • Psuaj

    Psuaj

    casi 2 años

    La calamarsa del maig

  • Irene sanchez aceytuno

    Irene sanchez aceytuno

    casi 2 años

    <3

  • Anna

    Anna

    casi 2 años

    Endavant i som-hi!

  • Estrellasamm

    Estrellasamm

    casi 2 años

    Amunt sigmunds!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies