❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

BLACKCELONA > Mostra de Música Negra de BCN

BLACKCELONA, és la plataforma de promoció i acció musical dels grups de música negra de la ciutat de Barcelona. Hem nascut per la necessitat de mostrar els grups de soul & funk de la nostra ciutat, poc valorats per diferents sectors musicals, i dirigida a una minoria molt selecta musicalment parlant

0
segundos
26
Aportaciones
523€
De 1.600€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

QUE ÉS BLACKCELONA MOSTRA DE MÚSICA NEGRA DE BCN

Blackcelona Mostra de Música Negra de BCN, neix arrel del disc recopilatori, Blackcelona “A collection os soul & funk music from the city of Barcelona”, i coordinat pel nostre col•lectiu. Aquest disc recull a diferents bandes que es mouen dins de l’àmbit de la música negra a la ciutat de Barcelona. La ciutat de Barcelona dispossa de pocs festivals i espais per poder disfrutar dels directes d’aquests grups, tot i que hi ha un públic inquiet per aquest tipus de música. És per aquest motiu que pensem que a la nostra ciutat li fa falta un cicle de concerts estable com la Mostra de Música Negra. Un cicle musical que disfrutaran tant els músics com el públic i que neix amb l’intenció de donar suport i promocionar a totes aquestes bandes i per donar a conèixer un estil musical molt ric en sonoritats.

COM S'INVERTIRÀ LA TEVA APORTACIÓ?

Un projecte d’aquestes característiques necesita d’una bona promoció i comunicació per donar a conèixer aquesta iniciativa.Totes les aportacions dels mecenes de Blackcelona Mostra de Música Negra de BCN, aniran dirigides i destinades a la promoció total del projecte, ja sigui per a la impressió dels cartells i els diptics o de les revistes promocionals, així com els anuncis a premsa especialitzada. També a la promoció a premsa o ràdio, així com a l’infraestructura que requereix aquest tipus de concert (lloguer d’equips de so) i la producció que genera aquest tipus de concerts.

QUINS GRUPS ACTUARAN?

Tots els ritmes d'arrel negra tindran cabuda a Blackcelona Mostra de Música Negra de Barcelona. En aquesta sèrie de concerts hi haurà una bona representació de l’actual escena del soul & funk barceloní. Des del rhythm & soul Tirantlofunk, passant pel soul i el funk de grups com The Slingshots i The Black Beltones. Els ritmes llatins i el boogaloo no faltaran amb Electric Gozarela, ni el soul-pop de Betty Belle. També participaran bandes com JizzyFree, grup molt jove que amb una mitjana d'edat de 19 anys estan cridats a ser la renovació del soul-funk barceloni. Blackcelona donarà a conèixer en aquest cicle de concerts a tots els grups que estan construint i investigant en un dels moviments musicals més atractius que hi ha actualment a Catalunya amb una programació que fará les delícies dels amants de la música negra.

QUINA SERÁ LA PROGRAMACIÓ?

Tots els concerts es realitzaran al Marula Cafè, un local amb una amplia experiència en aquest tipus de música. Aquest local és ideal per aquesta proposta, tant a nivell de capacitat com d’infraestructura.

Blackcelona Mostra de Música Negra de BCN oferirà un concert doble i una sessio d’un dj especialitzat en música negra al acabar tots els concerts.

Aquesta és la programació de Blackcelona Mostra de Música Negra de BCN:

30 de novembre

BETTY BELLE (soul-pop) + ELÊCTRIC GOZARELA (latin-funk & boogaloo)
[Soundcloud item unavailable]

21 de desembre

THE BLACK BELTONES (soul) + TIRANTLOFUNK (soul-rhythm&blues)

28 de desembre

JIZZYFREE (soul-funk) + THE SLINGSHOTS (deep-funk)

La Samarreta Blackcelona!

samarreta blackcelona
samarreta blackcelona

Més imformació a: Blackcelona

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies