❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Bar Lola 2

Tres joves alienats pretenen descobrir els avistaments d'OVNIS i la comunitat que els coneix a Montserrat.

BarLola2

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
40
Aportaciones
2.255€
De 2.250€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Bar Lola 2 és un TFG de la Universitat Pompeu Fabra que, com a llargmetratge, mostra el recorregut de tres joves alienats que pretenen observar els OVNIS de Montserrat al llarg d'un sol dia. Pretenen seguir la comitiva del senyor Bofill (basada en l'associació real) però en perdre-la, hauran de seguir el camí pel seu propi compte.

Estructuralment, es pretén evadir l'estructura clàssica i centrar-se més en la coralitat dels personatges (com a "Dazed and Confused"). Bar Lola 2 és una tragicomèdia però no centrada en gags sinó en situacions/personatges incòmodes i surrealistes amb una tonalitat similar a "Espíritu Sagrado" però també bevent de l'ambient esotèric i psicodèlic que envolta la mítica montanya.

La ideologia vital que pretenem transmetre amb el llargmetratge, la motivació darrere aquest projecte, és la intenció d’evadir i fugir de la rutina, l’evasió general de la realitat que desitja la nostra generació. En aquest cas es representa de forma exagerada amb la recerca dels OVNIS i tot l'imaginari que els envolta. Al mateix temps es pretén mostrar que aquesta evasió no pot ser mai íntegrament possible, excepte el cas en què els OVNIS realment existeixin...

L'equip es troba conformat per en Roger de Riba, en Noah Pradas i l'Enric To, tres estudiants de quart de Comunicació d'Audiovisuals a l'UPF. Prèviament ja haviem treballat junts en el curtmetratge Las primeras noches Per tal de completar el gran repte que suposa Bar Lola 2 s'ha comptat amb l'assessorament de la Carloina Sourdis com a tutora del projecte, les professionals Clara Roquet i Celia Rico pel que fa a la supervisió del guió i finalment en Sergi Moreno pel que fa a la producció.

La meta que pretenem acomplir servirà per sustentar el rodatge d'un primer fragment (d'uns vint minuts) del llargmetratge que serà Bar Lola 2. Un 40% de les despeses anirà destinat a transports, dietes i altres despes del rodatge. Un altre 30% anirà destinat a les localitzacions. Un 10% anirà destinat a despeses d'art i finalment el 10% restant va destinat als costos de Verkami i altres despeses de gestió extres que puguin sorgir.

Actualment, l'equip es troba en la fase de preproducció. Al llarg del mes d'abril es llençarà la campanya de Verkami s'acabarà de tancar el càsting i també les localitzacions definitives on es rodarà.

El mes de maig se centrarà a acabar de finalitzar el guió de forma definitiva i fer assajos amb l'equip

Finalment, les dues primeres setmanes de juny tindrà lloc el rodatge de Bar Lola 2.

La resta de juny i el juliol es destinarà a muntar tot aquest fragment inicial del projecte pel qual les recompenses als mecenes s'obtindran el setembre del 2022 aproximadament.

A continuació podeu observar les nostres recompenses i donar-nos l'essencial suport per tirar endavant el nostre projecte.

Per tenir informació actualitzada del procés producció ens podeu seguir tant a Twitter com a Instagram

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

5 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Roger de Riba Mayoral

    Roger de Riba Mayoral

    casi 2 años

    Soooooooort!! :)

  • mmlapeira

    mmlapeira

    casi 2 años

    noah com no em donis la samarreta te rajo

  • Xavi Mañosa

    Xavi Mañosa

    casi 2 años

    Endavant i x molts èxits! 💪🏻💪🏻💪🏻

  • Xavier Calvo

    Xavier Calvo

    casi 2 años

    Molta sort amb el projecte! 🤗 Ànims! 💪

  • Daniela

    Daniel

    casi 2 años

    Molta sort!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies