❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Aigua Dolça (Curtmetratge de ficció)

Què passa quan, en un moment de nostàlgia, t'adones que potser has pres el camí equivocat? Aquest és un homenatge al primer amor.

Aigua Dolça

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
39
Aportaciones
1.420€
De 1.400€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

“Aigua Dolça” pretén ser una peça que, mitjançant un concepte generacional i universal, retrati els dos moments i les dues emocions que poden viure’s en enamorar-se d’algú: quan l’amor s’està gaudint, i anys després, quan ve a la ment i es troba a faltar.

Tots els joves hem pensat algun cop què ens passarà en el futur; i això, a vegades, ens ha portat a reparar en la possibilitat que el nostre jo adult prengui alguna decisió errònia i irremeiable. I és que… Vivint dins un marc normatiu que encara ens planteja establir-nos i renunciar a moltes coses en créixer per així optar a tenir una estabilitat i una família, quina angoixa escollir malament, oi?

Tot això quedarà plasmat en aquesta història que alterna els records i el present de la Zoe, una dona de 38 anys.

Però, què és el que succeeix exactament en aquesta platja? Per una banda, tenim a la Zoe i la Gina, dues adolescents que estan a punt de finalitzar batxillerat i endinsar-se en el que serà l’estiu de les seves vides. Des que va arribar el bon temps, han agafat el costum d’anar a la platja en sortir de classe: Existeix res millor que un pla que inclogui una guitarra, unes Xibeques i la millor companyia possible? Difícil —creien elles—.

Malgrat això, l’onirisme que planteja l’escena, es veurà interromput i sacsejat pel que està succeint ara mateix en temps present; i és que… Això que vèiem, no era una altra cosa que el record d’una Zoe adulta, que ha tornat a la platja 20 anys després amb el seu fill Martí de 5 anys.

Allà, mentre aquest juga a la riba amb la seva joguina preferida, la Zoe experimentarà un viatge emocional que haurà de pair per continuar amb la seva vida.

Recompenses

Les recompenses podrien lliurar-se aquest Nadal 2022

Qui som

A què destinarem les vostres aportacions

Els diners que aconseguim amb aquesta campanya aniran destinats, sobretot, a la producció del projecte: lloguer de material, localitzacions, transport, dietes de l'equip (tècnic i artístic), vestuari, atrezzo…

Calendari previst

Si voleu més informació sobre el projecte:

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • sergicanob

    sergicanob

    casi 2 años

    Som-hi!!💪

  • umbra hatzler

    umbra hatzler

    casi 2 años

    Espero que el projecte surti ensevant ^^

  • Noè

    Noè

    casi 2 años

    Quines ganes de veure'n el resultat! "La feina ben feta, no té fronteres"

  • Cristina

    Cristina

    casi 2 años

    Genial ayudar a las generaciones creativas que tienen ganas de ser actives en la sociedad

#01 / Hola de nou!

Bona tarda👋🏼

Després d'un càlid estiu☀, tornem a estar entre jaquetes, mantes i molt de cinema🎞🎥!

Aquest correu és per a explicar-te la situació en la qual es troba ara mateix "Aigua Dolça". Així doncs, et diem:

Un cop aconseguit el nostre objectiu del Verkami el passat juliol, vam establir dues dates diferents per a rodar el curtmetratge: la primera, plantejada pel mateix juliol, a conseqüència de diversos casos de Covid-19 a l'equip, va haver-se d'ajornar al setembre (durant l'agost no ens cedien els permisos per a rodar a la platja🏖!). Aquest darrer rodatge tampoc no va poder-se dur a terme perquè el temps va començar a jugar en contra nostra⛈ (i així no es pot fer un curt d'estiu🥹!)

És per això que, finalment, vam veure'ns obligades a aturar el rodatge fins que el sol i el bon temps torni😎⛱. En veritat, ja no queda tant (i el temps passa molt de pressa😅), així que no t'oblidis de nosaltres😜!

Gràcies per la paciència i l'acompanyament al llarg d'aquest procés💙

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies