❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Sira

Malniu Films necessita la teva ajuda per fer realitat un curtmetratge sobre les dones i el món del vi.

Malniu Films

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
59
Aportaciones
2.925€
De 2.750€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Un cupatge feminista: 60% passió 40% esforç

Curtmetratge de ficció realitzat per Malniu Films amb el suport de LA CONCA 5.1

Sinopsi

La Sira va renunciar a la seva carrera professional com a enòloga per acompanyar a la seva parella a Madrid, on li havien ofert un projecte molt important per a ell.

El que havia de ser una estada curta es converteix en indefinida. Anys després, la Sira treballa a desgana en un Institut de Secundària impartint classes de química.

Un dia rep una trucada inesperada d’un amic de la universitat que capgira les seves expectatives professionals i fa trontollar la seva vida personal.

Aquesta història vol servir d’altaveu per a totes aquelles dones que s’han vist forçades a deixar els seus somnis en un segon terme, a escollir entre la vida personal i la carrera profesional. Però també vol incitar al canvi, avivar les ganes de perseguir els desitjos i fomentar la igualtat.

El nostre projecte

Aquest projecte ve de lluny; de les ganes de voler reconèixer les dones treballadores dins del sector vitivinícola, que com en molts altres sectors, sovint estan invisibilitzades. Volíem parlar sobre la dona i el vi, però abans necessitàvem conèixer-ho de més a prop.

A finals del 2020 vam començar la nostra recerca amb una visita de tot l’equip de Malniu Films a les bodegues de Parés Baltà i una trobada amb l’equip de Castell d’Age. Ambdues bodegues tenen enòlogues i treballen dins les D.O. Penedès i D.O. Cava. Vam quedar fascinades per les històries anònimes de dones, que amb valentia i esforç s’han fet un nom i estan forjant amb passió la seva carrera en el món del vi. D’aquí va començar a sorgir les primeres idees de guió i després de diverses entrevistes, localitzacions i reunions, el juliol del 2020 vam gravar un teaser. Aquesta primera experiència ens va ser molt útil per fer una segona revisió del guió i començar amb força el procés de càsting. Tot i que disposem d’una part d’inversió per a la producció, necessitem complementar-ho amb aquesta campanya de crowdfunding que ens permetrà ampliar el pressupost i arribar molt més lluny.

Si ets de les que sempre es queixa que no hi ha prou representació de dones en rols de responsabilitat al cinema, creus que hi ha històries que cal que siguin explicades perquè les coses canviïn o simplement t’agrada el món del vi i creus que aquest no hi entén de gèneres, aquest projecte és per a tu! Ens dones un cop de mà per poder fer-lo realitat?

Qui som

Malniu Films és un projecte de productora jove, feminista i independent que neix amb ganes de trencar-ho tot. Som inconformistes i ens apassiona el món de l’audiovisual, però sobretot, veiem en el cine una eina de transformació social.

Malniu Films sorgeix en el marc del Laboratori de Creació del Cerdanya Film Festival. Un grup de persones ens posem d’acord per rodar un curtmetratge i d’aquelles 96 hores de convivència, treball en equip i creativitat en surt un primer projecte conjunt: Aprehendre. Més endavant Malniu Films produïrà Atzucac, un curtmetratge que parla sobre la violència de gènere durant la pandèmia de la Covid-19 i que és guardonat amb el 2n premi a millor curt i el premi a millor interpretació en el festival Metropolis de l’Hospitalet 2020. A principis del 2021, ens presentem al Festival Subtravelling de TMB amb el curtmetratge Avisa quan arribis, que queda entre els 10 finalistes amb la menció especial del jurat al curt que millor reflecteix la convivència i el civisme al transport públic, a més de ser un dels curts seleccionats per projectar-se al Festival SMIFF de Corea del Sud.

Visualitza alguns dels nostres projectes anteriors al canal de YouTube de Malniu Films.

Les recompenses

Comptem amb diferents tipus de recompenses, algunes són físiques (tote bags, obridors, ampolles de vi o pòsters), altres són digitals (l'enllaç de visualització o l'aparició als crèdits) i també n’hi ha en forma d’experiència com l’assistència a l’estrena del curt en la Premiere de Sira.

Equip

Graduada en Comunicació Audiovisual i especialitzada en Fotografia Documental i Publicitària per la Universitat Rovira i Virgili, ha co-produït el documental “Del dol a l’amor” (2019) i és la directora de “Per què ens maquillem” (2019), curt documental que ha estat reconegut al Festival REC i als premis Clic Fotoperiodisme Jove. Paral·lelament ha estat conductora de L’Alternativa, un programa radiofònic amb perspectiva feminista, i col·laboradora de La Conca 5.1 amb la secció "Sempre hi hem estat!", un recull de fotoreportatges per visibilitzar projectes del món rural liderats per dones. El 2021 dirigeix el seu primer curtmetratge de ficció “Avisa quan arribis” i, posteriorment, col·labora com a Directora de Fotografia als videoclips “I Want To Go Outside” de Saphie Wells i “Blurry Faces” d’Alícia Miquel. Darrerament ha treballat al Departament de Producció en diferents llargmetratges i actualment està ampliant la seva formació en guió cinematogràfic.

Graduada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra, amb dos anys cursats del grau interuniversitari en Filosofia, Política i Economia de la Universitat Pompeu Fabra, l’Anna ha treballat com a creadora de continguts audiovisuals i digitals al departament de comunicació de l’àrea d’Ecologia Urbana de l’Ajuntament de Barcelona i actualment fa divulgació científica a través de peces audiovisuals i visualització de dades a Teamit Research. Ha guanyat també diversos premis d’escriptura creativa per relats i contes als Jocs Florals de Barcelona i ha coescrit el guió del llargmetratge “A flor de pell” i del curtmetratge “Aprehendre”. En els últims anys, ha dirigit el curtmetratge documental Marta, publicat recentment al Diari de Barcelona i Atzucac, un curt de ficció guardonat al Metropol’his 2020. També ha estat cap de producció del curt de ficció Avisa quan arribis i del videoclip d’Alicia Miquel, Blurry Faces.

Graduat en Comunicació Audiovisual i amb un postgrau en Fotografia Documental i Publicitària per la Universitat Rovira i Virgili. Format en Disseny gràfic i Maquetació així com en Edició i Postproducció de vídeo, en Gabriel ha treballat a Polarizador Estudio com a fotògraf i videògraf comercial i actualment treballa en produccions de continguts audiovisuals per Infocus Solucions Audiovisuals, una productora vinculada a Canal Reus Televisió. Ha coproduït els documentals “Del dol a l’amor”, guardonat amb la distinció d’Aprenentage i Servei (ApS) de la Generalitat i “Kuzaba-Logos: Deconstruint Imaginaris del Sud Global” estrenat al Primer Congrès Català d’Antropologia. També ha col·laborat en els videoclips “Adiós Olvido” de Iván Vera i “Blurry Faces” d'Alicia Miquel i ha ocupat el rol de director de fotografia i operador de càmera en dos dels curtmetratges anteriors de Malniu Films: Aprehendre (2020) i Avisa quan arribis (2021).

Graduada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona, amb un diploma d'extensió Universitària de Sommelier del CETT i amb un Postgrau d’interpretació en Cinema i Televisió de El Timbal: centre de formació i creació escènica. Ha fet d’actriu en diverses obres de teatre, entre elles CORtradiccions, inclosa en la programació de la XXV Mostra de Teatre de Barcelona, El Monstre de Colors de la Cia. Tutatis amb qui està fent gira nacional per Espanya i Christmas Tales of Terror estrenada al Prague Fringe Festival. Recentment ha estrenat Amor³, Shakespeare al cap al Maldà amb la companyia Fac-òF i Variacions al TNC sota la direcció de Jade Maignan. Dins el món audiovisual, la Gisela ha participat com actriu en diferents curtmetratges com “Por Madrid” d’Ana Moragriega, “Aprehendre” de Maria Burgués i “Avisa quan arribis” d’Irene Margalef. També ha participat en la sèrie “Com si fos ahir” de TV3.

Llicenciada en el Grau en Comunicació i Indústries Culturals per la Universitat de Barcelona, i en el Màster en Producció i Distribució Cinematogràfica, el 2019 comença a col·laborar amb diferents empreses en tasques de producció, distribució i comunicació. Actualment, després de treballar a la productora cinematogràfica Nanu Films, la Maria es dedica a la coordinació del nou departament de contingut cinematogràfic a l’estudi d’animació BLISS. Com a directora i guionista, la Maria ha creat projectes de diversos formats, entre ells el fashion film “Llagos”; els videoclips “Aguamiel”, “I Want To Go Outside”, i “Blurry Faces”; i el curtmetratge “Aprehendre”, seleccionat a diversos festivals internacionals i produït per Malniu Films. Actualment està pre-produint el seu primer curtmetratge d’animació, “IBIS”, co-dirigit amb l’artista Enric Sant; i també es troba cursant un Postgrau en Guió de Ficció per a Cinema i TV a la ECIB on està treballant en l’escriptura del seu primer llargmetratge.

Amb la col·laboració:

Ajuntament de la Granada, Castell d’Age, Enlaire Vins, Masia Cal Gotlla, Mas Palou, Parés Baltà i Vallformosa.

A què destinarem les vostres aportacions

Per fer possible aquest curtmetratge, a part de l’equip de Malniu Films, s’hi han sumat 12 persones més. Meravellosxs professionals que confien en el projecte i que hi aporten el seu talent, passió i amor de manera totalment altruista.

On van a parar, doncs, els diners recaudats en el Verkami?

🔸 50% en despeses de producció. Això inclou lloguer d’espais, dietes i transport de l’equip humà.
🔸 20% en recompenses. Per poder agraïr-vos la voluntat d’ajudar-nos a fer realitat Sira.
🔸 15% en material tècnic. El lloguer d’equip de so, de foto i d’il·luminació del qual no disposem.
🔸 10% en la postproducció. Això inclou la creació de la banda sonora del curtmetratge.
🔸 5% en material d’art i vestuari.

Calendari previst

Aquest és un calendari orientatiu de les diferents fases del projecte:

  • Investigació i desenvolupament: 2021

  • Pre-producció: novembre 2021- març 2022

  • Rodatge: abril - juny 2022

  • Postproducció: juliol 2022

  • Recompenses: agost 2022

+ Info

Si vols saber més sobre nosaltres o el projecte, ens pots seguir al nostre perfil d’Instagram i Twitter o escriure’ns un correu a [email protected]

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • gemma

    gemma

    casi 2 años

    Felicitats pel projecte! 🥰👏🏻

  • Israel Adame

    Israel Adame

    casi 2 años

    Por favor, ¿ En lugar de poner mi nombre, ¿Podéis poner el nombre de mi hija Sira Adame Ubieto? Gracias!!!

  • Sara Fernández

    Sara Fernández

    casi 2 años

    Molts d'èxits i molts vins! Us desitja The Wine Truck :)

  • AnabelMaGi5

    AnabelMaGi5

    2 años

    No puc aportar molt més ara mateix, pero os apoyo desde las sombres. Att: Anabel

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies