❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Una remor de fons

Curtmetratge melodramàtic que té lloc als carrers de Tossa de Mar, on la Jana i l’Oriol es retrobaran inesperadament després de molts anys.

Estudi Azalea

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
44
Aportaciones
1.602€
De 600€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

"Una remor de fons" és un curtmetratge de gènere melodramàtic que té lloc enmig d'un paisatge costaner, Tossa de Mar. Aquest és l'escenari on la Jana i l'Oriol es retroben després de vuit anys. Decideixen passar el dia junts fent ressorgir temes del seu passat mentre segueixen la pujada del castell medieval, envoltats de roques, pins i la remor del mar de fons... La pujada els hi serveix per anar-se animant fins a arribar al cim, on tot fa eclosió per acabar baixant amb una fredor i tensió que provoca una davallada.

Amb aquesta història i escenari pretenem posar sobre la taula la part més humana dels dos protagonistes, donant-los l'oportunitat de retrobar-se inesperadament amb el seu passat i el que suposa per ells el retorn als seus orígens. Així, hauran d'enfrontar-se al que senten davant aquesta situació, que reobra ferides del passat que no van curar.

Tot i que comptem amb alguna altra font de finançament externa, per poder explicar la nostra història necessitem una mica més d'ajuda i és per això que estem realitzant aquesta campanya de micromecenatge.

Per arribar al pressupost marcat pel nostre equip de producció necessitem aquesta empenta!

La recaptació anirà destinada a:

Estudi Azalea treballa en tots els àmbits que envolten al projecte per tal de tirar-lo endavant. El nostre equip està format per:

Direcció Laia Ollé

Direcció de Fotografia Alex Sanjuan

Guió Joana Romeu

Producció Anna Cubiró i Martina Arjona

Producció executiva Marina Faura

So i música Addaia de Febrer

Direcció d'Art Alba Costa

Muntatge Arnau Niño

Ajudant de direcció Irene Francis Rae

Fins ara, hem estat en procès de preproducció, realitzant el guió, càsting, pla de rodatge i altres tasques imprescindibles abans de la gravació. Aquesta està prevista del 7 al 10 d'abril. A partir de llavors, es començarà el muntatge i tasques de distribució, juntament amb la preparació de les recompenses del verkami. Calculem poder fer l'entrega de totes les vostres recompenses a finals de juny com a data límit!

Pel nostre equip cada aportació significa trobar-nos un pas més aprop de poder fer realitat aquest projecte. Les vostres aportacions ténen recompensa! D'acord amb la pròpia temàtica del curtmetratge, hem preparat un sistema molt complet que permet que tots els mecenes, independentment de la xifra que decidiu aportar, us emporteu un trosset exclusiu del projecte amb vosaltres.

Aquests detalls són, des de l'enllaç al curtmetratge per tenir-ne accés abans que ningú, fins una totebag amb un disseny relacionat amb el nostre projecte o analògiques del rodatge exclusives pels qui participeu al Verkami.

Trobareu el llistat de recompenses a la dreta si ens llegiu des de l'ordinador, o al capdamunt de la pàgina si accediu des del mòbil.

+ Info

Recorda seguir-nos al compte d' Instagram de la productora, on podràs trobar totes les novetats sobre "Una remor de fons":

Instagram: @estudiazalea

Gmail: [email protected]

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

15 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Jordi Cubiró Balsells

    Jordi Cubiró Balsells

    casi 2 años

    Estic segur que amb l’energia d’un grup con el vostre, aquest projecte arribarà, de ben segur, a bon port. Ànims!!!💪🏻 De part de tots els que confiem en vosaltres…

  • Cecilia Mitjans

    Cecilia Mitjans

    casi 2 años

    Feliç per tu!!!

  • adilme

    adilme

    casi 2 años

    Endavant carinyu!!!!!!!!

  • Alex

    Alex

    casi 2 años

    Ànims amb el projecte! <3

  • Agnès

    Agnès

    casi 2 años

    Molta sort 😊

    Marc, Agnès i Oreo 🐾

  • Rosi

    Rosi

    casi 2 años

    Mucha suerte!

  • Josep Maria

    Josep Maria

    casi 2 años

    D'aqui al Oscar només hi ha un pas

  • Juan Carlos Trapero Álvarez

    Juan Carlos Trapero Álvarez

    casi 2 años

    Suerte!!!

  • María Farré Pinilla

    María Farré Pinilla

    casi 2 años

    Qué ilusión convertirme en mecenas de un proyecto así!! Será grande!!!

  • Cristóbal Arjona

    Cristóbal Arjona

    casi 2 años

    Molta sort!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies