❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

"UN NOU MÓN" | NOU DISC D'ANDREU VALOR

Nové treball del cantautor. Altre univers. "Si el món camina sense rumb, tu i jo tenim alguna cosa a dir". Fem possible UN NOU MÓN junts/es?

Andreu Valor

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
254
Aportaciones
11.549€
De 10.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

M'enamoreu!.

Gràcies i més gràcies per unir-vos a aquest projecte, per la mostra de confiança que suposa (perquè és cega i no sabeu que us oferirem i això és brutal tot i que genera molta responsabilitat ja que necessitem correspondre-vos amb el millor treball possible), però l'emoció és intensa perquè ajudeu a somriure, a somiar, a empatitzar...
És un intercanvi, és cert, però ara que ja respirem millor encara farem més per qualificar el projecte.

Què passa ara? Hem assolit el primer objectiu, la quantia mínima que consideràvem per fer possible el novè disc "Un nou món".

Com queden 8 dies per acabar els 40 dies de micromecenatge seguirà oberta la possibilitat d'aportar o aconseguir o intercanviar o apostar per alguna de les diverses recompenses (concert on tu vulgues, una cançó a la carta, concert en Ca Valor, samarretes, entrades, vinils, disc, discografia completa...).

Amb el muntant extra que aconseguim millorarem tots els conceptes del disc però ens marquem un SEGON OBJECTIU, si arribem a 11.500€, CADA MECENES ens ajudarà a fer i obtindrà, a més de cada recompensa elegida el següent:

1️⃣ Aparició als crèdits del videoclip professional que teníem pendent fer per arrancar amb força.

2️⃣ El disc inclourà 9 cançons en compte de 8.

3️⃣ Un descompte del 25% a cada mecenes en l'entrada del concert que decidiu.

4️⃣ Contrasenya per un concert on-line exclusiu per mecenes.

Si anem a una, anem a una!!! Ens feu feliços!!!

UnNouMón #NouDiscAV2022

Després de 8 treballs discogràfics i més de 1000 concerts te n'adones que tot està per fer. Que sempre és un tornar a començar.

Respires, recordes i somrius, doncs estic fent el que m'apassiona: crear i compartir. Llavors t'arromangues les mànigues, et predisposes a treballar sense descans al ritme que pots, entre el que vols i el que la vida ens condiciona, i comences a sentir com la pell està d'acord.

Hem experimentat, hem buscat l'exigència com a mode de progrés i ens hem obligat a evolucionar i millorar en la proposta.

El nou disc, el nové, millora en tot, des de la creació a la sonoritat, des de la posada en escena a la imatge genèrica, des de com compartir el missatge a com respectar la professió. Només desitgem que el nostre gust s'aproxime al teu aconseguint que t'emociones amb nosaltres.

El problema? Una pandèmia que provoca alteracions vitals i també professionals i una velocitat inhumana que obliga produir noves coses abans d'hora per rodar en un tauler de joc no sempre cordial amb l'esforç.

Un micromecenatge no és perquè ens pagues el disc, un micromecenatge és per demanar-te complicitat, confiança, un avanç empàtic que desitgem correspondre amb creixement perquè no només rebràs un grapat de cançons, t'oferirem la nostra vida, mesos de treball i una il·lusió respectuosa i humil que només desitja fer-te feliç, compartir amb tu sensibilitats i en aquest cas atrevir-nos a la gosadia de plantar-li cara a la inèrcia (provocada o no) per estabilitzar la consciència i fer de la vida un lloc més amable on habitar.

El més bonic de tot açò és que part del projecte està materialitzant-se o en el cap però altres coses encara no sabem com seran (disseny, imatge, sonoritat final, escenografia...) i ens encantaria veure-ho créixer al teu costat.

Jo no cante indiferent; tot el que expressem busca la llibertat del teu somriure.
.
.
.

LES CANÇONS

· Tretze roses
· Valenta
· Un nou món
· Dorm
· Ho fem amb por
· Si no som poble
· I si cante indiferent
· T'enyore
.
.
.

SOBRE LES RECOMPENSES

Ja estem treballant en el disc, de fet fa molts mesos que madurem idees, cançons i finalitat.

Aquest és el quart verkami (micromecenatge) que fem i sempre hem intentat rigorosament que les vostres aportacions siguen equitatives amb les recompenses i seguirem amb aquesta línia.

Us compartim un grapat d'alternatives, desitgem que interessants, perquè la vostra aportació siga atesa amb cura, agraïment etern i especials recompenses.

Pega-li una ullada a totes les recompenses.
.
.
.

QUI SOM

Tot i que el projecte esdevé amb un grapat de persones que ajuden a fer possible cada disc, l'arrancada porta noms propis que estan aportant un talent i treball constant que es veu reflectit en un caràcter propi provinent d'un engranatge col·lectiu.

· Producció, arranjaments i músics executants: BLAI A. VAÑÓ & HÈCTOR TIRADO / HÈCTOR TIRADO & BLAI A. VAÑÓ.
· Disseny genèric del projecte: ENRIC ALEPUZ
· Fotografies: RAFA CORTÉS
· Il·luminació, projeccions i tècnic de llums: DANI SERRANO
· Tècnic de so als directes: GABRIEL SOLER
· Músics de directe (depenent dels formats): HÈCTOR TIRADO, BLAI A. VAÑÓ, JOSEP BAS, BERTA IÑÍGUEZ, CARLES CARBONELL, VICENT COLONQUES, ANDREU VALOR.
· Música i lletres: ANDREU VALOR.

Recalcar la feina invisible i indispensable de: METRÒNOM BUREO, LA FERA FEROTGE CC, EL COR DE LA COSTERA, DE FIL DE VINT i persones anònimes que ens donen la vida i l'amistat perquè creuen en el projecte: PEPE QUEROL, TONI COVE, RUTH MATEU...

.
.
.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Tot i que volem començar per una quantitat ja potent, desafortunadament aquests primers 10.000€ no cobriran el 100% del que tenim previst aportar-vos però si una gran part, possiblement la més important.

Amb 10.000€ podrem:

· Produir el disc. Amortitzar els sous de músics i productors i arranjar el treball que és el sentit d'aquesta aventura.

· Contractar un dissenyador i fotògraf professionals, com és el cas de Enric Alepuz i Rafa Cortés perquè aporten la seua imaginació i creativitat per transmetre amb més profunditat el sentiment d'aquest projecte.

· Masteritzar el disc, que és un procés desconegut i que acaba consolidant la sonoritat de totes les cançons i adaptar-les als formats adequats perquè al reproduir el disc entre ben endins de tu.

· Crear i construir la nova escenografia. Amb INSURRECTE ja donarem un passet escenogràfic que volem seguir ampliant, adaptant i millorant perquè cada concert esdevinga un sumatori d'estímuls que et facen vibrar per moments i per diferents universos.

· Fabricar i encaixar la música en els tres formats que ens predisposem a treballar: cd, vinil i digitalment.

· Ruta de promoció ferma per arribar on ens siga possible i descobrir aquest treball, que sens dubte, també és teu.

Si arribàrem a la difícil xifra dels 10.000€, donaríem un passet endavant proposant noves millores adherides que feren evolucionar, més encara, aquest nou món:
· Videoclips.
· Vídeo-lírics.
· Millora salarial de tots/es els components creadors/es d'aquest projecte.
· Ampliaríem presentacions.

En fi, anirem contant-nos i valorant possibilitats, et sembla?

Per generar confiança amb el projecte, és important indicar a grans trets com s'invertirà l'import recaptat.
.
.
.

CALENDARI PREVIST

Tenim una cosa clara: En juny presentem el disc!!!

· DESEMBRE 2021 - FEBRER 2022: Produint el disc i organitzant "Un nou món".
· MARÇ-ABRIL 2022: Gravació del disc i fabricació del merxandatge.
· MAIG 2022: Masterització del disc i enviament a fàbrica. Estrena del "single" i promoció del treball.
· JUNY 2022: Arranca un nou món. Inici d'entrega de les recompenses.
.
.
.

+ INFO

Pots seguir tots els moviments, novetats, progrés del disc... als enllaços de les nostres xarxes i evidentment per aquesta pàgina. Et facilitem els enllaços més rellevants:

WEB OFICIAL

FACEBOOK

INSTAGRAM

TWITTER

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

23 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Alma

    Alma

    casi 2 años

    Ja tenim més a prop el Nou Món 👏🙌🕊️😍

  • Gem

    Gem

    casi 2 años

    Moltes ganes de descobrir eixe món tan bonic✨💪

  • Josep Clausi

    Josep Clausi

    casi 2 años

    Amb moltes ganes d'escoltar el nou disc. Gràcies!

  • Josep Clausi

    Josep Clausi

    casi 2 años

    Amb moltes ganes d'escoltar el nou disc. Gràcies!

  • Belinda Bañuls Taverner

    Belinda Bañuls Taverner

    2 años

    Encantats de tornar a formar part d'aquest nou i meravellós projecte! Gràcies per tant!!! Molta força i salut!

  • hipolit

    hipolit

    2 años

    Gràcies a vosaltres per fer-nos partícips.

  • Pili Soler

    Pili Soler

    2 años

    Sempre encantada de poder ajudar-te Andreu!!!

  • Airabmol

    Airabmol

    2 años

    A per totes :)

  • Nosaltres4viatgem

    Nosaltres4viatgem

    2 años

    Encantats de col.laborar. Molta sort!

  • montse.pou.costa

    montse.pou.costa

    2 años

    A pel nou disc Andreu i cia!

#02 / PROCÉS ENTREGUES "UN NOU MÓN" I NOVETATS

Salutacions a totes i a tots. Com porteu l'estiu i la calor? Heu descansat? Això també és important, eh? Ser productius/ves és un invent del sistema hehe, viure és imprescindible.

RÀPIDAMENT US DETALLEM:

1.- El 10 de setembre farem el concert privat a Ca Valor (Muro - El Comtat) per correspondre amb una de les recompenses. Per poder fer un concert amb la infraestructura com qualsevol lloc, hem obert 20 places, de les quals només ens resten 5-6 per si algú encara vol vindre (si no teniu aquesta recompensa podeu optar a la vostra entrada per un cost de 15€ per persona i ens heu d'escriure a [email protected] per formalitzar la reserva). Animeu-vos!!!

2.- La gent que teniu aquesta alternativa reviseu el correu que us enviem correu de confirmació i info al respecte).

3.- Totes les recompenses que havien de ser enviades… leer más

#01 / SEREM PART "D'UN NOU MÓN". VERKAMI ACONSEGUIT!!! GRÀCIES ÉS POC.

Bon dia a totes i a tots. Feliç dia de la mare. Feliç vida. Gràcies per tant.

Finalment de gestos ens podem alimentar i la motivació que ens aporta el vostre caliu és la injecció més potent per traure de nosaltres, espere i desitge, que la millor versió i que el que rebreu a canvi siga important també per vosaltres. És la meua màxima exigència.

Hem aconseguit, GRÀCIES A VOSALTRES, assolir dos objectius meravellosos que ens permetran engegar un nou camí replet de bones intencions i els màxims sentiments possibles.

Només us escric per donar-vos les gràcies personalment per allò que aconseguiu que sentim, que fem, que somiem i per deixar-nos-ho compartir amb vosaltres, essència d'aquesta vida que ja no entenem sense "la música".

En les properes setmanes enfocarem de manera intensa el treball necessari per fer possible la finalització del disc i recompenses. Us indique més o menys el plantejament que hem fet:

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies