❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La canalla dels Maduixots volem un espai propi d'assaig!

Necessitem crear un espai propi per a la canalla de la colla dins el nou local d'assaig, amb parets de pladur i un fals sostre. Ajuda'ns!

0
segundos
24
Aportaciones
1.870€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Després de més de 8 anys d’història, la Colla Castellera de l’Alt Maresme i La Selva Marítima hem aconseguit trobar el nostre propi local d’assaig a Pineda de Mar.

La feina no s’acaba aquí i ara hem de fer front a diverses despeses d’adequació i la principal, i que ens fa més il·lusió, és preparar un espai per la canalla de la colla.

Així doncs, ho volem fer amb parets de pladur i un fals sostre que permetrà a la canalla de la colla disposar d’un espai tancat propi, independent de l’espai d’assaig dels adults.

El pressupost que ens han fet arribar és de poc més de 3.000€ i, per això, necessitem la vostra ajuda per poder fer-hi front.

Ens hem proposat aconseguir un mínim de 1.500€, però com més ens apropem al pressupost, millor ens anirà!

Així estava el nostre nou local abans de començar-nos a posar a treballar:

Local d
Local d'assaig

I així volem que quedi l'espai de canalla:

Sobre les recompenses

Les recompenses van en funció de la quantitat aportada i s'hauran de recollir al local d'assaig de Pineda de Mar qualsevol dia d'assaig (dimarts i divendres).

Les recompenses seran: adhesius de la colla, calendaris de la colla del 2022, mocadors amb l'escut, calçotada gratuïta el dia de la inauguració del nou local, assistència a assaig o diada amb acompanyament individualitzat i una recompensa especial per les empreses que participin.

Qui som

Som la Colla Castellera de l'Alt Maresme i la Selva Marítima, fundada el 2013. Des de llavors hem estat assajant al gimnàs d'una escola a Pineda de Mar.

Aquests són els nostres perfils a les xarxes socials:
Pàgina Web
Twitter
Instagram
Instagram de la canalla
Facebook
Youtube

A què destinarem les vostres aportacions

Construirem una sala polivalent de pladur. El cost que ens suposarà això és d'uns 3.000€ amb IVA inclòs, que inclou les següents despeses: transport d’eines i materials a peu d’obra, compliment i execució de l’estudi bàsic de seguretat i salut, col·locació de plaques de guix laminat de 15mm, col·locació de plaques de guix laminat de 13mm, col·locació i subministrament de porta de fusta per pintar de 80x200 amb tapetes i pom amb clau, i neteja d’obra, transport de runes a abocador autoritzat i materials a planta terrat.

Calendari previst

Tenim previst començar a assajar el mes de març i fer la festa d’inauguració el dissabte 2 d'abril de 2022, oberta a tothom.

Les recompenses les podreu passar a recollir pel nostre nou local d'assaig a Pineda de Mar a partir del dia de la inauguració del local.

+ Info

Si voleu més informació, ja sigui d'aquesta campanya o de la nostra activitat habitual, ens podeu escriure un correu electrònic a [email protected]

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies