❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La Dèria

LA DÈRIA és el títol del nou recull de relats que publicarà Òscar Pardo Vilardell el proper Sant Jordi de 2022. El vols? Fes una aportació!

Òscar Pardo Vilardell

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
52
Aportaciones
1.342€
De 1.300€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

De què va La Dèria?

Quina és la teva obsessió? Tens una mania inconfessable? Fins on estàs disposat a arribar seguint una idea fixa? Són els teus sentits realment capaços de mostrar-te el que tens al voltant? A través dels deu relats que recull La Dèria, seràs testimoni de deliris i extravagàncies que impacten al bell mig de la condició humana. Humor, ridiculeses, amor, somnis del futur, una rentadora, galeries d'art, un programa de televisió i un alienígena. La Dèria és una palanca que t'obre els ulls del teu interior. Una pota de cabra literària; l'eina definitiva per a llimar-te els sentiments de pedra que creies més adamantins.

Per què un Verkami?

Les recompenses rebudes mitjançant aquest Verkami s'utilitzaran per:

  • Promoció de l'obra i l'autor.

  • Satisfer els costos de la campanya de màrqueting, pàgina web, XXSS, etc.

  • Elaboració del marxandatge (Punts de llibre, pòsters, etc.)

  • Finançar les presentacions de l'obra.

Quatre pinzellades de cada relat:

• «La parella perfecta»

Una trobada paternofilial es pot convertir amb molt més que un simple tràmit. El fill té una sorpresa preparada per a som pare, veurem fins a quin punt poden les sensacions traspassar les paraules i emergir de la història.

• «On time»

L'Emma és la directora del seu bufet d'advocats amb les oficines situades al centre de Barcelona, té una parella estable i una vida modèlica, però manté una obsessió malaltissa que s'acabarà convertint en la controladora del seu destí.

• «Les aventures d'en Boris: Operació Fluids, un spin-off autoritzat»

Torna l'univers entranyable d'en Boris de la mà del programa de televisió de més audiència de tota la història dels mass media. Preparats per gaudir de la final de la present edició d'Operació Fluids?

• «El judici»

Una decisió que ho canvia tot; et penses que avui la jornada laboral transcorrerà sense pena ni glòria quan de sobte una fracció de segon et deixa davant d'una elecció de vida o mort. L’expectació és màxima, és la primera vegada que se celebra un judici d'aquestes característiques.

• «Un habitacle sideral»

En Llàtzer és un professor jubilat dels que mai s'acaben de retirar. Un accident inesperat el portarà a submergir-se en un viatge fins als confins de l'univers i més enllà; té el bitllet d'anada, descobrirem si aconsegueix el de tornada.

• «Història d'un esclau»

Relat cruent i punyent sobre les vivències d'un esclau. Directe i terrible.

• «Les aventures d'en Boris: Un cas alarmant»

Una nova aventura del nostre personatge més tragicòmic on aquesta vegada, juntament amb la seva filla Joana i el seu inseparable Carles hauran de desentrellar un robatori que els afecta de molt a prop.

• «Una invasió nominal»

Una irrupció sobtada entorpeix la fins llavors vida plàcida d'en Zack, pastor de professió i condició. Un malentès de proporcions descomunals serà el detonant per a iniciar la recerca que el portarà fins als seus orígens.

• «La dèria»

Quina és la teva mania? Què estàs disposat a fer perseguint una obsessió? Fins a quin punt la teva consciència s'adona del que realment tens al voltant? Una extravagància que impacta al bell mig de la condició humana.

• «Lex Talionis»

Què necessites per obrir els ulls? Que algú et digui que els tens tancats o que t'hi llancin un grapat de sorra? La Katrin i en Pim són joves i s'estimen amb bogeria. Fa poc que viuen junts en el seu pis quan un nefast incident domèstic canvia les seves vides radicalment.

Em vaig llegir Una Apocalipsi i Una Truita de Patates, s'assembla a La Dèria?

Sí i no. Si et va agradar l'Apocalipsi, gaudiràs de valent amb La Dèria, per bé que els relats a vegades fan un gir cap a components més realistes, els contes continuen carregats d'humor, situacions hiperbòliques, i càrrega sentimental alhora que crítica amb la societat d'avui dia. Si no t'has llegit l'Apocalipsi, no tinguis por, deixa't seduir per les noves trames de La Dèria o corre a la teva llibreria de confiança o a la web indexada al capdavall per a adquirir-lo!

Sobre l'autor:

www.oscarpardo.cat

Instagram
Twitter
Facebook

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies