❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Tr4vol (Film Musical)

La recerca de la estabilitat emocional i autoestima des de la solitud, tant difícil de trobar com un trèvol de 4 fulles.

Pau Roget

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
36
Aportaciones
1.535€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Què és Tr4vol?

Tr4vol és un projecte Audiovisual que consta d'un petit disc o EP de 4 cançóns en català, escrites, composades i produïdes per mi (Pau Roget) amb l'ajuda de Massaviu. Les cançons mesclen trets de diferents estils musicals (Funk, Disco-Pop, R&B, Trap, Indie Rock, Reggaeton, etc...) combinats al voltant d'un Indie Pop intimista i personal.

Aquesta obra relata el concepte de la soledat, des de la meva vivència personal i mostra en cada cançó les seves diferents cares i etapes, bones i dolentes, que ens fan ser com som en la nostra individualitat humana. La recerca de la estabilitat emocional i autoestima, tant difícil de trobar com un trèvol de 4 fulles.

Les 4 cançons van acompanyades d'un petit Film escrit i dirigit per Pau Roget i Sebi Escarpenter format per 4 videoclips respectivament, que relaten aquestes històries de manera visual i poètica.

Qui som

Pau Roget

Autor i creador del projecte, músic (cantautor) i artista, compositor i productor de l'EP "Tr4vol" juntament amb l'ajuda de Massaviu, i co-director dels videoclips juntament amb Sebi Escarpenter.
instagram

Massaviu

Grup musical i entitat creativa que ha acompanyat el projecte en tot el procés creatiu.
instagram

Sebi Escarpenter

Co-Director i guionista dels 4 videoclips que formen el Film "Trevol" amb experiència en el sector a nivell de direcció i D.O.P. i estudiant de Mitjans Audiovisuals al Tecnocampus.
Instagram

Equip de Rodatge

Directors: Sebi Escarpenter i Pau Roget

Ajudant Direcció: Guillem Nicodemus

DOP i Càmera: David Lozano

Art: Clàudia

Ajudanta de Càmera / Foquista: Marta Subirà

Gaffer: Ferran Llarena

Runner: Gerard Cobo

Edició i Montatge: Cristina Sánchez

A què destinarem les vostres aportacions

Els diners recaudats aniran destinats a la gravació dels Videoclips de les dos últimes cançons de l'EP (pel lloguer del material, despeses de transport i dietes de l'equip de rodatge etc...)

Sobre les recompenses

Per tal d'agraïr i compensar la vostra ajuda, hem preparat una sèrie de recompenses molt especials, dedicàdes a cada aportació segons la magnitud d'aquesta. Les trobareu especificades a l'apartat de Recompenses.

Calendari previst

Actualment estem preparant els plans de rodatge dels dos videoclips que queden, que tenen data prevista per mitjans de Març.

El projecte veurà la llum a l'Abril de forma progresiva i entregarem les recompenses al concert de presentació de l'EP previst per Maig.

+ Info

  • On podeu seguir el projecte?

Instagram Pau Roget
Instagram Tr4vol
Youtube Pau Roget

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Maria Rosa Esteban Fradera

    Maria Rosa Esteban Fradera

    2 años

    Felicitats oer aquest nou projecte!

  • anna_sas14

    anna_sas14

    2 años

    Felicitats per aquest projecte Audiovisual! Molta sort i que ho gaudiu moltíssim!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies