❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

"Montserrat, atemptat al cor de Catalunya"

El projecte té com a objectiu aconseguir, mitjançant les vostres aportacions, la publicació de la meva primera novel·la. Inclou la maquetació, impressió i portada, així com la presentació pública en una sala que hauré de llogar. Us agreiexo per endavant la vostra ajuda i col·laboració. Pere.

Pere Perpinyà

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
14
Aportaciones
605€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

OBJECTIU

Amb la vostra col·laboració i ajuda la novel·la podrà veure la llum i crec, sincerament, que en les circumstàncies actuals de les relacions CATALUNYA-ESPANYA, ho podrà fer en el moment adeqüat. Sobretot està destinada a lectors i lectores que vulguin aprofundir en el que ha passat desde el segle X tenint com a fil conductor la muntanya de MONTSERRAT i la MORENETA.

TRAMA

Ens endinsem dins la mateixa muntanya i la seva història. En Bernat Oliba és el protagonista principal i mitjançant la lluita que duu a terme per tal de demostrar la seva innocència, en haver estat acusat de l´intent d´assassinat de l´abat de Montserrat durant una estància a finals de l'any 2011, podrem gaudir d´una història d´amor amb la Ruth. També podrem veure cóm els poders fàctics de l´Espanya profunda i no tant "profunda" fan qualsevol cosa per tal d´evitar la realització de Catalunya com a nació. Tot això duu en Bernat a revisar la història de Montserrat des dels seus inicis com a monestir al segle X. Sorprenentment, també descobrim els intents, reals i històrics, de tot el que han fet i encara fan aquests "poders fàctics" per tal d´evitar la consolidació de Catalunya com a Estat. Observem al mateix temps la importància que té un dels seus majors símbols, creences religioses a part, com és la muntanya de Montserrat i la Moreneta, en el decurs de la història de Catalunya.

AGRAÏMENTS

M´agradaria agraïr-te a TU, lector, tant sols el fet d´estar interessat en aquest projecte i encara que l´objectiu és aconsseguir la publicació de la novel·la mitjançant les vostres aportacions, també és important que en facis difussió del meu projecte. És un projecte d´un escriptor novell, però que crec que pot ajudar a entendre el perquè de tants entrebancs envers Catalunya per part d´Espanya.

ANÈCDOTA

Com anècdota us puc dir que aquesta novel·la de gairebé 300 pàgines la vaig començar a escriure el 17 de novembre de 2011 i la vaig finalitzar el 19 de desembre del mateix any. En 32 dies frenètics, tal qual com si em fos dictada per algú al qui podem anomenar "PROVIDÈNCIA", la vaig enllestir. Un cop la vaig acabar i cercant algú que em fes la correcció editorial, vaig conèixer l´Elena, qui actualment és la meva companya. I ara ve lo bo: el 5 d´octubre d´enguany ha nascut el nostre primer fill, ROGER PERPINYÀ SEVILLANO. Si feu números en les dates veureu que ha estat tot tal vegada... PREDESTINAT?

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Pere Perpinyà

    Pere Perpinyà
    Autor/a

    más de 11 años

    Bon dia Carlos,

    debo contestarte que no. Por el momento no hay información disponible en castellano. En cualquier caso si tengo previsto, una vez la novela esté publicada en catalan, tantear la posibilidad de hacerlo en castellano. he recibido alguna sugerencia y tal vez sea interesante. Creo que ayudaría a entender bajo la perspectiva de "La Moreneta", las relaciones Catalunya-España a lo largo de muchos siglos. Si no tienes inconveniente me facilitas tu mail y en la medida de lo posible me pondré en contacto contigo para irte informando.

    Gracias por tú interés y hasta pronto!!

    Pere

  • Carlos

    Carlos

    más de 11 años

    Desde mi visita al santuario de Monserrat hace unos años soy un devoto de la Virgen, por eso me gustaría conocer más sobre el proyecto; existe algún link en el que pueda leer en castellano la información sobre el proyecto. Gracias y mucha suerte!

#02 / Agraïments.

Quan ja portem 4 díes amb el projecte iniciat i en marxa m´agradaria dir-vos que em sento agrít per les vostres aportacions i idees. He rebut força preguntes, per bé que per mail particular i us encoratjo a que ho feu també pel blog del projecte. D´aquesta manera el mantindrem operatiu i actiu. Sense menystenir a ningú que no hagi pogut fer per la raó que sigui si que m´agradaria agraïr de MANERA ESPECIAL a les persones que ja he fet la vostra aportació. Val a dir que a alguns de VOSALTRES no us conec personalment, cosa que espero es pugui sol.lucionar en breu i un cop el llibre sigui al carrer, en el decurs del mes de desembre. Fins avui, 19 d´octubre, el projecte ha rebut aportacions per un total de 417 euros i ho han fet possible aquestes persones:

  • ELENA SEVILLANO

  • FARNERS VENDRELL

  • ELISENDA RULL

  • ROSA MARIA GENIS MUNTADA

  • NEUS COLOMER

  • QUIM ALVARADO

  • QUICO SALA

  • MARCIUS

  • ENRIC SALICHS

  • MERCHE MARTÍN

leer más

#01 / SINOPSI

En Bernat Oliba decideix anar a passar uns dies a Montserrat, la Muntanya Sagrada de Catalunya, en el decurs d´unes jornades de reflexió personal. El mateix dia de la seva arribada es produeix un ATEMPTAT contra l´abat del monestir i ell, en Bernat, es converteix en el principal sospitós. A partir d´aquell moment mantindrà una lluïta frenètica per tal de demostrar la seva innocència i, en el decurs de la mateixa coneixerà la Ruth, una noia intrèpida i valent que li farà costat. L´amor sorgirà entre els dos i mentre lluiten per demostrar la innocència d´en Bernat descobriran la implicació d´un grup ultradretà espanyol anomenat EUGYL (Una España Grande Y Libre), que recolzat per diferents poders de l´estat espanyol, vol somoure els fonaments sobre els que ha crescut i desenvolupat CATALUNYA al llarg dels segles.

La trama ens mostra com per tal de mantenir la unitat d´Espanya, hi ha qui està disposat a FER EL QUE SIGUI.

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies