❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

El Centenari d’Els Pastorets d’El Círcol de Badalona

Celebrem, commemorem i homenatgem que fa 100 anys que El Círcol representa Els Pastorets de Folch i Torres a Badalona

El Círcol

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
31
Aportaciones
1.250€
De 1.200€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

El projecte

L'any 2020 Els Pastorets de Folch i Torres d'El Círcol de Badalona van fer cent anys des de la seva primera posada en escena. L'any passat, a causa de la pandèmia, no ho vam poder celebrar, i és per això que ens proposem celebrar el Centenari d'Els Pastorets aquest any. L'entitat vol aprofitar l'avinentesa per dur a terme una renovació del vestuari, de l'escenografia i de la música, que de retruc garantirà elevar l'esdeveniment per fer justícia a l'alçada de la fita que hem assolit.

No ho podrem aconseguir sense la vostra col·laboració!

Retall Aubada 1920
Retall Aubada 1920

Qui som

El Círcol de Badalona és una entitat cultural sense afany de lucre que es va fundar l'any 1879. La seva raó de ser és cultural, esportiva i de promoció d'un espai de lleure a la ciutat, necessari per crear cohesió social i sentit de comunitat. Al llarg del segle XX, Badalona ha anat creixent i, amb ella, el Círcol ha anat adaptant-se a les noves necessitats que requeria la ciutat.

Fons Gabriel Soler
Fons Gabriel Soler

Els Pastorets

Les representacions teatrals estan realitzades per la secció La Dramàtica d'El Círcol, un dels grups de teatre amateur més prestigiós de Catalunya, format per unes 80 persones, entre adults, joves i infants.

Aquesta secció fou creada el mateix any que l'entitat. Les primeres funcions eren de caràcter catòlic, i es representaven durant les festes de Quaresma i Advent. Amb el pas del temps, la Dramàtica d’El Círcol va anar agafant un notable relleu en l'espai d'oci de la ciutat. La incorporació de la popular obra de Josep Maria Folch i Torres a principis dels anys vint “Els Pastorets o l’Adveniment de l’Infant Jesús” ha marcat, des de llavors, una tradició per moltes famílies, tant de Badalona com d’altres indrets de Catalunya.

Els Pastorets d’El Círcol s’han convertit en una cita indispensable de les festes nadalenques i és per aquest motiu que aquest centenari el volem celebrar com es mereix. Enguany, a les representacions habituals -un total de 5, amb vestuari, música i escenografia renovats- s’hi afegirà una funció especial, amb un acte d’homenatge a alguns dels actors més rellevants que han protagonir aquests 100 anys de Pastorets.

Fons Josep Maria Buxó
Fons Josep Maria Buxó

Sobre les recompenses

Les recompenses a les vostres aportacions volen ser una mostra d'agraïment que us permetrà gaudir i experimentar Els Pastorets d'una forma diferent i sense precedents:

  • Participació en el sorteig: D'un lot de productes sorpresa de comerços locals de Badalona. Els anirem desvetllant a poc a poc!

  • Agraïment a les xarxes socials: El teu nom apareixerà a Twitter i Instagram com a mostra d'agraïment públic a tots aquells que ens hagueu ajudat a fer una empenta perquè Els Pastorets d'El Círcol segueixin sent possibles durant molts anys.

  • Postal personalitzada: d'una fotografia d'Els Pastorets amb un agraïment personalitzat escrit a mà al seu interior

  • Cartell Pastorets: Et podràs emportar el cartell propagandístic d'enguany, un record únic d'una fita històrica, ja sigui per enganxar-lo a l'armari de l'habitació o per guardar-lo amb cura a un calaix i que et trobi per casualitat d'aquí a uns anys.

Cartell Pastorets Centenari
Cartell Pastorets Centenari

  • Doble entrada per l'assaig general: Podràs gaudir, tranquil·lament i amb exclusivitat, de l'assaig general. Tot el que té una representació ordinària però amb la comoditat d'un teatre parcialment buit i amb l'al·licient de poder sentir de ben a prop els nervis previs a les representacions oficials. Si la persona ho prefereix, la recompensa és convalidable per una doble entrada igualment gratuïta per un esdeveniment a escollir d'El Círcol.

  • Carnet de soci gratuït durant dos trimestres: Ser soci d'El Círcol et permet tenir descomptes al bar i a tots els esdeveniments que organitzem (teatre, música, cinema, presentacions de llibres...). A més podràs participar en els diversos tallers que oferim (mindfulness, swing, teatre, esplai...) o gaudir d'espais exclusius com la sala de socis, entre altres coses.

  • Felicitació de Nadal personalitzada en vídeo: Alguns dels actors de Pastorets, caracteritzats com els seus personatges, et desitgen unes bones festes a tu i a qui tu vulguis! Ideal per tenir un record que poder revisar en qualsevol moment o per fer una sorpresa molt especial a alguna persona estimada. També pots personalitzar el missatge al teu gust: Felicitacions d'aniversari, agraïments, o qualsevol cosa que se t'acudeixi!

  • Calendari d'una sessió de fotos amb el vestuari de pastorets: Ideal per grups. Sessió fotogràfica amb una càmera professional. Pots portar a qui vulguis! És la teva oportunitat de deixar-te anar i gaudir amb els teus amics o familiars d'un moment irrepetible i una col·lecció de fotos per recordar. Després nosaltres ens encarreguem de confeccionar el calendari perquè a casa no falti l'humor mes rere mes! Si ho prefereixes, pots triar un calendari amb fotografies de l'arxiu d'El Círcol d'Els Pastorets.

Exemple calendari (versió no definitiva)
Exemple calendari (versió no definitiva)

  • Disfressa de Fúria antiga: Això mateix. L'autèntica disfressa de Fúria. Te l'emportes a casa!

Fúries a la representació de 2019
Fúries a la representació de 2019

Aportacions

Com distribuirem els diners que aconseguim?

Per què hauríeu de participar

La dramàtica d’El Círcol és una companyia, sense ànim de lucre, que durant el mes de desembre vetlla per la conservació del patrimoni cultural de la ciutat. Creiem que impulsar una renovació i adaptació dels actes dels Pastorets és clau per garantir-ne la supervivència.

Fons Gabriel Soler
Fons Gabriel Soler

+ Info

• @elcircol a Twitter i Instagram
• Entrades pels pastorets a elcircol.cat/seccions/dramatica/els-pastorets/entrades-pastorets

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

3 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Adrià Pagès Moliner

    Adrià Pagès Moliner

    más de 2 años

    Som-hi, família!💚

  • Pilar Bultó i Joan López

    Pilar Bultó i Joan López

    más de 2 años

    Endevant! Entre tots ho aconseguirem!

  • Neus Reverté Pruneda

    Neus Reverté Pruneda

    más de 2 años

    Ànims des del País Basc!!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies