❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

[Inserte padre aquí]

Una mirada anamòrfica als jardins de la memòria, l'eterna persecució del conill blanc en un intent de diferenciar entre somni i realitat.

Manila

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
22
Aportaciones
1.075€
De 3.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

// PRESENTACIÓ //

El joc és una activitat lliure executada "com si" i sentida com fora de la vida corrent, però que, malgrat tot, pot absorbir per complet al jugador. Acompanyada d'un sentiment de tensió i alegria i de la consciència de ser "d'una altra manera".

A [Inserte padre aqui] volem proposar un joc on teatre visual i textual convergeixen per posar en el punt de mira l’univers de la infància i els mecanismes d’alienació que construïm a l'hora d'afrontar les mancances relacionades amb l'absència de la figura paterna.

"Va sent hora d
"Va sent hora d'oblidar i perdonar o de perdonar i oblidar el que vingui primer. I en qualsevol cas, el que sigui més convenient".

Perquè perseguim constantment al conill blanc en un intent de defugir l’acceptació del dol i l'absència?

A través del Verkami us proposem jugar amb nosaltres i posar en qüestió els racons més insòlits, estranys i perfectament decorats de la ment. Desgranar aquest univers generat en la infància que ens emportem cap a la maduresa, mastegat però mal digerit, i que reverbera en les nostres relacions més íntimes.

// SOBRE LES RECOMPENSES //

Només a través del Verkami us proposem l'oportunitat de jugar amb nosaltres, assistint als nostres assajos. Una experiència única per veure com treballem i poder aportar la vostra vivència.

A part de jugar amb nosaltres, podeu accedir a altres formes de participació i aconseguir recompenses i experiències exclusives.

Descobriu totes les possibilitats que us oferim i escolliu la que més us agradi!!

  • Postals
  • Totebag
  • Samarreta
  • Text editat de l'obra
  • Tapa post funció
  • Sopar post funció amb nosaltres!

Les recompenses s'entregaran el dia que vingueu a jugar amb nosaltres

// QUI SOM //

"Algo está en juego"
"Algo está en juego"

Ens agrada descriure l'acte escènic com un joc amb el que fer riure al públic a través del sarcasme i la ironia, tot reflexionant sobre aspectes com les cures, la salut mental i emocional en la nostra vida moderna.

Els tres pilars
Els tres pilars

// A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS //

Hem estat la companyia escollida per assajar en residència al Lluïsos Teatre on portem treballant des de principis d'octubre.

Les vostres aportacions a través de Verkami aniran destinades a millorar diferents aspectes de la producció i sobretot retribuir la feina dels nostres col·laboradors.

Us deixem un petit gràfic de com tenim previst distribuir el pressupost:

Gràfic distribució pressupost
Gràfic distribució pressupost

//CALENDARI PREVIST//

Ja hem començat el procés d'assajos i tenim la producció en marxa, la campanya de finançament acabarà amb l'estrena de la peça als Lluïsos de Gràcia.

Calendari de producció
Calendari de producció

// SEGUEIX-NOS //

Per conèixer més sobre el projecte i l'equip, i estar al dia de totes les novetats segueix-nos a les nostres xarxes socials:

Instagram: @cia.lafoi

Youtube: Segueix el nostre canal!

Acompanya'ns en aquest procés i atreveix-te a jugar!

"No pots canviar el passat, tot i que potser en pots aprendre alguna cosa".
"No pots canviar el passat, tot i que potser en pots aprendre alguna cosa".


Les fotografies utilitzades en aquest Verkami són de la fotògrafa Bàrbara Cappi, la podeu seguir al seu Instagram: @metricabarbara

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

3 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Chus

    Chus

    más de 2 años

    Us desitjo molt d'èxit en aquest projecte!

  • Carlos

    Carlos

    más de 2 años

    Montserrat Albiñana Guivernau

  • Elvira

    Elvira

    más de 2 años

    padres muertos!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies