❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

"Somiem?" - El llibre dels somnis

Aquest llibre recull els somnis reals de vint-i-cinc nens i nenes del món. Tots els beneficis econòmics es destinaran a causes solidàries.

Adrià Homs

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
351
Aportaciones
10.200€
De 7.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Tan bon punt us endinseu en les pàgines d'aquest llibre, se us desplegaran els somnis i desitjos d’una colla de nens i nenes de vint-i-cinc països. Aquests anhels, que he anat recollint al llarg d’uns quants anys de viatge (des del 2014), són un clar reflex de la situació política, cultural o econòmica que es viu a les regions on han estat somniats.

Somni de la Gomane, Burkina Faso
Somni de la Gomane, Burkina Faso

Per a recopilar aquests somnis, no m’ha guiat cap mètode concret. O sí. Aquell que utilitza el destí, quan en comptes de cercar res, del que es tracta és de deixar-se trobar. Simplement m’he limitat a viatjar com m’agrada, de la forma més simple, austera i real, deixant que el temps generés encontres fortuïts amb infants de tot arreu. Aprofitant aquestes causalitats com a tret de sortida d’una pila d’exercicis reflexius.

Somni d
Somni d'en Martin, Colòmbia

La meva pregunta, la meva excusa, el trampolí, ha estat sempre un i prou: quin és el teu somni? De vegades en castellà, d’altres en anglès, ara en francès, després en portuguès o, fins i tot en ocasions, comptant amb l’ajuda d’un traductor local. Hi ha nens i nenes que l’han contestat en temps futur, al cantó dels qui el traduïen en present. Però, sigui com sigui, projectats en l’avui o en el demà, aquestes animetes ens descobreixen, sense elles saber-ho, racons del món en què vivim on la llum no hi toca pas sovint. Tan de bo aquestes espurnes tan humils us encoratgin a lliscar pel vessant més noble que tots duem a dins.

Somni de la Perla, Mèxic
Somni de la Perla, Mèxic

En fi, el llibre aspira a convertir-se en una crítica a les desigualtats i, alhora, en una lloança a la innocència dels senzills, menuts però obligats per la vida a envellir. Perquè, entre la integritat i la dolçor infantil, o l’egoisme i la vanitat dels que hem crescut, sens dubte escullo la primera. Tots ells són petits prínceps que, al planeta dels adults, només hi tenen cabuda si qui se’ls mira o els escolta encara té un cor pur.

Dibuix i fotografia.
Dibuix i fotografia.

Fitxa tècnica:

  • Format 21x21cm.

  • 64 pàgines

  • Tapa dura

  • Català

    Disseny del llibre
    Disseny del llibre

Sobre les recompenses

Les recompenses que us preparem per col·laborar amb Somiem? inclouen exemplars del llibre, làmines il·lustrades, punts de llibre, audiollibre, i el vostre nom o el de la vostra empresa a les pàgines d'agraïments.

ENVIAMENT INTERNACIONAL 8€

  • Despeses d’enviament a tot Europa (recompensa adicional que cal incloure en cas que l’enviament sigui fora de territori espanyol, a països europeus)

Enviament internacional
Enviament internacional

SOMIEM? 20€

  • 1 exemplar del llibre + Agraïment personal al llibre + Despeses d’enviament nacional incloses (correu ordinari)

Llibre Somiem?
Llibre Somiem?

PACK REGAL 40€

  • 2 exemplars del llibre + Agraïment personal al llibre + Audiollibre + Despeses d’enviament nacional incloses (correu ordinari)

Pack Regal
Pack Regal

PACK REGAL PLUS 60€

  • 3 exemplars del llibre + Audiollibre + Agraïment personal al llibre + 3 punts de llibre il·lustrats + Despeses d’enviament nacional incloses (correu ordinari)

Pack regal plus
Pack regal plus

PACK REGAL IL·LUSTRACIÓ 80€

  • 4 exemplars del llibre + Audiollibre + Agraïment personal al llibre + 4 punts de llibre il·lustrats + Làmina d’una il·lustració del llibre 20x20cm + Despeses d’enviament nacional incloses (correu ordinari)

Pack regal il·lustració
Pack regal il·lustració

ASSOCIACIONS I LLIBRERIES 100€

  • 6 exemplars del llibre + Audiollibre + làmina d’una il·lustració del llibre 20x20cm + Agraïment personal al llibre + 6 punts de llibre + Despeses d’enviament nacional incloses (correu ordinari)

Associacions i llibreries
Associacions i llibreries

APORTACIÓ SOLIDÀRIA 200€

  • 12 exemplars del llibre + El teu nom o el nom de la teva empresa a les pàgines d'agraïments + Audiollibre + 2 làmines de dues il·lustracions 20x20cm + 12 punts de llibre + Despeses d’enviament nacional incloses(correu ordinari)

Aportació solidària
Aportació solidària

Qui som?

Aquest llibre és el resultat de molts esforços desinteressats. Gairebé una trentena de persones hem col·laborat activament perquè aquest llibre esdevingui una realitat. Som un gran equip i el mèrit d'aquest resultat és totalment col·lectiu.

Autor: Adrià Homs, mestre de primària.

Il·lustració: Mercè Gali, Marta Bellvehí, Ana Martínez, Maria Alemany, Pepa Ràfols, Montse Tobella, Marta Compan, Lia Bertran, Roser Matas, Elisabet Serra, Èlia Meraki, Imma Mestre, Maria Beltran, Marta Montañá, Albert Arrayás, Jorgina Juvé, Subi, Marta Costa, Montse Forradelles, Laia Carrera, Núria Solsona, Anna Grimal, Anna Quintà, Mercè Ortí, Roser Calafell, Chantal Vizcaino.

Disseny i maquetació: Anna Quintà

A què destinarem les vostres aportacions

L'import aconseguit es destinarà al cost d'impremta, als enviaments i a la impressió dels punts de llibre i làmines. Un cop imprès, aquest llibre se us enviarà a casa, i també es repartirà a les més de dues mil sis-centes escoles públiques de Catalunya. La resta d'obres publicades s'entregaran a Open Arms, per tal que les puguin vendre a través dels seus canals i així contribuir a la difícil tasca que estan realitzant al Mediterrani.

Col.laboració amb OPEN ARMS
Col.laboració amb OPEN ARMS

Calendari previst

A finals de desembre s'acabarà aquesta campanya, i de seguida que es pugui s'enviarà el material a impremta. Al llarg del més de gener (inicis de febrer a molt estirar) es rebran les recompenses de les aportacions.

+ Info

Instagram
Twitter
Facebook
Web

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

15 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Irene roura

    Irene roura

    más de 2 años

    Una gran abraçada Adrià i Helena

  • Pilarín Ros

    Pilarín Ros

    más de 2 años

    Una abraçada Adrià!!!

  • pebrenegre

    pebrenegre

    más de 2 años

    Moltes felicitats per la iniciativa!

  • Eva

    Eva

    más de 2 años

    Gràcies Adri sóc l.Eva

  • Marta

    Marta

    más de 2 años

    Gràcies per fer projectes tan macos ❤️

  • Cristina Garduño

    Cristina Garduño

    más de 2 años

    Felicitats Adrià per aquest bonic projecte!!

  • Txus

    [email protected]

    más de 2 años

    Gràcies

  • Àstrid Barcons

    Àstrid Barcons

    más de 2 años

    Endavant Adri, és genial que tu també somiis, i sigui en projectes bonics com aquest! Somiem? Somiem!!!

  • Raül

    Raül

    más de 2 años

    Genial!

  • Txell Benitorafe

    Txell Benitorafe

    más de 2 años

    Quines ganes de tenir-lo i compartir-lo!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies