❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

CREACIÓ DEL PRIMER EP DE L'ERIÇÓ PUNXEGUT

Realització del primer EP de l'Eriçó Punxegut. Un projecte de música per infants i famílies amb la finalitat de passar-nos-ho bé!!!!

L'Eriçó Punxegut

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
70
Aportaciones
1.560€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

L'Eriçó punxegut és un grup d'animació infantil sorgit per la motivació d'aportar cançons per a infants amb certs principis socials i transformadors a partir d'un eix vertebrant, en aquest cas, a partir del protagonista "L'Eriçó punxegut".

Sobre les recompenses

Les recompenses estan tematizades amb l'eriçó punxegut, ja sigui amb samarretes, bosses o l'EP en format físic.

A més, oferim altres recompenses com per exemple entrades de concerts de presentació on podreu escollir la localitat.

D'altra banda, tenim la recompensa de concerts amb acústic dirigit a les escoles i llars d'infants per tal de gaudir d'una estona de música, ball i gresca!!!

I finalment tenim la recompensa de concert gran on oferim 1 hora de concert juntament amb tot l'espectacle que realitzem.

Qui som

L'Eriçó Punxegut el conformen persones del món de l'educació i de l'espectacle. Tanmateix, aquest projecte el formem nois i noies de les Terres de l'Ebre i de Tarragona amb diverses trajectòries en el món de la música i l'espectacle.

Els integrants del grup som mestres d'educació infantil, mestres d'educació primària, mestres de música i teatre i pedagogia musical.

El grup està format per; bateria (Xavier Ortega), Guitarra (Joan Farnós), Baix (Arnau Roca), Teclats (Ariadna Pijoan), Saxo (Xavi Planes), Trombó (Esperança), Trompeta (Joel Rius), Veu principal (Paula Calderón).

Paula Calderón: Tècnica d'educació infantil. Ha realitzat la carrera de Comèdia Musical a l’escola Coco Comin. Participant a produccions com: Showtime, La línia Vermella (Achorus Line) amb un dels papers protagonistes representant a Sheila, i Heathers el musical representant el paper d’un dels protagonistes JD.
És actriu, cantat i ballarina del musical "El gran llibre de Nadal" a Barcelona

Xavier Ortega: Tècnic d'educació infantil i director d'activitats en el lleure. Forma part de l'Esplai treu banya com a coordinador i director.

Ha tocat en diverses formacions musicals, des de música clàssica fins a música moderna.

Actualment dinamitza activitats en diferents escoles. A més forma part del projecte LIDERE. Basat amb el lideratge educatiu i la millora d'estratègies docents.

Joan Farnos: Mestre d'educació primària. Guitarrista del grup Xeic i cantant del grup Marta i Gregori. Ha produit diversos treballs ( XEIC, SETRILL, MARIA JACOBS...).

Esperança Aragonès:Pedagoga musical llicenciada a Musikene. Ha tocat en diverses formacions de jazz i música moderna. Actualment treballa en una escola de mestra de música. Especialitzada en metodologia "Gordon" dirigida a l'etapa de 0 a 3 anys.

Xavi Planes: Mestre d'educació primària i secundària. Ha tocat amb diverses formacions de música i té el grau superior de música amb saxo.

Actualment és mestre d'escola concertada i mestre en escoles de música.

Ariadna Pijoan: Mestra de música. Ha tocat amb diferents formacions dins del món dels musicals. Té el grau superior de piano al Liceu. Ha gravat diferents discs per cantautors catalans.

Actualment toca al musical Billy Elliot de Barcelona i dirigeix un projecte social del Palau de la Música per infants i joves.

Arnau Roca: Activista en diverses associacions de música tant tradicional com modern. Ha tocat en diverses formacions musicals i actualment està cursant el grau d'enginyeria. Ha format part del projecte música per llars d'infants amb l'objectiu de fomentar el descobriment de sons i de cançons tradicionals amb infants de 2 a 4 anys.

Joel Rius: Trompetista de Setrill i altres formacions musicals com bandes i xarangues. Forma part de diverses associacions i ha format part del projecte música per llars d'infants amb l'objectiu de fomentar el descobriment de sons i de cançons tradicionals amb infants de 2 a 4 anys.

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions aniran destinades en la seva totalitat al cost de gravació, mastering i videoclip de les cançons.

L'EP està format per 5 cançons que giren entorn de l'Eriçó punxegut. Així doncs, aquestes cançons expliquen diferents històries de l'eriçó i els seus amics del bosc amb un fons pedagògic.

Aquestes cançons es titulen:

  • El ball de l'Eriçó: Aquesta cançó tracta sobre la dansa de l'eriçó i els seus amics.

  • L'eriçó i la Toturga: En aquesta cançó treballem la diversitat, la convivència i el respecte mutu a partir de l'animació de la toturga i l'eriçó.

  • Lliures: La cançó de lliures pretén conscienciar sobre la importància de trencar murs i de caminar cap a un món millor amb convivència, respecte, solidaritat i ajuda.

  • El bosc: Aquesta cançó explica una aventura de l'eriçó i el que veuen durant aquesta aventura.

  • L'Escola: I finalment "l'escola" és una cançó que explica els diferents moments de l'escola i com ho viu l'eriçó.

Si més no, totes les cançons fan aquesta comparativa amb els infants. Així doncs, ens permet incidir en el missatge implícit d'una manera més significativa i sobretot ens permet gaudir i disfrutar.

Aquestes cançons es gravaran al Wood Wave Studio situat a Reus (estudi del trompetista de Bongo Botrako).

Mescla de les cançons: Àlex Carretoros ( Guitarrista de l'Alfred García (OT) i d'altres músics de rellevància.

Calendari previst

Un cop finalitzat la recaptació de fons ens posarem en contacte amb totes les que heu col·laborat per tal de donar-vos la recompensa.

Segueix-nos a @erico_punxegut

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

5 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Victoria

    Victoria

    2 años

    Molta sort a tot l’equip!💪🏻

  • Victoria

    Victoria

    2 años

    Suerte!

  • Angelines Pedrola

    Angelines Pedrola

    2 años

    Molta sort en aquest maravellos proyecte. Un beset.

  • Lydia

    Lydia

    2 años

    Molta sort! Esperem guadir i ballar molt amb vosaltres!

  • Lluïsa

    Lluïsa

    2 años

    SORT I ENDAVANT!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies