❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Llibre: "Els 'equidistants' tenien raó", "El PCE al govern" i altres articles, de Miguel Guillén

Selecció d'articles d'uns anys (no només) políticament apassionants (2011-2021). Amb pròleg de Joan Coscubiela i epíleg d'Aina Vidal

miguelguillen

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
83
Aportaciones
1.905€
De 1.900€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

El període de temps comprès entre els anys 2011 i 2021 ha estat molt intens des del punt de vista polític, econòmic i social, a Catalunya, a Espanya i arreu del món. En aquest llibre es recull una selecció dels articles publicats per Miguel Guillén en diferents mitjans de comunicació locals i nacionals durant aquests anys, per tal d'oferir una perspectiva personal i concreta dels fets que s'han anat produint, amb especial atenció als esdeveniments polítics que han tingut lloc a Catalunya arrel de l'esclat de l'anomenat Procés, i també el trencament del bipartidisme a Espanya, particularment amb l'aparició de Podemos. La visió que dóna l'autor representa un punt de vista personal, però a la mateixa vegada s'emmarca en una tradició política i social concreta, aquella que beu de la font inesgotable del moviment obrer i el catalanisme popular.

Amb pròleg de Joan Coscubiela i epíleg d'Aina Vidal, el llibre serà editat per la Fundació Nous Horitzons.

Aina Vidal i Joan Coscubiela
Aina Vidal i Joan Coscubiela

Portada del llibre
Portada del llibre

Alguns dels mitjans de comunicació on han aparegut publicats els articles de Miguel Guillén entre 2011 i 2021
Alguns dels mitjans de comunicació on han aparegut publicats els articles de Miguel Guillén entre 2011 i 2021

Sobre les recompenses

Les recompenses d'aquesta campanya seran bàsicament exemplars del llibre. Aquelles persones que facin una aportació més important, també rebran un exemplar de l'anterior llibre de Miguel Guillén, "Podemos-Izquierda Unida, del desamor a la confluencia" (Ed. Círculo Rojo, 2017).

Qui som

Miguel Guillén Burguillos (Mataró, Barcelona, 1980) és llicenciat en Ciències Polítiques, diplomat en Ciències Empresarials i té un postgrau en Gestió de cooperatives i empreses d'economia social. Treballa com a professor associat al Tecnocampus-UPF i escriu habitualment a mitjans de comunicació com Público o Capgròs. L'any 2017 va publicar el seu primer llibre, "Podemos-Izquierda Unida. Del desamor a la confluencia" (Ed. Círculo Rojo).

La Fundació Nous Horitzons és una entitat sense ànim de lucre vinculada a Esquerra Verda i, abans, a Iniciativa per Catalunya Verds. És hereva de la històrica revista amb el mateix nom fundada el 1960 i, com aquella, la seva voluntat és ser un espai de reflexió i de formació, de debat i d’intercanvi. En un moment de nous reptes pel pensament progressista i transformador, de canvis de paradigmes i de creixents complexitats, l´esquerra ha de saber respondre amb rapidesa tot i elaborant també un nou discurs. La finalitat és, per tant, contribuir en l´establiment de les bases d´un pensament lligat a l´emancipació social, a la defensa del medi ambient i a la igualtat de gèneres, des de la participació i la radicalitat democràtica. La Fundació té com a finalitat la difusió i l’elaboració de l'ecosocialisme. A més, col·labora de forma contínua amb la Green European Foundation amb l'organització conjunta de seminaris, xerrades, congresos i d'altres activitats i forma part de la seva direcció executiva a nivell europeu.

Logo de la Fundació Nous Horitzons
Logo de la Fundació Nous Horitzons

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions dels mecenes que participeu en aquesta campanya seran destinades a l'edició i impressió del llibre.

Calendari previst

Un cop acabada la campanya, immediatament s'enviarà a imprimir el llibre. Es preveu que pugueu tenir els vostres exemplars a casa just abans de les vacances de Nadal.

+ Info

Twitter de Miguel Guillén: https://twitter.com/miguelguillen80

Twitter de la Fundació Nous Horitzons: https://twitter.com/noushoritzons

Articles de Miguel Guillén publicats a Público: https://blogs.publico.es/otrasmiradas/category/miguel-guillen-burguillos/

Articles de Miguel Guillén publicats a Capgròs: https://www.capgros.com/miguel-guillen-burguillos_319_115.html

Articles de Miguel Guillén publicats a Treball: http://revistatreball.cat/author/mguillen/

Articles de Miguel Guillén publicats a Tribuna Maresme: https://www.tribunamaresme.com/tag/miguel-guillen/

Articles de Miguel Guillén publicats a El Periódico de Catalunya: https://www.elperiodico.com/es/autor/miguel-guillen-83861

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

3 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Pako_C80

    Pako_C80

    más de 2 años

    Hala Madrid!!!!

  • lagunasj@gmail.com

    [email protected]

    más de 2 años

    Ja friso per llegar-lo !!!

  • Agusti garcia

    Agusti garcia

    más de 2 años

    Bona feina Miguel!!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies