❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

El disc EUPHÔRIA! a un pas de fer-se realitat

El concert festiu familiar més sensible, enèrgic i divertit vol convertir-se en un disc per poder gaudir-lo en família. Ens ajudes?

Pentina el gat

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
84
Aportaciones
3.566€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

EUPHÔRIA! Concert Festiu Familiar

Pentina el gat va néixer el 1998 animant carrers i places posant música i color allà on hi havia alguna cosa a celebrar. Ens agrada fer música per tota la família, ja sigui a la plaça d’un poble o ciutat o dins del seu teatre.

Al 2020, com pràcticament tothom, ens vàrem haver de reinventar i els espectacles d’animació on el públic balla, salta i comparteix van haver de quedar-se sense poder girar. Al 2021 vàrem aconseguir superar el repte que la situació ens demanava: produir un espectacle festiu i de molta participació i joc mantenint les distància física i alhora aconseguint connectar amb tothom. Convençuts que la música, l'alegria i la festa ens guareixen vam composar les cançons d'aquest concert festiu familiar.

De l'enyorança dels escenaris, de les ganes de compartir cultura, tan necessària en els moments més crus, i de la necessitat de cridar ben fort que estem vius i que seguim volent gresca, neix: EUPHÔRIA!

Pentina el gat a Euphôria
Pentina el gat a Euphôria

Un cop l’espectacle és una realitat i comença a girar arreu del país, volem plasmar les cançons originals que s’han composat expressament per l’espectacle en un disc amb el mateix nom.

Gravarem les cançons, totes originals de la cia, en diversos estudis de gravació com hem fet en altres ocasions, treballant amb grans tècnics i grans productors i buscant el so que ens agrada i ens identifica. Tenim la determinació de buscar la màxima qualitat tècnica, donant el màxim espai a la creativitat. Ho volem fer amb temps i amb calma per sentir-nos orgullosos de la feina feta i amb la voluntat d'oferir el màxim de nosaltres al nostre públic. Malauradament, avui en dia, fer discos i comprar-los no està gaire de moda, és per això que iniciem aquesta campanya perquè ens ajudeu a finançar la producció i l'enregistrament del disc.

Les recompenses i el nostre agraïment infinit

La recompensa principal serà el Disc EUPHÔRIA! en format CD signat i dedicat per Pentina el gat i el reconeixement al web de la companyia. També podreu completar aquesta recompensa amb:

  • Tote Bag d' EUPHÔRIA!

  • CD de l'espectacle Corre, Trufa!

  • CD de l'espectacle Vers per on - Poesia Pop

  • Entrades pel concert de presentació del disc EUPHÔRIA!

  • Concert Privat EUPHÔRIA!

Qui som i què fem?

Fa 24 anys que Pentina el Gat ofereix espectacles familiars, produint animacions, espectacles de sala i espectacles itinerants, en els quals la música -ja sigui amb repertori propi o bé versionant cançons tradicionals passades pel nostre sedàs- ha estat el motor i el mitjà que ens ha portat a compartir la nostra passió i apropar-la a tota la família.

Produir espectacles i enregistrar discos és el que ens apassiona i ens fa estar en moviment. La creació amb la vista posada en l’espectador, com a far, ens motiva a seguir endavant en la nostra feina. Estem immensament agraïts a la vida per poder treballar i seguir creant cançons i espectacles.

Som músics i volem compartir aquest art ric i ple sense caure en simplificacions ni infantilismes.

Pentina el gat a Euphôria som: Pol Soler - Teclat i veu, Silvia Dotti - veu, Xef Vila - Bateria i veu, i Sam Atencia - Saxo i veu.

A què destinarem les vostres aportacions

Els 3000€ els destinarem a pagar part de les despeses del cost de l'estudi de gravació on farem l'enregistrament, mescles i masterització. Part del cost del disseny gràfic, l'edició, impressió i enviament dels CDs i la resta de despeses derivades del Verkami de les recompenses que oferim.

Calendari previst

Enregistrament, mescles i mastering durant els mesos de febrer i març de 2022.

Edició i impressió de les còpies entre abril i maig de 2022.

Entrega recompenses a partir de maig de 2022.

Si vols saber més de nosaltres...

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

9 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Noe

    Noe

    2 años

    Vamosss!!!

  • Silvia Dotti

    Silvia Dotti

    2 años

    Aportació de la Lydia Benedito!!! SORT

  • Mar

    Mar

    2 años

    Enhorabona! endavant! ho aconseguireu!

  • xavidet

    xavidet

    2 años

    Us estimem amb o sense!!

  • Silvia Dotti

    Silvia Dotti

    2 años

    Cristina López de Tomasi

  • Silvia Dotti

    Silvia Dotti

    2 años

    Aquesta aportació l'ha fet la TINA!

  • cfgiua

    cfgiua

    2 años

    Molta sort!

  • Ester Naval Febrero

    Ester Naval Febrero

    2 años

    ❤️

  • Carme Ramió

    Carme Ramió

    2 años

    L'enhorabona!!! Endavant amb els vostres projectes.

#01 / OBJECTIU ACONSEGUIT, GRÀCIES!

Hem arribat al 119% de l’objectiu que ens vam proposar a la campanya de mecenatge a través de Verkami per a la gravació del disc Euphôria!

Només tenim agraïment absolut per a les 83 persones que ho heu fet possible. 🙏🏼✨❤️

Ara seguirem treballant de valent per a posar el millor de nosaltres en aquest disc que ens fa tanta il·lsuió. 🤩🎙️🎷🎹🥁

La presentació serà el proper 30 de juny a les 19h al casal de la Font d’en Fargas de Barcelona.

Us hi esperem!

GRÀCIES no ens cansarem de dir-ho! ❤️

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies