❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

CERCLE, el primer disc de Biel Harper

Volem plasmar set històries sonores en un disc, creat a base d'experiències, emocions, concerts, sensacions... En vols formar part?

Biel Harper

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
89
Aportaciones
2.629€
De 2.500€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en English

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Després d’anys d’haver estudiat diverses disciplines musicals m’embarco en el meu primer projecte com a líder i compositor: un quartet format per piano, contrabaix, bateria i guitarra. Amb aquest projecte pretenc acostar mons aparentment separats com són el de la música clàssica i el jazz, barrejant influències de músiques folklòriques d’arreu, pop, rock... i tot el que al llarg dels meus 22 anys he anat escoltant i digerint a través del meu filtre personal. El fil conductor són les històries que cada una de les composicions explica, basades en diferents sensacions, experiències, llocs o vivències.

Qui som?

Som un quartet d'amics units per la música.

Amb inquietuds i gustos diversos hem anat construint un so, una idea en comú, una música que tots puguem sentir nostra i així transmetre-la a l'oient.

Aquest equip està format per Carla González al contrabaix, Héctor Jaca a la guitarra, Nico Reinosa a la bateria i Biel Harper al piano.

Perquè fer un disc?

Després d'haver-hi cavilat durant llargues estones, he arribat a la conclusió que aquest disc és rellevant per dos motius, principalment. Per una banda és una carta de presentació, un aperitiu perquè els oients agafeu gana i vingueu a escoltar aquests sons en viu. Per altra banda, igual d'important, és una manera de plasmar un moment musical, una època, uns interessos i unes inquietuds; gravar un instant del present que perdurarà en el temps, i que d'aquesta manera podrà arribar a totes les persones que no tinguin l'oportunitat d'escoltar-nos en viu.

Perquè fer un Verkami?

El Verkami és el que farà possible materialitzar el que fins ara ha sigut una idea - i tots sabem que el món de les idees és imprescindible, però de tant en tant també cal baixar a la terra i materialitzar allò intangible -. Per tant, vull compartir amb tots vosaltres aquest projecte, i vull que sapigueu que al fer una donació realment esteu fent possible que aquesta idea prengui forma, forma de CD que us podreu emportar a casa;)

A què destinarem les vostres aportacions?

Les vostres aportacions aniran a parar principalment a tres llocs:

  • Lloguer estudi de gravació.

  • Mescla i masterització del disc.

  • Còpies físiques del disc en qüestió.

  • Material audiovisual. Aquí i entren els vídeos fets a l'estudi, el vídeo del Verkami i un videoclip que estem preparant.

Calendari previst, aproximadament.

  • Gravació disc: setembre.

  • Mescla i masterització: octubre i/o principis de novembre.

  • Començar a fer còpies físiques del CD i que ens arribin: novembre/desembre.

I la pregunta que a hores d'ara tots us esteu fent: com sona??

Us deixo un aperitiu de l'aperitiu;) amb el que us podeu fer una idea de com sonarà aquest disc.

Teaser de la gravació

Rain in Barcelona

Norway Travelling

Dualitat

Cercle

Xarxes socials

Youtube
Instagram
Soundcloud

PD: em moro de ganes de saber en quins contextos podrà sonar aquesta música, espero que m'ho feu saber aviat!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

16 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Gemma Fenoy

    Gemma Fenoy

    más de 2 años

    Gracias

  • xusmarti

    xusmarti

    más de 2 años

    Moooltes felicitats Biel !!! El teu primer disc surt a la llum com tú volies !

    Quin goig i quina alegria ! Moltíssimes gràcies a tothom per fer-ho possible !!!

  • M. Lluïsa Merino

    M. Lluïsa Merino

    más de 2 años

    Salut i que sigui el primer de molts, Biel!!

  • M. Lluïsa Merino

    M. Lluïsa Merino

    más de 2 años

    Salut i que sigui el primer de molts, Biel!!

  • Margarida

    Margarida

    más de 2 años

    Et desitjo molt èxit! Ets molt bo!

  • Iria

    Iria

    más de 2 años

    Força i molts èxits! 😘

  • Sacha Munn

    Sacha Munn

    más de 2 años

    All best wishes Biel!

  • margarita bofill

    margarita bofill

    más de 2 años

    Endavant!

  • Susana Amezua

    Susana Amezua

    más de 2 años

    Mucha suerte Biel!!! Raimon y Susana

  • Mitjavila

    Mitjavila

    más de 2 años

    Que sigui el primer de molts!!

#05 / Disc aconseguit!! // Record made!!

Català

Estimats Verkamistes, ara sí, ho hem aconseguit!! La setmana passada van arribar els discs a casa, i des d'ahir estan disponibles a Bandcamp! - Pels que no ho conegueu, Bandcamp és una plataforma des d'on els artistes poden vendre i difondre la seva música, rebent el 80-85% dels ingressos que generen, lo qual, comparat amb el que Spotify o altres grans empreses de streaming et donen, és molt. De moment és la millor opció que he trobat, però em mantinc obert a suggeriments!

Dic això perquè estic en el procés de fer les entregues dels discs, i si encara no us ha arribat i esteu impacients, podeu fer una primera escolta aquí:

https://bielharper.bandcamp.com/releases

I si us animeu a crear-vos un compte de Bandcamp i seguir-me, us assegurareu de que tota la nova música que pengi allà us arriba directament!

Una abraçada i gràcies!

English

leer más

#04 / Verkami finalitzat i aconseguit!! Verkami finished and achieved!!

Estimats Verkamistes, vull agrair-vos de nou tot el suport que he rebut durant aquesta campanya a través de les vostres aportacions, comentaris, difusió, etc., moltíssimes gràcies, ha sigut i segueix sent increïble!

També dir-vos que just avui hem estat a l'estudi fent els últims retocs, i que si tot va bé la setmana que ve, o com a molt l'altra, enviarem el disc a la impremta, on trigaran unes dues o tres setmanes a tenir-los llestos. Això vol dir que, si tot va bé, abans de Nadal tindrem els discs en físic!! Lo qual seria un fanstàstic regal de Nadal!

Una abraçada a tots i totes!!

https://www.youtube.com/watch?v=RxYaQHznzdA

Dear friends and family, I want to thank you once again for all of the support received during this campaign. For your generosity, comments, difusion, and so much more … THANKYOU! It has been, and still is, incredible!

leer más

#03 / Ho hem aconseguit!! We've made it!!

(Català) Bon dia, ahir nit es va assolir el 100% de l'objectiu financer, és increïble, MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTHOM !!! Literalment, això no seria possible sense la generositat de cadascun de vosaltres, us ho agraïm immensament:)

Aquí us deixo l'últim dels tres vídeos que vam gravar a l'estudi, i ben aviat tindrem els discs! Una abraçada a tothom:)

(English) Good morning to everyone, yesterday we made it, we reached the goal we were aiming! It's incredible, THANK YOU SO MUCH !!! Literally, this would not be possible without the generosity of every and each one of you, we're thankful!

Here is the last video we recorded at the studio, and soon enough we'll have the records! A big hug from Catalunya!

#02 / (English) New live videos recorded at the studio!

Thank you all so much for supporting my project, it has been truly wonderful that so many of you have got involved!

Apart from the heatfelt thanks I also wanted to send you videos that where taken during the recording at the studio!! You can find them on the Verkami page or at my Youtube channel:(https://www.youtube.com/channel/UCkA0pjqAoAyDr5IMIVp3EYA). If you feel like it you can even subscribe and get updates as and when we post new videos!

Here is something to whet your appetite ;)

A big hug from Catalunya and … onward!

#01 / Vídeos en directe a l'estudi de gravació!

Per començar, moltíssimes gràcies a tots els que heu decidit donar suport a aquest projecte, és increïble que tanta gent s'hi hagi volgut involucrar, moltes gràcies, de debò!

També us volem comentar que aquests dies ens han arribat els vídeos que vam gravar en directe a l'estudi!! Els podeu trobar tant a la mateixa pàgina de Verkami com al meu canal de Youtube, i si us ve de gust us hi podeu subscriure i així rebre tots els vídeos que anem pujant!

Aquí us en deixo un per anar fent boca;)

Una abraçada i seguim!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies