❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

ARTUR ÁLVAREZ canta a LA MAR .

Un particular homenatge a la MAR amb un material líric inèdit. Els versos d'un excel·lent elenc de poetes contemporanis del País Valencià.

Usuario dado de baja

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
19
Aportaciones
670€
De 1.600€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

A hores d'ara de l'existència seguisc experimentant eixa estranya sensació que t'atrapa i t'impulsa a compartir el fet creatiu. Seguisc sentint el mateix pessigolleig que fa quasi quatre dècades quan vaig cantar en públic per primera vegada una recopilació de versos populars.

Vaig començar com a cofundador del grup de cançó popular ADESIARA, allà pel 1978. Però va ser en el 2004 quan vaig iniciar la meua trajectòria en solitari. Des de llavors són ja dotze CD editats i una col·lecció de vint CD dedicada a una escollida representació de la poesia contemporània del País Valencià. Avui dia, encara que des de 2019 vaig deixar les actuacions en directe, seguisc gaudint component cançons. Siga musicant els meus propis poemes o els versos d'il·lustres poetes, ja morts o contemporanis.

La meua relació amb la poesia, és una passió. Amb la música, el mateix. Em considere músic, però també poeta. M'agrada escriure versos. Llegir i assaborir la poesia d'uns altres i, en tots els casos, imaginar eixos poemes balancejant-se sobre les notes que nodreixen un pentagrama. En aquest sentit, la meua felicitat consisteix a crear i compartir. Idees que sempre he defensat des d'una postura independent.

 

RESSENYA BIOGRÀFICA

Soc l’Artur Álvarez. Nascut i resident en Castelló de la Plana. Llicenciat en Filosofia i Ciències de l'Educació, cantautor, poeta i aficionat a altres menesters creatius.

En l'àmbit artístic, ja t'he comentat que la meua trajectòria comença amb el grup de cançó popular valenciana ADESIARA. Des de llavors fins avui, el meu recorregut musical es desenvolupa principalment en el món de la música en la nostra llengua. Molt arrelat a Castelló, a la comarca de la Plana (lloc de naixement) i a Vilafranca (lloc on he residit una llarga època de la meua vida), a les comarques dels Ports i el Maestrat.

Com a cantautor, els treballs discogràfics realitzats s'han centrat a musicar cèlebres poetes de la meua localitat com Bernat Artola i Miquel Peris, en composicions pròpies o en musicar poetes contemporanis del País Valencià.

Sempre, des d’un posicionament independent i autogestionat.  Un equipatge humil en la seua pretensió, però intens quant a producció.

 

EL PERQUÈ DEL PROJECTE “LA MAR”.

En primer lloc, per la generositat que han demostrat els dotze poetes amb els quals tinc l'honor de compartir aquesta singladura. Han tingut l'amabilitat de posar a la nostra disposició poemes inèdits per a realitzar açò que tant ens agrada, musicar i cantar poemes. Altruisme exercit pels següents poetes de reconegut prestigi: Aina Garcia-Carbó, Susanna Lliberós, Reis Lliberós, Vicent Penya, Francesc Mompó, Gràcia Jiménez, Rosabel Gumbau, Maria Carme Arnau, Berna Blanch, Manel Alonso, Manel Pitarch, Josep Lluís Abad.

Poetes participants amb poemes inèdits
Poetes participants amb poemes inèdits

En segon lloc, un fet creatiu a tres bandes: el cantautor, els versos dels poetes i la mar. Un particular homenatge a LA MAR amb un material líric inèdit. Un treball discogràfic que, en certa manera, té també vocació de document.

A QUÈ DESTINAREM LES APORTACIONS?

El disc ja està gravat i mesclat. El disseny gràfic, a punt. Tot pagat amb el nostre temps i els nostres diners. En aquesta fase, m'agradaria destacar la inestimable col·laboració de Carlos Álvarez, especialment en l'enregistrament de “solos” de guitarra (elèctrica, espanyola), alguns tocs d’orgue i certes revisions de masterització.

A l
A l'estudi d'enregistrament amb Carlos Álvarez gravant guitarres.

Les vostres aportacions aniran destinades al procés de masterització final i a l'edició física, en format DIGI PACK (tres pales) amb llibret de 16 pàgines, del CD. Per a açò, ens hem marcat un ajustat pressupost de 1.600 euros. Objectiu que esperem aconseguir amb el vostre mecenatge i les atractives recompenses que presentem.

 

RECOMPENSES


Nou poemari de tiratge exclusiu per a complementar la campanya de VERKAMI del CD ARTUR ÁLVAREZ CANTA A LA MAR
Nou poemari de tiratge exclusiu per a complementar la campanya de VERKAMI del CD ARTUR ÁLVAREZ CANTA A LA MAR


CLICA PER ENLLAÇAR AMB SPOTIFY per veure el contingut i escoltar les cançons del quatre discos.

Com podeu observar hem pretés presentar recompenses interessants i que s'acoblen a diferents desitjos.

L'oferiment va en diversos formats. Fins i tot, inèdits, en exclusiva per a aquest procés de “crowdfunding creatiu” com el poemari BLAU, a recer de Krzysztof Kieślowski o la col·lecció dels quatre discs en PENDRIVE USB amb la nova discografia revisada i remasteritzada.

Així doncs comença el repte. Comença el vertigen per la incertesa. Que no es diga que no és possible una altra manera més humanitzada de compartir creativitat.

 

CALENDARI PREVIST

Si s'aconseguim l'objectiu de finançament, totes i tots els mecenes tindreu les vostres recompenses en un termini màxim de trenta dies a partir de la finalització del “crowdfunding”.

En qualsevol cas, pensant no solament en l'adquisició per a gaudi personal, sinó també amb la suficient antelació per a ser inclòs en la llista dels vostres possibles regals nadalencs.

 

COM FUNCIONA LA CAMPANYA

El projecte té un objectiu de finançament, establit en 1.600 euros, i quaranta dies per a aconseguir-ho. 

Aportacions amb Targeta bancària i Bizum: les aportacions realitzades als projectes de Verkami seran cobrades el moment i, si la campanya acaba sense aconseguir el seu objectiu de finançament, es realitzarà la devolució de l'aportació pel mateix mètode de pagament utilitzat per a fer-la.
 

DARRER DESIG

Artur Álvarez en concert
Artur Álvarez en concert

Pensant que la teua ajuda és fonamental per, des d'aquest posicionament independent i autogestionat, poder seguir creant i produint en la nostra llengua i que un disc d'aquestes característiques no pot faltar a la teua biblioteca musical, SOL·LICITEM el teu mecenatge perquè veja la llum el projecte musical i poètic que et presentem.

Ajuda'ns a difondre la campanya. Dis-li als teus amics, familiars, companys i companyes de treball… que vas ajudar al fet que aquest projecte veja la llum.

A la teua disposició per a tots els dubtes, suggeriments o aclariments que desitges.

Artur Álvarez en INTERNET:

WEB-BLOG OFICIAL
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE
SPOTIFY
EL PONT COOPERATIVA DE LLETRES

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Elena

    Elena

    más de 2 años

    ENDAVANT!!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies