❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Podcast BOTIFLERS

Un podcast (sí, sí, un altre podcast en català) d’esperit local i amb mirada global, on parlarem d’actualitat i més.

Botiflers

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
138
Aportaciones
6.100€
De 4.750€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

QUÈ? Podcast Botiflers

Botiflers és un projecte de podcast impulsat per quatre segarrencs. Sí, sí, segarrencs de la Segarra. Volem fer un podcast des de la capital, Cervera, però no només de Cervera. Busquem informar i entretenir amb un contingut d’ esperit local fet des d’una mirada global. Parlarem d’actualitat, política, història, art, literatura, esports o cultura popular a partir de tertúlies, debats, entrevistes, concursos o música en directe. Vaja, que molt egoistament aprofitarem per parlar de tot allò que ens vingui de gust, però intentarem no perdre de vista, això sí, tot allò que us pugui interessar més.

En resum, volem impulsar un podcast setmanal disponible a través d' iVoox i YouTube (sí, serà audiovisual) en forma de programa sencer i càpsules, amb esperit crític i, sobretot, molt, molt desenfadat. Comunicació independent i autoproduïda. What else?

PER QUÈ? La Panadella no és frontera

Doncs això, que la Panadella no és frontera, un lema de rima assonant que ens defineix molt bé. Creiem fermament en la necessitat de crear un contingut descentralitzat, perquè Catalunya no és Barcelona ni Barcelona és Catalunya. Ens agradaria demostrar que es pot produir una comunicació de qualitat des de qualsevol banda del territori. A més i pel mateix preu, ho farem en un català nord-occidental de transició. Hi ha estudis que demostren que sentir altres dialectes millora la salut cognitiva. Vam llegir-ho en alguna banda.

ON? Al Centre Obrer de Cervera

Us hem parlat de comunicació independent i autoproduïda, i no se’ns acut un millor lloc des d’on generar-la: el Centre Obrer de Cervera. Aquest edifici de 1940 (però amb una història que es remunta a inicis del segle XX), és la seu de les activitats culturals i socials de caire popular que s’organitzen a Cervera. Volem instal·lar l’estudi a una de les sales de l’edifici. Això no només ens permetria disposar d’un lloc de creació estable, sinó que també habilitaríem i adequaríem un espai ara en desús, que també estaria disponible per a altres activitats d’enregistrament. En fi, que aprofitaríem l’avinentesa per mantenir una mica més viu un edifici històric.

COM? Aquí és on us expliquem que necessitem diners

Doncs amb moltes ganes i, sobretot, ganes de fer bé les coses. Però amb això no n’hi ha prou. A banda de condicionar la sala, hem de comprar tot el material tècnic: taula de so, micròfons, peus i braços de micròfon, auriculars, càmeres, altaveus, cablejat, etc. També necessitem una taula gran d’estudi, una taula més petita per al tècnic i cadires. Ah! També comprarem una planta, que sempre fa bonic.

QUAN? El 2021

Aquest any (i el passat) ja s’han estroncat prou coses. Us donem l’oportunitat de fer realitat un projecte en els propers mesos.

Juliol-agost: Verkami

Agost-setembre: condicionament de la sala i compra del material

Octubre: primer programa i entrega de les recompenses

QUI? Quatre segarrencs

Alba Granell Rosich | Locutora i redactora
@albaagranell

Una mica tastaolletes, però en el millor sentit del terme (o això creu ella). Va estudiar Humanitats (UPF) i Filologia Catalana (UB), i és professora de català a la secundària pública. Té molta paciència, però si voleu que la perdi, digueu-li que el català no és una llengua minoritzada, escriviu-li un correu amb un «Bones!» com a salutació o regaleu-li un llibre del Víctor Amela.

Robert Canela Torruella | Tècnic
@robertcanela

És qui tocarà els botonets i intentarà que tot soni i es vegi de la manera més digna possible. Va fer Sonologia a l’ESMUC i ara hi estudia acordió diatònic. És professor en una escola de música i treballa al departament de producció d’una orquestra simfònica. Una de les coses que no pot suportar és tenir els cables mal plegats. Santguimenc que ha vist passejar la Shakira per davant de casa seva.

Núria Turull González | Locutora i redactora
@nuria_turull

Amb un ull sempre posat a l'actualitat i l'altre vigilant els seus tres fills. Professora de llengua castellana a secundària i batxillerat. Defensora de la cultura popular feta pel poble i per al poble. Sovint acaba les frases amb un «Això passa perquè el sistema ho permet» o bé «Això és molt Cervereta de Vergós». Cerverina amb serrell ubicada al nucli antic que algun dia aprendrà a tocar la guitarra.

Roger Vilaseca Porta | Locutor i redactor
@rogervilaseca

Els qui el coneixen saben que li agrada tenir un peu a cada lloc. Una mica periodista (de fet, llicenciat), una mica marquetinià, una mica dissenyador, una mica fotògraf i molt passional (que casualment, és molt de Cervera). Escriu a la revista Segarra i li encanten els esports, la cultura i especialment la cultura popular. Quan treballa el trobareu dirigint el màrqueting d'una empresa distribuïdora de productes per a nadons.

Les recompenses

BOTIFLER NOVELL 15€: 1 bossa de cotó (natural o negra) + Gràcies als crèdits

BOTIFLER APRENENT 25€: 1 samarreta* (blava, groga, rosa, verda o negra) + Gràcies als crèdits

BOTIFLER PROMETEDOR 35€: 1 samarreta* (blava, groga, rosa, verda o negra) + Assistir de públic al primer programa + Gràcies als crèdits

BOTIFLER AVANÇAT 50€: 1 samarreta* (blava, groga, rosa, verda o negra) + 1 bossa de cotó (natural o negra) + 2 cerveses km0 (edició especial de Casa Dalmases) + Gràcies als crèdits

BOTIFLER EXPERT 150€: 1 samarreta (blava, groga, rosa, verda o negra) + 1 bossa de cotó (natural o negra) + 2 cerveses km0 (edició especial de Casa Dalmases) + Taller de creació de podcast + Gràcies als crèdits

BOTIFLER D'OR 250€: 1 samarreta (blava, groga, rosa, verda o negra) + 1 bossa de cotó (natural o negra) + Taller de creació de podcast + 6 cerveses km0 (edició especial de Casa Dalmases) + 5 kg de botifarra (o llonganissa o llangonissa) km0 + Assistir de públic al primer programa + Gràcies als crèdits

!* SAMARRETA: GUIA DE TALLES:

Un cop finalitzat el projecte, ja ens posarem en contacte amb vosaltres i us demanarem colors (bossa de cotó i/o samarreta) i talles (samarreta).

Les recompenses s'hauran de recollir a Cervera. Triant la recompensa «Despeses d'enviament», podeu rebre les recompenses de 15€, 25€, 35€ o 50€ a casa.

Només farem enviaments a la Península Ibèrica. Altres opcions: escriviu-nos a [email protected]

Més informació

Correu electrònic: [email protected]

Instagram: @botiflers_podcast

Twitter: @BotiflersPod

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

20 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Thaïs FerCarb

    Thaïs FerCarb

    más de 2 años

    Molt bona sort amb aquest nou projecte‼️

  • MONTSE FONOLL

    MONTSE FONOLL

    más de 2 años

    Força al projecte!!!!!

  • teresa

    teresa

    más de 2 años

    Endavant!!! Lago Porredon

  • Fina Montagut

    Fina Montagut

    más de 2 años

    Endavant i molta força, botiflers !

  • Pilar

    Pilar

    más de 2 años

    Molta sort! Això és un molt bon projecte, que no marxi tot a la capital!!

  • Sònia Vallverdú Aloy

    Sònia Vallverdú Aloy

    más de 2 años

    Molts granets de sorra fan una muntanya! Molta sort botiflers

  • Oscar Marsinyach

    Oscar Marsinyach

    más de 2 años

    Endavant amb el projecte!!

  • Cal Gilet

    Cal Gilet

    más de 2 años

    quines ganes!!!!!

  • Gerard i Anna

    Gerard i Anna

    más de 2 años

    Bon joc família! Disfruteu!!

  • Silviacortada

    Silviacortada

    más de 2 años

    Enhorabona per la inciativa!! llarga vida a la ràdio!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies