❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Tastets de formatge

Descobreix els formatges que s'elaboren al Ripollès. Vine al tast guiat i coneix les formatgeries que en formem part.

neusuen2

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
19
Aportaciones
811€
De 800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Tastets de formatge és una iniciativa creada pels formatgers amb l'objectiu de donar a conèixer el formatge que s'elabora al nostre territori. Participa als tasts guiats que organitzem i descobriràs els formatges que s'elaboren al Ripollès.

Sobre les recompenses

Podeu escollir entre:

  • Tastets de formatge presencial: vine el dissabte 4 de setembre al tast guiat de formatges del Ripollès que tindrà lloc al restaurant Dachs de Les Llosses. Pots venir sol o acompanyat a conèixer els 7 formatges del Ripollès i 2 cerveses. T'emportaràs també un obsequi.

  • Tastets de formatge a domicili: venim a casa vostra a fer-vos el tast guiat de formatges del Ripollès. Pensat per a grups de 4-6 persones.

  • Càtering de Tastets de formatge: per esdeveniments o bé celebracions. Us portem el formatge tallat i a punt per servir. Pensat per a grups de 20-25 persones.

  • Lot de formatges i làctics del Ripollès: emporta't el Ripollès a casa teva. Amb aquest lot podràs provar els productes làctics que s'elaboren i els seus formatges.

  • Val de descompte: si no tens clar què vols fer però tens ganes de col·laborar en el projecte, escull aquesta recompensa i la podràs bescanviar íntegrament per qualsevol de les activitats que et proposem.

Qui som

Som la Neus i en Guillem i som formatgers.

Som la Neus i en Guillem
Som la Neus i en Guillem

Des de petita que la Neus ha vist el seu oncle fer formatge a l'explotació de boví de llet ecològica. Ella s'encarregarà de presentar-nos els formatges que podem trobar al Ripollès.

En Guillem va estudiar publicitat i relacions públiques. S'encarrega de la comunicació i les xarxes socials.

A què destinarem les vostres aportacions

Tenim ganes que aquest projecte serveixi per apropar el formatge entre la gent i que permeti conèixer els formatges que s'elaboren al nostre territori. Per aquest motiu fem aquest Verkami.

Els diners de les vostres aportacions aniran destinats a la promoció dels formatges del Ripollès. Els farem servir per cobrir les despeses de publicitat de l'esdeveniment i poder donar continuïtat al projecte.

Calendari previst

El projecte ja està en marxa i durant tot l'estiu es realitzaran les sessions del Tastets de formatge. Els Verkamistes rebran les seves recompenses a finals d'agost - principis de setembre.

En el cas d'escollir el lot de formatges i làctics, l'enviament es farà la segona quinzena de setembre.

Els vals de descompte no tenen data de caducitat.

+ Info

Trobaràs més informació del projecte a la pàgina web de www.tastetsdeformatge.cat

I també a instagram @tastetsdeformatge

Per seguir totes les activitats que fem segueix-nos a instagram de @somformatgers i també a la àgina web de www.somformatgers.cat

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • alvaro

    alvaro

    casi 3 años

    Hemos cumplido un sueño: Cunetas.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies