❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La nova cervesa "Rubia" d'Ocaive

Dos anys ja des de l'inici d'aquest projecte. És temps de treure novetats: l'esperada Rubia més refrescant. Participa i no et quedes sense.

VicentCB

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
51
Aportaciones
2.536€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Portem dos anys gaudint de la nostra cervesa torrada que a molts de vosaltres us encanta, però volíem fer un pas més enllà i llençar un nou tipus de cervesa perquè el gaudiu al igual que amb l'anterior.

Es tracta de la "Rubia", més refrescant, aromàtica, una mica afruitada i per suposat sense perdre el caràcter Ocaive.

A causa de la situació sanitària no ha pogut ser abans. Però ja està ací!

Continuem carregats d'energia, hui molt més que quan iniciarem aquest projecte, en el que heu segut un suport imprescindible i us estem eternament agraïts. És per això que busquem mobilitzar-vos a tots vosaltres perquè pugueu adquirir de forma anticipada i amb algunes recompenses la nostra nova cervesa.

Sobre les recompenses

En aquest moment tenim quatre tipus de recompenses amb distinció d'enviament a la Marina Alta i a la resta de la península.

Les recompenses tindran tres nivells d'obsequis.

  • Nivell 1
    · Carta d'agraïment

  • Nivell 2
    · Carta d'agraïment
    · Bossa "tote bag" blanca Ocaive

  • Nivell 3
    · Carta d'agraïment
    · Bossa "tote bag" blanca Ocaive
    · Camiseta unisex Ocaive

    Pot variar al resultat final de les recompenses
    Pot variar al resultat final de les recompenses

Sobre nosaltres

Sóc Vicent Costa i vaig començar elaborant cervesa en casa en 2015. En 2019 gràcies al suport que algunes persones que havien provat les cerveses que elaborava va començar el projecte Ocaive. Dos anys després i més il·lusió que mai seguisc desitjant oferir-vos una experiència en cada glop d'Ocaive. Em tireu una maneta?

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions aniran íntegrament a cobrir els costos de les recompenses i les despeses de la distribució d'aquestes. Amb les vostres aportacions busquem el vostre suport amb el llançament d'aquesta nova cervesa.

Calendari previst

Ens agradaria poder entregar-vos les recompenses a mitjan agost, encara que treballarem tot el possible perquè siga abans.

+ Informació

També si vols saber una mica més sobre el projecte pots llegir el següent article que ens van realitzar des de Marina Plaça.
Entrevista Marina Plaza

Si ho prefereixes pots veure els nostres perfils a les xarxes socials.
INSTAGRAM
FACEBOOK

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Jeroni

    Jeroni

    más de 2 años

    Vamos!! Vicent a vore si arribes! Ànims

#01 / Estem a prop d'aconseguir-ho. Ens ajudes?

En tan sols 19 dies hem arribat quasi al 70% de la campanya. Seguim carregats d'il·lusió i amb les ganes d'oferir-vos el millor producte, tractant d'estar a l'altura de la gran acollida que ens heu donat a l'haver depositat la vostra confiança en nosaltres des del principi. Per això us demanem que ens tireu una mà compartint amb els vostres amics i família. Així ens serà un poc més fàcil arribar a l'objectiu.

Ah, per cert, hem ficat NOVES RECOMPENSES!!! Pegueu-li una ullada!

En el moment que finalitze la campanya i si hem arribat a l'objectiu ens posarem en contacte amb vosaltres per demanar-vos dates d'enviament, talles, etc.

Moltíssimes gràcies a tots.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies