❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Poetry Spam Volum III: La Pel·lícula

Un road-movie a la recerca de 7 poetes a través dels Països Catalans, amb la voluntat de captar cinematogràficament la seua vida i obra

Revista Poetry Spam

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
79
Aportaciones
2.820€
De 1.750€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Què és Poetry Spam Volum 3?

Poetry Spam és un projecte de performance editorial que publica poesia contemporània. El tercer volum serà una pel·lícula basada en un viatge a la recerca de set poetes, amb la voluntat de captar cinematogràficament la seua vida i obra. Serà rodada entre el 15 de juliol i el 2 d'agost a diferents indrets de València, Catalunya i Mallorca, seguint l’itinerari de les seues localitats. Amb els pocs recursos que disposem, plantegem una pel·lícula road-trip-documental de caràcter experimental. Aquest verkami té com a fi el finançament del rodatge.

Què és la Revista Poetry Spam?

El nostre projecte poètic (Poetry Spam, revista antipoètica de treballadorXs precariXs i desocupaXs) fou concebut com una alternativa diferent de presentar la poesia a nivell formal, fent valdre les eines digitals. Som conscients que com a poetes formem part d’un seguit de generacions que ha hagut de treballar en oficis no relacionats amb la literatura. Aquest aspecte precari de la nostra cultura ens portà a formular possibilitats no vinculades a les institucions, treballant al marge del circuit editorial convencional. El primer volum fou publicat a la xarxa social Tumblr, on apostàrem per la fusió de poemes barrejats amb gifs i enllaços externs; al segon volum usàrem el que el grup Jansky denominà com electrovers, la qual cosa acabà en un número de música electrònica i poesia publicat a Spotify, YouTube i altres plataformes. Així com el primer volum tenia un caràcter visual i el segon musical, el tercer volum tindrà també un format de fusió: audiovisual, una pel·lícula que girarà al voltant de la poesia

Sobre les recompenses

La Poetry sempre ha anat endavant gràcies a l'ajuda dels qui heu cregut en ella i n'estem infitnitament agraïts. Ara necessitem una empenta extra per tirar endavant el rodatge de la pel·lícula.

La recompensa estrella és la samarreta. Hem fet un nou model, de color negre amb la serigrafia blanca del logo de la nostra pistoleta de versos, i amb el nom de la revista a l’esquena. Te l’enviarem durant el mes d’agost-setembre. Distribuïm a tot el territori nacional..

També oferim un dinar especial el primer dia de rodatge: una paella a la marjal de Gandia. Aquesta recompensa té un límit de 13 entrades i consisteix en: barra lliure de cervesa i vi, una paella valenciana (cuinada pels editors), postres, licors, i un recital de versos en el qual participaran alguns dels poetes publicats a la revista.

Per una altra banda, oferirem un agraïment especial als crèdits incials de la pel·lícula a aquelles marques o entitats que col·laboren amb una quantitat de 150 euros.

Qui són els i les poetes seleccionats/des?

Hem seleccionat un total de 7 poetes residents a diferents indrets del País Valencià, Catalunya i a Mallorca. El procés de selecció fou complicat, degut no sols a la quantitat, sinó a la qualitat dels i les poetes que es van presentar a la convocatòria d’hivern. Durant la campanya anirem desvetllant la identitat dels seleccionats i seleccionades, així els detalls del viatge. De moment us revelem que passarem per… Alfafara...Valls...Sant Joan de les Abadesses...Llucmajor...

A què hi destinarem les vostres aportacions?

Encetem aquesta campanya de micro-mecenatge per a sufragar estrictament part de les despeses del viatge i del rodatge. Assolir l’objectiu del verkami no serà suficient i, per tant, el nostre propòsit és poder-lo superar perquè el projecte no surti deficitari. L’objectiu òptim és assolir els 2500 euros. La intenció és cobrir les despeses que comporta un viatge de quatre persones (els dos editors, el director i un operador de càmera) durant 17 dies. Per a la resta del pressupost (postproducció, drets, difusió i altres despeses), estem buscant vies de finançament alternatives.

Despeses a sufragar complint l'objectiu del Verkami:

  • 1115 € (benzina + bitllets de ferri + àpats)

  • 500 € despeses de campanya

  • 135 € verkami

gràfic
gràfic

Si la distribució de la pel·lícula genera ingressos, els invertirem en

  • Liquidar les partides del pressupost pendents

  • Honoraris muntatge: 500 €

  • Pagament de participants: 1000 €

Els beneficis finals, en cas d’haver-los, aniran destinats a projectes de recuperació socials, com ara el de Ca Saforaui (el menjador popular i altres obres benèfiques.

Els editors no rebran cap benefici monetari per la pel•lícula.

Calendari previst

Del 14 de juliol al 2 d'agost: rodatge

Mes d’agost a setembre (inclòs): enviament de les recompenses

Tardor: muntatge de la pel·ícula

Nadal de 2021 o principi d'any: enviament de l’enllaç de la pel·lícula als mecenes

segueix la campanya a:

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

5 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Jan Solanellas Ventalló

    Jan Solanellas Ventalló

    casi 3 años

    👏👏👏

  • MartaOrtells

    MartaOrtells

    casi 3 años

    Amunt eixa poetryspammmmm!

  • Au an der Donau

    Au an der Donau

    casi 3 años

    Auuuu... an der Donaaauu

  • Jordi Bigata

    Jordi Bigata

    casi 3 años

    🔥🔥🔥

  • francescvila

    francescvila

    casi 3 años

    Vinga, va! Endavant amb el tercer volum, volem veure la pel·lícula sencera.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies