❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

CRIT A LA VIDA - Primer EP d'Anna Ferrer

5 cançons per compartir-les amb tu i reivindicar la màgia de les petites coses. M'ajudes a fer-ho possible?

Anna Ferrer Segura

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
89
Aportaciones
3.260€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

NOU OBJECTIU: 3000€!

Moltíssimes gràcies a totes les persones que ja heu participat al Verkami, i heu fet possible aconseguir l'objectiu inicial amb un temps que mai hagués imaginat!

I ara... M'AJUDEU A ARRIBAR A 3000€?

Us explico a què destinaré el nou import, si l'aconseguim!

Gravaré el meu primer VIDEOCLIP d
Gravaré el meu primer VIDEOCLIP d'una de les 5 cançons del disc

Podré instrumentar i produir amb més qualitat les 5 cançons a l
Podré instrumentar i produir amb més qualitat les 5 cançons a l'estudi

Fabricaré els discos físics amb una qualitat major (format digipack amb el llibre en color de les lletres)
Fabricaré els discos físics amb una qualitat major (format digipack amb el llibre en color de les lletres)

EL MEU PROJECTE: el meu primer disc

Soc l'Anna Ferrer, nascuda a l'Empordà, mestra de vocació, i enamorada del poder de la música, des de ben petita, per reivindicar, explicar, transmetre i emocionar.

Fa molts anys que m’envolto de música, i sobretot, que canto a tot arreu. Vaig atrevir-me a cantar en públic per primer cop amb 13 anys, i des d’aleshores, estic molt agraïda a totes les persones que han confiat en mi, en la meva veu, per posar música a molts actes, festes, casaments, regals, concerts… Però sempre he fet versions, mai he cantat una cançó meva. He viscut 29 anys pensant que no tenia res per explicar, o que no sabria com fer-ho, però fins fa poc, me n'he adonat que parlaven per mi les meves pors.

Us explico la meva història:

Concert Flors i Violes 2018 (Calella de Palafrugell)
Concert Flors i Violes 2018 (Calella de Palafrugell)

Concert Flors i Violes 2018 (Palafrugell)
Concert Flors i Violes 2018 (Palafrugell)

Un dia, tot canvia. En el meu cas, va ser a principis d'aquest any 2021. Vaig perdre persones importants a la meva vida, massa aviat. Ho vaig acceptar des de la injustícia. Però, de la ràbia i la pena que sentia, vaig decidir deixar de lamentar-me i fer realitat el meu somni: escriure i composar les meves cançons, per cantar-les en honor a elles.

Aquest any, que celebro 30 anys de vida, he après la lliçó més important: de vida només en vivim una i és massa curta per viure-la veient com passen els dies.

Així que engego aquest projecte de micromecenatge per fer realitat aquest somni: produir, gravar i distribuir les meves primeres cançons en un EP.

Però necessito la vostra ajuda. D'entrada, ja us dono les gràcies per haver-me llegit fins aquí, i desitjo que us engresqui el projecte perquè les meves cançons puguin ser també vostres.

Són 5 cançons que parlen de vida i de la màgia de les coses que ens envolten, que ens fan feliç, que tenim al davant i que a vegades no valorem.

Tant de bo, en aquestes 5 cançons, puguis trobar un lloc on desconnectar o recordar, perquè les he escrit i composat per compartir-les amb tu i que siguin també les teves cançons.

  1. Crit a la vida: parla de les ganes de viure avui i deixar de programar el demà.

  2. Còmplices: reivindica l'amor lliure, respectuós i ple d'empatia.

  3. L'última nit de primavera: parla de la màgia dels dies llargs d'estiu.

  4. Aquesta terra: és una declaració d'amor a la meva terra, l'Empordà.

  5. Llum: és per a elles, perquè tots tenim estrelles al cel que ens il·luminen sempre.

Sobre les recompenses

Primer de tot, vull donar-vos les GRÀCIES de tot cor per interessar-vos en el meu projecte i decidir participar-hi. Sou tots i totes una peça clau per fer realitat el meu somni i donar vida a les meves cançons. Gràcies per apostar per elles, per mi i per la il·lusió de compartir la música.

Mil gràcies!

He dissenyat les recompenses amb molt de carinyo perquè us agradin molt! Tot seguit us n'explico tots els detalls:

  • Enllaç a un concert en streaming: us enviaré, per correu electrònic, l'enllaç a un concert (exclusiu per a vosaltres, els mecenes) en streaming, on presentaré les cançons i alguna sorpresa més! Podreu escollir el dia que us vagi millor entre dues dates.

  • EP en disc dedicat + llibre amb les lletres de les cançons: les cançons gravades en un disc, juntament amb un llibret amb totes les lletres, perquè pugueu llegir-les quan vulgueu. Us dedicaré el disc amb les meves millors paraules d'agraïment! El disseny de l'EP, que no em pot agradar més, és a càrrec d'una gran il·lustradora, palamosina, amant del teatre com jo, i amiga meva, la Marta Bellvehí!
    www.martabellvehi.com

Disc CRIT A LA VIDA, el meu primer EP
Disc CRIT A LA VIDA, el meu primer EP

  • Artprint (làmina personalitzable de 30x40cm): és una làmina dissenyada per mi mateixa, que deixo a les vostres mans poder-la personalitzar al vostre gust. La làmina inclou la frase: És quan ___ que hi veig clar. Podreu escollir quin dels següents verbs us defineix: canto, llegeixo, camino o somric. Aquests quatre verbs van ser escollits per votacions d'instagram.

Artprint personalitzable dissenyada per mi mateixa
Artprint personalitzable dissenyada per mi mateixa

  • Bossa de cotó personalitzable: és una bossa de cotó orgànic amb el mateix disseny que la làmina, fet per mi. El disseny inclou, també, la frase: És quan ___ que hi veig clar. Podreu escollir el verb que us defineix: canto, llegeixo, camino o somric.

Bossa de cotó orgànic personalitzable i dissenyada per mi mateixa
Bossa de cotó orgànic personalitzable i dissenyada per mi mateixa

  • Cover en vídeo personalitzada: podreu proposar-me una cançó que us agradaria que us cantés, i us l'enviaré en vídeo per correu electrònic. Aquesta cover serà exclusiva per a tu, i no la publicaré a cap xarxa social. Si la cançó proposada no m'és possible gravar-la, o bé, no sabeu quina escollir, us oferiré un llistat de 20 cançons perquè trieu quina us agrada més.

  • Descàrrega digital de l'EP: podreu descarregar-vos les cinc cançons en format mp3, una setmana abans de la presentació de l'EP a les plataformes digitals.

  • Sortir als agraïments de l'EP: el vostre nom apareixerà al disc per donar-vos les gràcies de tot cor, per haver-me ajudat a fer possible les meves cançons.

En relació a les recompenses, dir-vos que, quan escolliu una recompensa, no se us cobrarà a la vostra targeta bancària, fins que s'acabi la campanya, per tant, fins que aconseguim l'objectiu econòmic amb l'ajuda de tots i totes.

Qui som

He començat a treballar en les meves cançons a l'estudi de gravació Japan Records a Calonge (Baix Empordà). Allà, treballo amb en Xeco de Paula i en Coco Puig, per produir les cançons, gravar-les perquè sonin de meravella i per últim, distribuir-les a les plataformes digitals, per fer-les realitat i compartir-les!

Podeu seguir-los a:
www.instagram.com/japanrecords

A l
A l'estudi de gravació Japan Records (Calonge, Baix Empordà)

A què destinaré les vostres aportacions

"Crit a la vida" és un disc finançat gràcies a aquest projecte de micromecenatge. Les vostres aportacions faran possible la publicació del disc, i es destinaran a cobrir les despeses de gravació, producció i distribució, a la fabricació dels discos físics, al disseny i part de la resta de recompenses físiques.

De nou, GRÀCIES per ajudar-me!

Calendari previst

Un cop acabi la campanya de recapatació (segona setmana de juliol), seguirem treballant en la gravació de les cançons i calculem, aproximadament, dos mesos més tard, és a dir, a finals d’estiu, tenir l'EP acabat!

Per tant, això significa que l'EP es publicarà: a la TARDOR 2021!

Però, abans que es publiqui, rebreu les vostres recompenses.

Les recompenses físiques com l'EP en disc, la bossa o la làmina s’entregaran per correu postal. Les despeses d'enviament estan incloses als preus dels packs només dins àmbit nacional, no internacional.

Pel que fa el concert en streaming, us proposaré dues dates perquè escolliu quin dia us va millor. L'enllaç per connectar-vos, us l'enviaré a través de correu electrònic. Les dues dates previstes seran després de la publicació de l'EP.

En relació a la gravació d'una cover, jo mateixa contactaré per email amb vosaltres i establirem un calendari.

I per últim, pel que fa la descàrrega digital de l'EP, rebreu les cançons a través del vostre correu electrònic un setmana abans de la publicació oficial de l'EP.

Estigueu atentes i atents a les meves xarxes socials per conèixer, més endavant, la data exacta de la publicació de l'EP!

+ Info

Si vols escoltar-me, aquí tens el meu canal de youtube i les meves xarxes socials:
El meu canal de Youtube
Instagram annaferrer.acustic
Facebook annaferrer.acustic

Si tens qualsevol dubte o problema per fer la teva donació, i no te'n surts, no dubtis en contactar amb mi per correu electrònic a: [email protected] i t'ajudaré encantada.

MIL GRÀCIES, de tot cor!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

10 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Olalla Aliaga

    Olalla Aliaga

    más de 2 años

    Desitjant tenir-lo! Molta sort en aquesta aventura! T estimem! 🤍

  • Anna

    Anna

    más de 2 años

    Moooltes felicitats!!!! Ets una artista, preciosa!!😘😘

  • Jodeca

    Jodeca

    casi 3 años

    Bona feina i molta sort Anna!

  • Isaac S.

    Isaac S.

    casi 3 años

    Molts d'ànims de part meva i la Cristina!! Segur que anirà be guapa!

  • Margarita Flaqué Riera

    Margarita Flaqué Riera

    casi 3 años

    Endavant Anna, ets molt valenta!

  • Xavier Gamero Bertran

    Xavier Gamero Bertran

    casi 3 años

    Bravo Anna!!!! Molta sort!!!

  • Xavier Salvadó

    Xavier Salvadó

    casi 3 años

    Ànims Anna. Hi ha molta gent que creu en tu ¡¡

  • Nuria Farràs

    Nuria Farràs

    casi 3 años

    Molta Sort

  • Silvia

    Silvia

    casi 3 años

    Moltes Felicitats Anna❤️❤️❤️

  • Pilar Codina

    Pilar Codina

    casi 3 años

    Molta sort Anna!!!😘✨

#01 / Nou objectiu, 3000€!

M'AJUDES A COMPARTIR el meu VERKAMI per arribar als 3000€?!

En primer lloc, vull donar-vos les gràcies de tot cor a totes les persones que ja heu participat al Verkami, i heu fet possible aconseguir l'objectiu inicial de 1500€ amb un temps que mai hagués imaginat: 24h!

I ara, em proposo un nou objectiu: ARRIBAR A 3000€! Si us ve de gust, em podeu ajudar compartint la meva pàgina del verkami a les vostres amistats :)
https://vkm.is/annaferrer

Us explico a què destinaré el nou import, si l'aconseguim!

  1. En primer lloc, gravaré el meu primer videoclip d'una de les cinc cançons del disc. El gravaré amb el mateix equip de treball on gravo les cançons, a l'estudi de Japan Records.

  1. A més, també destinaré aquest increment de la recaptació, a instrumentar i produir amb major qualitat les cançons perquè sonin encara molt millor!

  1. I per… leer más
Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies