❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

L'Escolania canta als Alps

Els joves de l'escolania podran viure una experiència enriquidora cantant guiats per a professionals del cant coral

Categoría

Creado en

0
segundos
7
Aportaciones
410€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

L'Escolania vol participar de la trobada que tindrà lloc a Briançon als Alps francesos amb altres grups d'arreu: www.choralp.org/fr

10a Trobada internacional a Briançon
10a Trobada internacional a Briançon

Qui som

Som una coral infantil i juvenil que assaja setmanalment a l’espai municipal de Cal Recader (Castellterçol). Des dels seus inicis participem activament en la vida sociocultural del poble: cada any canten pels carrers de la vila en motiu de les tradicionals caramelles de Pasqua, fem vetllades musicals a les residències d’avis, participem en l’aplec de l’ermita del Castell, en misses assenyalades de la Parròquia de Sant Fruitós, etc.

Escolania el curs 19-20
Escolania el curs 19-20

Formem part de la Federació Catalana de Pueri Cantores.

Hem participat en l’estrena d’obres musicals d’autors catalans, hem cantat a espais tan emblemàtics com el monestir de Ripoll, la Sagrada Família, l’església de Santa Maria del Mar o la Basílica de Sant Pere del Vaticà.

També hem cantat a París, l’any 2014, i a Roma, el 2015, amb motiu de la participació als congressos de la Federació Internacional de Pueri Cantores.

El gener del 2015 van presentar a Castellterçol i a Moià un espectacle de poesia i música en homenatge a la poetessa moianesa Josefina Pons.

El gener de 2016 van fer un concert a benefici d’ACNUR, acompanyats per “l’Orquestra Bacasis” de Manresa on van interpretar un programa de nadales per a orquestra i cor.

L’octubre d’aquest mateix 2016 van cantar a l’Espai Escènic de Castellterçol juntament amb el Cor Infantil Amics de la Unió, de Granollers, en el marc de l’espectacle “V-E-U-S”.

El desembre de 2016 vam cantar al Teatre-Auditori de Sant Cugat l’obra “Nadales per a cor infantil i orquestra” composta per Salvador Brotons, acompanyats per l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat i dirigits per Josep Ferré.

El 2017 vam estrenar una òpera infantil que porta per títol “Sigues molt benvingut!”, l’acció de la qual transcorre en la nova comarca del Moianès. L’obra és un encàrrec al compositor Gerard López Boada i als llibretistes Antonio Bermejo i Teresa Arrufat, amb la pianista Montserrat Cabero.

També han estat convidats per l’entitat Caritas de Moià a realitzar un concert benèfic el pròxim mes de juny juntament amb un grup instrumental de l’orquestra de Collsuspina.

L’octubre de 2017 vam participar juntament amb els cors de la Federació Catalana de Pueri Cantores en l’estrena de l’obra “Laudate Pueri” del compositor Gerard López Boada que es presentarà a la catedral de Barcelona.

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions ajudaran a finançar l'experiència musical dels joves a Briançon. Com som una entitat cultural sense afany de lucre no subvencionada, les famílies assumeixen el cost. Les vostres aportacions ajudaran a fer més petita la despesa.

Calendari previst

Finals de juny i mes de juliol: campanya de recollida de col·laboracions.

Agost-setembre: recompenses i agraïments.

+ Info

Actuació junt amb Cor Infantil Amics de la Unió, de Granollers:

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Cinto Busquet

    Cinto Busquet

    casi 3 años

    Segur que tot anirà molt bé!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies