❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Festival monar'T #3a EDICIÓ 2021

Festival anual de Murals i d’Art Urbà als barris de Santa Eugènia de Ter i de Can Gibert del Pla, amb caràcter 100% social i multicultural.

monar'T Festival

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
99
Aportaciones
5.555€
De 4.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

El monar’T neix com una iniciativa comunitària, cercant la implicació de tothom, tant a nivell associatiu, d'entitats veïnals, socials i culturals, de serveis i d'administracions, com a nivell individual, d'artistes i veïns implicats.

El 2021 és la seva #3a EDICIÓ, amb la intenció de continuar posant al mapa de la ciutat de Girona un esdeveniment cultural de qualitat, utilitzant com a eix vertebrador un dels punts més interessants dels barris de Santa Eugènia i de Can Gibert: la seva RIQUESA I DIVERSITAT CULTURAL.

Aquest any volem fer visible també la DIVERSITAT FUNCIONAL, amb la incorporació d'un nou servei al territori com a espai d'intervenció en un dels projectes socials.

I a més, aquest monar'T incorporarà una GESTIÓ ECOLÒGICA I SOSTENIBLE.

Santa Eugènia de Ter i Can Gibert del Pla
Santa Eugènia de Ter i Can Gibert del Pla

Qui hi ha al darrere de la iniciativa?

Com a projecte artístic, cultural i comunitari, el monar’T cerca l’equilibri en tres eixos, i per això els membres que configuren el grup motor de la iniciativa són:

Per la vessant artística: tots aquells veïns/es i artistes dels barris i de Girona que a títol personal s’han volgut vincular a la iniciativa liderats per les dues entitats artístiques que tenim al territori: l’Associació d’Art Blau Blau i l’Associació Fent i Desfent.

Blazy - #2a EDICIÓ monar
Blazy - #2a EDICIÓ monar'T

Per la vessant cultural: tots aquells veïns/es i les entitats culturals de Santa Eugènia de Ter i de Can Gibert del Pla, representatives de les diferents nacionalitats que hi conviuen.

Zurich i ASOCOLGI - Projecte +ar
Zurich i ASOCOLGI - Projecte +ar'T 2020

Per la vessant comunitària: tots aquells veïns/es, les dues associacions veïnals i totes aquelles entitats i serveis que configuren el teixit social de Santa Eugènia i de Can Gibert del Pla, organitzats a través del PEIC – Pla d’Educació i Convivència i del Centre Cívic Santa Eugènia.

Grup de treball #2a EDICIÓ monar
Grup de treball #2a EDICIÓ monar'T

Objectius del monar’T

Embellir els barris de Santa Eugènia de Ter i Can Gibert del Pla, donant color a les parets, murs i persianes que el pas del temps han deteriorat, il·lusionant els veïns i veïnes en la millora dels nostres carrers i espais públics.

Visibilitzar la riquesa i la diversitat cultural que té el teixit social dels nostres barris, on la ciutadania es configura en un veïnatge de procedència de 79 nacionalitats diferents.

Desenvolupar artísticament el territori, dissenyant un esdeveniment de qualitat, descentralitzant la cultura als barris i donant veu als nostres artistes locals, i cedint espai de visibilització a artistes de tots els àmbits: locals, de fora el territori i internacionals.

Aleix Font i Antonio Torralba - #2a EDICIÓ monar
Aleix Font i Antonio Torralba - #2a EDICIÓ monar'T

monar'T festival de murals i d'art urbà pretén, doncs, fer ús dels espais públics de Santa Eugènia i Can Gibert, per tal de dotar-los d'aquell encant especial, coherent amb la diversitat cultural de la seva població, i alhora amb la pròpia essència de barri, que faci millorar la vida dels veïns i veïnes i sigui un atractiu artístic, cultural i lúdic, donant un valor afegit que generi visites de gent de fora del territori.

Com ho farem

Durant la setmana del 20 al 26 de setembre de 2021, es duran a terme, als barris de Santa Eugènia i Can Gibert, 11 intervencions artístiques al territori.

Juan Conde - #2a EDICIÓ monar
Juan Conde - #2a EDICIÓ monar'T

Un total de 11 artistes/col.lectius artístics (20% locals, 20% autonòmics, 20% nacionals, 20% internacionals i 20% de projectes socials) conviuen i coneixen els nostres barris, de la mà dels veïns i veïnes, i artistes que formen part del projecte, per fer-los partícips en el dia a dia del territori i que coneguin el teixit associatiu que hi ha.

La setmana del Festival

Una setmana plena d'art i activitats per a tothom. Els artistes, protagonistes principals, són acollits per cada una de les entitats dels barris, proporcionant-los exquisits menjars de diverses cultures. Aquests artistes s’allotjaran a Can Cocollona, un lloc fantàstic per a conviure i compartir les experiències de cada dia.

Acollida artistes amb menjars del món - #2a EDICIÓ monar
Acollida artistes amb menjars del món - #2a EDICIÓ monar'T

Al llarg de la setmana hi haurà activitats artístiques i culturals per a totes les edats i gustos. Tallers familiars d’esprai i grafitti, de tablet, de henna, trenes africanes, jocs i contes d’arreu del món... Visites guiades per l’itinerari monar’T, xerrades i projecció de documentals, podrem gaudir d’una exposició dels artistes i un mercat d’art. Concerts de hip hop, dij’s amb músiques del món. Plantades de gegants, cercavila...

Projecte social - Llukuter- #2a EDICIÓ monar
Projecte social - Llukuter- #2a EDICIÓ monar'T

Per acabar, la gran Festa de les Cultures i la Diversitat, on es veurà una mostra de danses i balls tradicionals, de música, fira gastronòmica i cultural, i finalment vermut musical, amb recital de poemes en totes les llengües, música de cantautors i cantautores d’arreu, i més… una setmana plena de noves experiències, d’art i diversió!

Festival de les Cultures i la Diversitat - #1a EDICIÓ monar
Festival de les Cultures i la Diversitat - #1a EDICIÓ monar'T

A què destinarem les vostres aportacions?

El projecte compte amb el suport econòmic del programa comunitari que hi ha a Santa Eugènia i a Can Gibert, PEIC (Pla d’Educació i Convivència), del Centre Cívic Santa Eugènia i d’empreses que promocionen part de les despeses: materials i maquinària per la realització dels murals i les despeses de les diferents activitats culturals que es realitzaran el cap de setmana. Així com de veïnes i veïns implicats que a títol personal hi col.labora.

Però per tal de poder garantir que la iniciativa pugui aportar un plus als i les artistes que seran protagonistes d'aquesta #3a EDICIÓ del monar'T, assumint les despeses del desplaçament, dietes i allotjament dels artistes que seran protagonistes d'aquesta 2a edició i editar un catàleg amb totes les accions d’aquest monar’T, incorporant la seva trajectòria artística, necessitem l’aportació de mecenatge. Cerquem la vostra col·laboració, per continuar incorporant aquesta mirada comunitària que envolta tot el monar’T .

Entre totes i tots sumem per generar cultura i transformació social!

Pau López - #2a EDICIÓ monar
Pau López - #2a EDICIÓ monar'T

Contacto

[email protected]
WEB monar'T
Instagram monar'T

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

3 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • HardFutura Informatica

    HardFutura Informatica

    más de 2 años

    Vinga !! Ho aconseguirem !!

  • Núria

    Núria

    más de 2 años

    Moltissimes gràciess!!! Entretots ho fem!!!

  • Germán Berloso

    Germán Berloso

    más de 2 años

    Un plaer col.laborar

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies