❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Llibre d'una volta al món: Ànimes viatgeres. La història de dos viatgers

Un cul inquiet, una hipoteca que m'ofegava, una malaltia em va deixar sense caminar durant 6 mesos. Amb ganes de sentir-me viu i lliure.

Ànimes viatgeres

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
34
Aportaciones
840€
De 800€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Un cul inquiet, una hipoteca que m'ofegava, una enfermetat que em va deixar sense caminar durant 6 mesos, van ser els ingredients que em van portar a començar aquest gran somni. Amb ganes de sentir-me viu i lliure.

Aquest llibre...

És un recull de vivències, experiències i històries viscudes durant aquests 5 anys. On s'expliquen les anècdotes més divertides i interessants. Fent malavars amb el pressupost, coneixent i integrant-me a altres cultures que van fer que casi em porten a l'altar amb una tailandesa, filla d'un general. Connectar amb els animals, on vaig tenir la sort d'interactuar amb un koala en el seu medi natural, enfilat en un eucaliptus. Convivint amb els indígenes a l'Amazones, on em van ensenyar a preparar l'ayahuasca. Fent autoestop amb policies brasilers i equatorians. Motostop a Vietnam. Pujar cims com el Mont-Fuji al Japó. Participant en diversos rituals. Ruta amb bici per Florida fins la Nasa. Militars corruptes a Bolivia, on a la frontera em van robar.

Després d'uns anys de viatge s'uniria la Cristina, apassionada dels viatges, on va deixar enrere totes les seves comoditats per començar la aventura, i adaptar-se ràpidament a tot tipus de situacions. 2 anys sent autosuficiens. Acampant per tot arreu. Creuar gairebé tot el continent americà en autoestop i barcoestop. On vam estar 4 mesos atrapats en una illa del Carib, degut al confinament.

Qui som?

Marc i Cristina, una parella d'aventurers, tota la vida treballant amb un objectiu, ganes de conèixer i explorar el món.

Marc, cul inquiet, desde petit els aires de la muntanya de Montserrat m'han fet ser curiós. Entusiasta, aventurer i inquietuts de descobrir i viatjar que m'han portat a fer aquest canvi en la meva vida.

Cristina, amb una vida còmoda, fàcil i tranquil·la però sempre amb la sensació que em faltava emoció a la vida. Fins que vaig començar a fer realitat el meu somni i on m'anava sentint plena cada dia més.

Sinopsi

És el llibre de la història d'una parella, apassionats per viatjar, conèixer món i altres cultures. Al llarg de la seva vida ja havien visitat diversos països, però un dia van decidir deixar-ho tot per explorar el món d'una manera diferent i alternativa. Sense bitllet de tornada i sense molts recursos econòmics, deixant-se portar per l'aventura i per la màgia que s'anirien trobant pel camí.

5 anys fent la volta al món. Més de 30 països.


El llibre maquetat, a punt d
El llibre maquetat, a punt d'imprimir

Ara necessitem la vostra ajuda

Després d'haver complert el nostre somni, ara volem veure'l fisicament, i volem compartir amb tots vosaltres les nostres vivències, alegries, experiències, i saber que els somnis es poden fer realitat.

Per poder fer-ho realitat necessitem arribar a l'objectiu que ens hem marcat en aquest crowdfunding. Així podrem fer la nostra primera impressió del llibre. La campanya dura 40 dies, voleu fer aquest somni realitat?

Aqui va ser on vam estar confinats i on vam escriure la major part del llibre
Aqui va ser on vam estar confinats i on vam escriure la major part del llibre

Sobre les recompenses

Per arribar a l'objectiu que ens hem proposat, fixeu-vos en les recompenses que us oferim.

Sempre fent-ho amb molta il·lusió.

A què destinarem les vostres aportacions

A la impressió de la primera tirada del nostre llibre en català.

A l'estampació del nostre logo a les samarretes.

Per les despeses relacionades amb algunes de les recompenses.

A pagar els impostos i comissions.

Calendari previst

Una vegada superada la campanya, afegirem els agraïments, els últims retocs i ens possarem mans a la obra per imprimir els llibres i fer els enviaments.

La data d'entrega serà al setembre.

+ Info

Per saber més de nosaltres:

Instagram
Youtube

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

9 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Ànimes viatgeres

    Ànimes viatgeres
    Autor/a

    casi 3 años

    Bona tarda! Ja acabat la campanya, moltes gràcies a tots.

    Estem gestionant la impresió del llibre. Si algu vol aparèixer amb un nom concret es pot posar en contacte amb nosaltres!

  • Ànimes viatgeres

    Ànimes viatgeres
    Autor/a

    casi 3 años

    Super viatgers animsss

  • Ànimes viatgeres

    Ànimes viatgeres
    Autor/a

    casi 3 años

    Hola amics i mecenes, ja ho tenim això! Ho hem aconseguit gràcies a vosaltres!

    Moltes gràcies! ❤😘

    Quan acabi la campanya, ens posarem mans a l'obra per ficar-vos a tots als agraïments i intentar tenir el llibre imprés el més aviat posible!

    Estem molt emocionats!!! 📖🌍

  • Jflors

    Jflors

    casi 3 años

    que gaudiu molt de totes les experiències que han de venir, sigueu feliços :-) ;-)

  • Lourdesnomada

    Lourdesnomada

    casi 3 años

    Super emocionant!! Amb moltes ganes de llegir-lo!

  • Rami

    Rami

    casi 3 años

    Apa que tingueu molta sort!!

  • Albert

    Albert

    casi 3 años

    👏👏👏

  • María

    María

    casi 3 años

    Yepaleeeee compaaaadreeeee 💪💪

  • bibiana

    bibiana

    casi 3 años

    Vamos !!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies