❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La Tribut FM presenta... F Maj!

Estrenem nou espectacle adaptat a la situació actual. Un espectacle escenico-musical que repassa els hits de casa nostra amb molt d’humor!

LaTributFM

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
12
Aportaciones
361€
De 2.650€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Arriba el temps de ballar, de cantar, de saltar, però sobretot, de riure! Aquest 2021, La Tribut FM portem un nou espectacle adaptat a teatres, sales, auditoris i, com no, al carrer i a les places! Un show ple de música, però també d'una gran dosi d'humor.

Un espectacle dirigit per l'actor, director i clown Roger Julià (Rhum & Cia, Eric Vinaixa, Maruja Limón o Muyayo Rif, entre d'altres) on es podrà escoltar el bo i millor de casa nostra. A més, tenim el plaer de comptar amb la col·laboració de l'actor Toni Albà! Fem des de la música popular, la rumba catalana, la Nova Cançó, el rock català o els hits més actuals, tot enllaçat amb l'humor i la gràcia dels components del grup. Un nou format que no deixarà a ningú indiferent!

Perquè fem un Verkami?

Amb aquest concert-espectacle pretenem aportar una visió diferent sobre la música més nostrada. Tot passat pel filtre de l’humor i de l’emoció. Volem arribar-vos de diferents maneres. Volem que somrigueu, volem que rigueu, volem que ho disfruteu, però també volem que us emocioneu, volem que canteu a ple pulmó i que jugueu amb nosaltres.

Hem passat molts mesos amb la ment i el cor en un lloc on no havien d’haver estat mai, però durant més d’una hora, procurarem que oblideu tots els problemes i sortiu del concert amb noves energies i un somriure d’orella a orella!

És per això que hem decidit crear aquesta campanya de crowdfunding, per paliar totes les despeses que suposa crear un espectacle així sense els recursos que podriem haver generat en un any normal, sense pandèmia...

Sobre les recompenses...

Us oferim un ventall de recompenses que són una barreja entre materials de marxandatge i la producció directe del propi espectacle.

Tota aportació és benvinguda, des de la més petita a la més gran. Des de l'aportació a canvi d'una marcareta fins a l'aportació en producció i, així, convertir-te en productor de l'espectacle, amb el logo de la teva empresa o entitat a cada cartell dels nostres concerts.

Recompenses de marxandatge!
Recompenses de marxandatge!

Qui som?

Al novembre de 2016, 9 joves es troben dins d’una sala d’assaig per parlar sobre el que seria La Tribut FM, un grup de versions festives amb ganes de fer saltar, ballar i cantar a grans i petits d’arreu del territori. Des d’aquella tardor fins a l’actualitat, el grup ha crescut en tots els aspectes. Els membres de l’equip són vinguts de tot Catalunya i Balears i actualment el formen 8 músics, 3 tècnics i 1 responsable d'imatge. Hem passat per escenaris com Les Santes de Mataró, les Festes de Maig de Badalona o les Festes de Gràcia, o com el RocaFest de Rocabruna, la verbena de Sant Joan de Muro (Mallorca) o el Cap d’Any de Ripoll, entre moltes d’altres festes majors i populars de pobles i ciutats de casa nostra.

Després de l’èxit de la primera gira “La TriTour FM”, vam fer un pas endavant estrenant la versió 2.0 d’aquesta mateixa. Un nou directe, explosiu com mai, ple d’energia i alegria festiva per passar les millors nits de l’any.

Un concert de més de 2h pensat per totes les edats on es repassen els clàssics del rock català de tota la vida, la música de taverna, la música popular i tradicional, l’ska combatiu, el mestissatge més actuals o els hits que més sonen i han sonat a les nostres emissores de ràdio. Un homenatge a tota la música creada als Països Catalans des dels 80s fins a l’actualitat. Ja podeu imaginar quins grups passen pel nostre escenari... En són més de 50!

L’humor, el joc amb el públic i les coreografies són part de les moltes novetats dels nostres directe. I encara ho exprimim més en aquest nou format innovador. Un bonic repàs per tota aquesta música local, des del 70/80s fins a l’actualitat. Qui visqui l’espectacle, no es quedarà indiferent!

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions que ens feu en aquesta campanya de micromecenatge aniran destinades a les despeses següents:

  • Lloguer de la sala d’assaig Vallestage, situada a Parets del Vallès.

  • Lloguer de la Sala Clap de Mataró per dur a terme l’stage de 4 dies (13/14 i 20/21 de març).

  • Honoraris de Roger Julià, director de l’espectacle.

  • Honoraris i despeses derivades de la producció de l’espectacle (video, fotos, dietes, transports, etc).

  • Despeses d’atrezzo i vestimenta per la realització de l’espectacle.

  • Despeses generades per la producció de les recompenses (samarretes, totebags, gots, mascaretes, dessuadores, etc).

Calendari previst

L’espectacle es va estrenar el passat 21 de març a La Sala Clap de Mataró i tenim prevista una gira per Catalunya, si la COVID-19 i les institucions ens ho permeten. La rebuda i resposta del públic no podia haver sigut millor. S'ha va passar molt bé, va riure, va cantar i va ballar com va poder!

Les recompenses seran entregades en un periode màxim de 3 mesos a la finalització d'aquesta campanya!

+ Info

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Xavi Baro

    Xavi Baro

    3 años

    Som-hi herois

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies