❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

MULTIPLICANT GRILLS

Publicació i distribució del llibre MULTIPLICANT GRILLS de l'autor ANTONI MARTÍNEZ BONET

Editorial Neopàtria

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
47
Aportaciones
1.600€
De 1.600€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

MULTIPLICANT GRILLS és el tercer poemari de l'autor Antoni Martínez Bonet. Un treball que va ser enllestit l'estiu del 2013.

Amb les aportacions dels col·laboradors abastarem la publicació i la distribució entre els mecenes i també entre les llibreries el llibre MULTIPLICANT GRILLS.

L'autor

Antoni Martínez Bonet (1961) Carlet (Ribera Alta del Xúquer) pren el camí literari en l’any 2013 publicant AMOR CUIT, un recull de relats de quilòmetre zero. El mateix any publica L’INCRÈDUL PENTINAT (Ed. Germania) un poemari de caràcter íntim i de l’experiència. L’any 2015 publica AMOR CRU (Ed. Neopàtria) 23 relats sobre les obstinacions en el camp de l’estima. Després publica NUESA (Ed. Neopàtria) un poemari ancorat a l’eretisme del cos femení. El darrer llibre de l’autor és D’AMOR, RES (Aila edicions). Aquest ha estat guardonat amb el Premi de narrativa Carmelina Sánchez-Cutillas d’Altea el 2019. Un passeig per 21 relats sobre personatges universals, amb un caràcter divertit, plenament humà, fugint del didactisme.

Sinopsi

MULETIPLICANT GRILLS és un poemari fronterer. S’ubica entre la consciència de la pèrdua i l’esperança. Pel mecanisme d’una evocació delerosa del que va ser durant el procés vital de l’estima per l’altra persona, albira la conseqüència dels clivells dominants. La constatació que els terminis han arribat i són determinants dominen els versos. Amb l’exercici de prémer el teclat d’allò que ve a dir-se el pla eròtic dels amants, subjuga la certesa que és passat i certifica que per no haver estat, mai més no ho serà. L’autor viu al laberint dels dos nivells acoblant-se a la realitat fantàstica membrada per a ser, en la recerca d’una eixida, al punt irreversible d’una remissió que anhela i assaja en cada poema. Les conclusions resten al judici de qui s’aventure en la lectura.

Sobre les recompenses

Podeu col·laborar amb la reserva d'un exemplar, de dos exemplars i també de cinc exemplars. Inclourem el nom dels mecenes a la pàgina d'agraïments. Amb la reserva de cinc llibres s'inclou, de regal, un llibre del fons editorial de NEOPÀTRIA

Qui som

L'Editorial

Editorial Neopàtria és una editorial valenciana, literària i independent, on fem llibres per vocació de fer-los.

Volem apropar aquestes obres al màxim de lectors possibles, i fer amb el nostre treball una xarxa d’amistat entre autors d’arreu del país units per l’estima a la nostra llengua.

A Neopàtria publiquem tant autors valencians com catalans i de les Illes Balears. També, des de fa poc, apostem per la literatura en castellà i en gallec. Tots els nostres autors són ben vius i plenament implicats amb la seua obra.

El nostre catàleg es nodreix fonamentalment d’autors plens de talent, sobretot a la poesia, on som la principal editorial que publica poetes novells i poetes de llarg recorregut. També comptem amb esplèndids títols de narrativa actual. Són obres adreçades tant al lector adult com al jove, amb edicions especialment fetes per a l’ensenyament.

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions es destinaran a iniciar el porcès d'edició i publicació de 300 exemplars per a ser distribuïts entre els mecenes i per les llibreries del país.

Calendari previst

Una vegada acabada la campanya mamprendrem la producció i l'enviament.

En uns 30 dies rebreu el llibre a la vostra adreça.

+ Info

Neopatria.es

Facebook: Editorial Neopàtria

Facebook: Antoni M. Bonet

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

5 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • eduardo part

    eduardo part

    más de 3 años

    Anim Toni. Esperem el regalet per al 21

  • Miquel Català

    Miquel Català

    más de 3 años

    Fet, Toni. N'he demanat tres exemplars. Una abraçada !

  • Miquel Cartró Boada

    Miquel Cartró Boada

    más de 3 años

    Ja tinc ganes de llegir-lo

  • Editorial Neopàtria

    Editorial Neopàtria
    Autor/a

    más de 3 años

    Mil gràcies, Vicent. Una abraçada als dos

  • Vicent Nàcher

    Vicent Nàcher

    más de 3 años

    Toni, la meua germana i jo acabem de comprar dos llibres del teu projecte de Verkami.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies