❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

EL CAFÈ DELS SOMNIS

Publicació del llibre EL CAFÈ DELS SOMNIS, del cantautor i escriptor LLUÏS VICENT. Distribució per la xarxa de llibreries

Editorial Neopàtria

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
40
Aportaciones
1.800€
De 1.800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

EL CAFÈ DELS SOMNIS és una obra lírica, no subjecta a convencionalismes. Amb l'aportació dels mecenes aconseguirem portar a terme la publicació i la distribució d'aquest llibre, obra de l'autor LLUÏS VICENT

L'autor:

Lluís Vicent compagina la seua creació artística entre la literatura i la cançò. De formació autodidacta i en l'educació no formal, ha anat adquirint un bagatge viviencial o experiencial que el plasma en les seues creacions, millor, pitjor, el judici ja és vostre.

Lluís Vicent
Lluís Vicent

Sinopsi:

Ara sonen un poc a ells,cors que s'obrin on els llavis. Primer fou el verb,i la pedra que va posar ell. En acabar fou ella, des del país dels somnis, qui va posar la segona pedra, definint un nosaltres al temple novell construit entre coits, mentides i drogues.Després vingué el silenci,no del tot confidencial. Tota la resta ja era dels altres.Sonaven acords i lletra, i les trompetes feroces de Jericò.Enfora hi havia la barbàrie còmplice i els malsons. El seu número de presa era el 2187! Hi havia entre les marors del subconscient,que tot ho sap i tot ho calla,naufragis de nits,bars a l'hora de tancar,un vaixell d'esclaus negres.Semblava que l'amor es mesclava en una orgia d'estiu entre les aigües de la mala sort,així de senzill i amb tot l'orgull del pecat.Finalment,ell hagué de fugir cap als arbres de la muntanya,lluny dels joncs,doncs se sap que els roures,gràcies a Déu,no volen jardins. El temps i la distància féu la resta.Sabíen que les lletres passionals,si no són escrites sobre la pell,no són d'amor,són altra cosa. Bordaven els gossos de la guerra,Kafka era executat en un procés interminable i la bogeria se submergia,com un porc,en el fang per fer neteja. Llavors,ell va prohibir Ezequiel de dur més llenya al cru hivern.Prompte seria un fill d'altre estiu.Com un orgasme o pol.lució nocturna,va arribar el temps de ventar els gira-sols,l'abril totalment necessari per respondre a la música d'ella,just abans del dia porpra de les abraçades, i del punt i final.

Sobre les recompenses

Podeu col·laborar amb la reserva d'un exemplar, de dos exemplars i també de tres exemplars. Inclourem el nom dels mecenes a la pàgina d'agraïments. Amb la reserva de tres llibres s'inclou un llibre del fons editorial de NEOPÀTRIA

Qui som

L'Editorial

Editorial Neopàtria és una editorial valenciana, literària i independent, on fem llibres per vocació de fer-los.

Volem apropar aquestes obres al màxim de lectors possibles, i fer amb el nostre treball una xarxa d’amistat entre autors d’arreu del país units per l’estima a la nostra llengua.

A Neopàtria publiquem tant autors valencians com catalans i de les Illes Balears. També, des de fa poc, apostem per la literatura en castellà i en gallec. Tots els nostres autors són ben vius i plenament implicats amb la seua obra.

El nostre catàleg es nodreix fonamentalment d’autors plens de talent, sobretot a la poesia, on som la principal editorial que publica poetes novells i poetes de llarg recorregut. També comptem amb esplèndids títols de narrativa actual. Són obres adreçades tant al lector adult com al jove, amb edicions especialment fetes per a l’ensenyament.

Calendari previst

Una vegada acabada la campanya mamprendrem la producció i l'enviament.

En uns 60 dies rebreu el llibre a la vostra adreça.

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions estaran destinades a la publicació del llibre i a la seua distribució per la xarxa de llibreries del nostre país.

Objectiu del Verkami:

Maquetació, il·lustració i impressió d'un llibre de poesia. També la posterior distribució a llibreries.

+ Info

www.neopatria.es
[facebook.com/Editorial-[Neopàtria]https://www.facebook.com/Editorial-Neopàtria-Comunicació-1038050829552297/)
[https://www.youtube.com/watch?v=x8aqVoIs6wI

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

5 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Jordi Israel

    Jordi Israel

    más de 3 años

    Encdavant!

  • josep micó

    josep micó

    más de 3 años

    Endavant, Lluís. Segur que ho aconseguiràs.

  • Abraham Rivas

    Abraham Rivas

    más de 3 años

    Tant de bó arribem. Ganes de llegir-te!! Una abraçada :)

  • Enric Barberà

    Enric Barberà

    más de 3 años

    Una abraçada company!

  • Pascual

    Pascual

    más de 3 años

    espero que lo consigas

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies