❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Casa meva és casa teva

Un projecte per construir una cabana ideal en ple Collsacabra. Per escriure, per crear, i també -durant la campanya- per fer turisme rural.

Alicia i Pep

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
54
Aportaciones
20.080€
De 20.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Aquest projecte neix de la idea de convertir el que ara és el garatge de casa -ple d’eines i trastos- en una cabana annexa a la nostra masia, amb entrada pròpia i situada just a l’altra banda de la porta principal del Llancís.

Des de fa temps, la nostra afició a la lectura per una banda, i la meva voluntat d’escriure per una altra, ens han portat a calibrar molt sovint, si els llocs on anem a passar un cap de setmana, o les vacances (cases, hotels, refugis o càmpings), a part de ser bons llocs on relaxar-se i passar temps amb qui et ve de gust, podrien ser bons per refugiar-se a escriure. O a pensar. O a crear qualsevol projecte que demani silenci, un paisatge idíl·lic, natura, i certa intimitat i tranquil·litat.

I l’embrió d’aquest somni neix i es nodreix exactament d’això, i de les ganes de poder oferir un lloc confortable a casa nostra, en plena natura, al bell mig del Collsacabra. Un lloc on poder passar temps en família, en parella, sol o amb amics. Fent rutes en bicicleta, caminant o badant.

Però també i sobretot, un lloc que ofereixi la possibilitat de ser un refugi per acabar creant allò que fa temps que a un li balla pel cap.

Com una cabana per a escriptors. O un cau d’on poden sortir cançons noves, o un espai íntim on retrobar-se, o on pintar, o on dibuixar. O on organitzar-se les idees.

Sobre les recompenses

Les recompenses, relacionades amb l'aportació al projecte que pugueu fer, i que us mostrem a continuació, no són per persona, són per a tota la cabana sencera. A part de l'aportació de la barbacoa que inclou el dinar i la visita a les obres.

Dinar de barbacoa a l'aire lliure en un entorn esplèndid i visita a les obres: aportació de 30 €

Estada d’una nit entre setmana: aportació de 70 €

Estada de dues nits entre setmana: aportació de 130 €

Estada de dilluns a dijous: aportació de 240 €

Entrada el divendres i sortida el diumenge: aportació de 160 €

Estada setmana sencera: aportació de 400€

Estada mensual per a projectes creatius: aportació de 1.200 €

Qui som

Nosaltres som en Pep i l’Alícia. Vivim al Llancís, amb en Durrell que és el nostre gos, i també amb dos cavalls, en Pitus i en James.

En Pep es dedica al món de les alçades: escalada, tirolines, espectacles d’alta volada, manteniment de campanars, instal·lacions d’antenes o pancartes que voleien al vent. Si vols trobar en Pep et serà més fàcil si mires cap amunt o t’enfiles una mica.

A mi, a l’Alícia, és fàcil que em trobis entre amics o família, entre llibres o escrivint alguna història, i ara, darrerament, sobretot entre cavalls. L’eina que utilitzo per treballar és, bàsicament, el català. Soc professora, assessora i dinamitzadora d’aquesta llengua.

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions es destinaran a construir la cabana i, per tant, a totes les obres que comporta aquest objectiu.

Hem de fer un lavabo, una cuina-menjador i una habitació.

Hem d'alçar la teulada perquè al lloc on ara hi ha un altell amb uns dipòsits d'aigua, es converteixi en una habitació prou àmplia i que guanyi en alçada (ara és complicat posar-s'hi dret, no s'hi cap, vaja).

Hem de fer finestres perquè des de dins es pugui veure la natura de fora i perquè hi entri tanta llum com sigui possible.

Les vostres aportacions serviran també perquè una vegada les obres estiguin fetes, puguem farcir-ho, amb mobles per a la cuina-menjador, el lavabo, i l'habitació.

Tenim una llar de foc, i alguns mobles, com cadires i alguna taula que restaurarem per a la cabana. També podreu fer seguiment de les restauracions per al compte d'Instagram @casamevaescasateva.

Tenim la intenció de penjar a diari, al compte d'Instagram també, totes les despeses del projecte, perquè en pugueu fer seguiment.

El 2015 vam restaurar casa nostra i estem contents perquè tot aquest procés que vam viure fins que vam entrar-hi a viure l’any 2016, ens ha ensenyat moltes coses que de segur que ens serviran en aquest nou projecte.

obres
obres

Obres
Obres

obres
obres

El garatge :)
El garatge :)

Calendari previst

Tenint en compte que la campanya es durà a terme de l'1 de desembre al 9 de gener (40 dies) si finalment aconseguim l'objectiu econòmic, pensàvem començar les obres o el mateix gener o el mes de febrer.

El cas és que la cabana ha d'estar acabada el mes de maig i volem començar aviat, perquè, per experiència sabem que sempre surten imprevistos i volem tenir marge de temps per no haver de patir :)

A partir de l'1 de juny de 2021 podreu començar a venir a la cabana. Tenint en compte que l'any té 52 caps de setmana, i si comptem que si no podeu reservar un cap de setmana en reservareu un altre (totes les èpoques de l'any tenen el seu encant aquí), aleshores podríem preveure que el primer cop que farà ús de la cabana, serà a principis de juny del 2021 i els últims a finals del 2023.

Si fos el cas que es fan aportacions entre setmana o estades mensuals per a projectes creatius, això agilitzaria l'agenda i acabaríem les recompenses molt abans que a finals del 2023.

Xarxes socials

També podeu consultar el projecte a www.casamevaescasateva.com, al vídeo a Youtube i seguir-nos al nostre compte d'Instragram @casamevaescasateva. Penjarem sovint novetats i algun regal, estigueu al cas.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

10 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Amparo Suria

    Amparo Suria

    3 años

    Estoy en éxtasis!!!!!

  • Montse Galobardes

    Montse Galobardes

    3 años

    Ja falta menys!!!!

  • Xevi Co

    Xevi Co

    más de 3 años

    Molts ànims i molta sort en el projecte

  • Elisenda Codinach

    Elisenda Codinach

    más de 3 años

    Esperem poder venir aviat!!

  • martejutgla

    martejutgla

    más de 3 años

    Oeeeeeee

  • Maria Rosa

    Maria Rosa

    más de 3 años

    Amparo, que bonic. Mil gràcies, mirarem que hi estiguis tan bé com en un dels teus millors somnis ✨💫

  • Amparo Suria

    Amparo Suria

    más de 3 años

    és el que he somiat toda la meva vida

  • xavisic

    xavisic

    más de 3 años

    Au, dues reserves fetes! Ho aconseguirem!

  • jaume.grau@gmail.com

    [email protected]

    más de 3 años

    Va Perona! a fer el sostre que volem veure les estrelles!

  • Mireia Romero

    Mireia Romero

    más de 3 años

    Palante!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies