❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Discover the 10 most exciting projects of 2019!

L'agenda 2021. Un any per encendre consciències

Fem possible ‘L’agenda 2021. Un any per encendre consciències’. Una agenda per aprendre, recordar, pensar i transformar el món

David Palau

A project of

Category

Created in

54%
28
days
48
Pledges
1.503€
From 2.750€
Contribute to the project

Choose your reward

L’agenda 2021 pretén ser una eina que ens ajudi a gaudir, pensar i actuar amb consciència; una companya de viatge amb la que compartir, aprendre i recordar per a cada dia d’aquest proper any.

A L’agenda 2021 hi trobarem efemèrides i aniversaris de fets històrics i de persones que han transformat el món: naixements, aniversaris, manifestacions, revoltes, transformacions socials, poder popular... Així com textos, cites, poesies i aforismes sempre seguint la voluntat d’encendre consciències i així transformar el món.

Sobre el bloc

Aquesta és una iniciativa del bloc L’espurna, un bloc que recull cites, aforismes, poemes i textos de diverses autores i autors de tota la història. Es tracta d'uns textos que en llegir-los ens fan pensar, reflexionar: ens “encenen” i desperten la consciència, amb la idea que només una consciència desperta pot transformar el món.

Algunes pàgines de L’agenda 2021

Avantatges d’aportar a la campanya

L’agenda 2021 només serà possible gràcies a aquesta campanya de verkami, per tant només tu pots fer-la possible. Aportant a aquesta campanya, doncs, obtindràs en exclusiva aquesta eina de transformació social i ajudaràs a difondre el pensament crític.

Si participes en aquest apassionant projecte i ajudes a fer realitat L’agenda 2021, t’ofereixo unes recompenses exclusives pensades només pel verkami.

I per descomptat, un agraïment profund i infinit, de tot cor!

A què destinarem les vostres aportacions?

 • Edició: 200€

 • Comunicació: 100€

 • Maquetació i disseny: 300€

 • Impressió: 900€

 • Enviaments: 450€

 • Recompenses: 150€

 • Impostos: 250€

 • Altres: 400€

TOTAL: 2.750€

Calendari previst

Les recompenses

L’agenda 2021

Punts de llibre

Sobre l’autor

Em dic David Palau (Barcelona, 1987) i sóc un apassionat de la cultura i el pensament crític com a eines de transformació social. Fa 10 anys vaig crear el bloc de L’espurna i al 2017 vaig publicar el llibre L'espurna. Cites i aforismes per encendre consciències i portar la transformació social: un recopilatori de les millors cites del bloc fins aquell moment.

Ara us vull portar aquesta agenda 2021 per gaudir, pensar i actuar amb consciència i així seguir transformant el món des d’una cultura crítica, rebel i inconformista.

Objectius addicionals si superem l’objectiu bàsic

Si superem la recaptació que he posat com a objectiu bàsic d’aquest Verkami faré una tirada més llarga d’exemplars de L’agenda 2021 perquè pugui arribar a les mans de molta més gent! I a banda, tinc preparades algunes sorpreses...

+ Info

www.lespurnabloc.cat

TW: @Lespurnabloc

IG: @lespurna

FB: /Lespurnabloc

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

3 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Yaiza

  Yaiza

  24 hours

  💪🏼😘

 • María del Pino

  María del Pino

  7 days

  Mucha suerte fillolet 🌹

 • Edgar Coder

  esgarcoder

  12 days

  Espero que et vagi molt bé! Petonàs gran guapo.

Cookies help us to offer you the best experience. Settings