❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

El primer disc de Sabana

Ens ajudes a fer realitat el nostre primer disc?

sabanagrup

Un proyecto de

Categoría

Pop

Creado en

0
segundos
134
Aportaciones
2.649€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Verkami és un web de mecenatge que permetrà el finançament del nou disc de Sabana. Tothom qui vulgui podrà col·laborar fent aportacions monetàries a canvi d'unes recompenses que us oferim.

El primer disc de Sabana seguirà la direcció que es va iniciar amb l'EP "Martes borealis", fent un pas més enllà tant en l'aspecte musical com en totes les fases de la producció. Explorarem nous colors i sonoritats amb l'objectiu de fer música sincera i quotidiana de qualitat. Us portarem una desena de cançons pròpies i noves històries que, com ja és costum, seguiran orbitant el nostre moment vital, parlant del desamor, la culpabilitat, la superació, la nostàlgia...

Però en aquest disc no només hi participa Sabana i les seves cançons, sinó que hi ha un munt de gent sense qui tot això no seria possible. La gravació del disc es realitzarà als bucs musicals de Roca Umbert amb el Carles Gallego (Carlitos pels amics), productor musical, músic i membre d'AUSA. L'Arnau Grabolosa, el nostre estimat mànager, ha estat movent molts fils durant aquests darrers mesos que ajudaran en els diversos processos de la producció del disc i que ens permetran trobar-nos a més concerts. També hi haurà alguna col·laboració que encara no volem destapar, igual que l'artista de la portada del disc i tota aquella gent predisposada a la gravació de videoclips.

Tot i així, volem aclarir que la vostra participació també serà clau en aquest disc. Tant si demaneu alguna recompensa com si ens ajudeu a compartir aquest web a tothom qui vulgui mantenir viva la música catalana en aquests temps tan difícils!

Qui som

Sabana és la nova fornada de pop en català del Vallès Oriental (o, com ens agrada dir-li, pop de tardor). Delicadesa, sinceritat, naturalitat i frescor aplicades a la construcció d'un projecte sòlid i professional, sempre amb l'objectiu d'oferir bona música i passar una bona estona.

Sabana neix l'any 2018 entre els passadissos del Conservatori de Granollers i el garatge d'un dels membres (típic, però cert). Sis amics de tota la vida que coincideixen a l'institut i al conservatori i que volen crear música sincera, fresca, sense complexos, cuidada i original per donar-la a conèixer a través de concerts arreu del territori català.

Després de gairebé quatre anys tocant junts en una altra formació, versionant cançons d'altres artistes, Jaume Mollfulleda (bateria), Laia Vera (baix elèctric), Clara Reverter (trombó), Roger Garcia (saxo tenor), Gerard López (guitarra) i Toni Miralles (veu i guitarra elèctrica) decideixen fer un salt qualitatiu: crear un projecte nou amb estil i identitat pròpies, a mig camí entre el pop més clàssic i propostes més innovadores del panorama musical català.

A partir d'aquest moment, després d'escollir el nom que  desagradava menys d'una llista interminable de propostes de tota mena, neix Sabana. Les principals influències del grup són artistes com Manel, Els Pets, The Beatles, Wilco, Lluís Llach, El Petit de Cal Eril, Núria Graham, Oques Grasses o Jorge Drexler.

Sabana
Sabana

Sobre les recompenses

Hi ha deu paquets de recompenses amb diverses aportacions econòmiques perquè cadascú ajusti la seva butxaca al projecte. Entre les recompenses es troben:

  • Samarreta de Sabana (nova edició). Una nova samarreta a escollir entre tres colors amb el logo de Sabana.

  • Disc en físic. Exemplar físic del nou disc.

  • Tote bag de Sabana. Una nova bossa de cotó amb el logo de Sabana.

  • Accés anticipat al disc en format digital. Podreu escoltar el disc uns dies abans del seu llançament a les plataformes digitals.

  • Vídeo personalitzat. Us enviarem un vídeo tocant el fragment de qualsevol tema que ens demaneu, així com enviant salutacions i les immenses gràcies.

  • Cançoner del disc. Les lletres i els acords de totes les cançons del nou disc recollits en un cançoner.

  • Adhesiu de Sabana. Adhesiu amb el fons blanc i amb el logo de Sabana en color.

  • Xapa de Sabana. Xapa amb el fons blanc i logo de Sabana en color.

A què destinarem les vostres aportacions

Destinació desglossada de les vostres aportacions
Destinació desglossada de les vostres aportacions

Calendari previst

Les recompenses seran entregades en el moment que el disc surti a la llum, que calculem serà per la primavera del 2021. De totes maneres, el calendari es pot veure afectat per la crisi de la COVID-19.

Coneix-nos millor

Instagram: @sabanagrup
Web: www.sabanagrup.com
Twitter: @SabanaGrup
Spotify: Sabana
Apple Music: Sabana
YouTube: Sabana

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

17 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Aleix Torné

    Aleix Torné

    3 años

    El portal www.guiesturistics.cat va néixer gràcies a un Verkami :-) Us desitgem molta sort!

  • albertjuvany

    albertjuvany

    3 años

    Molta sort! Llarga vida a la música!

  • Patriciapalanca

    Patriciapalanca

    más de 3 años

    Estem esperant el vostre disc amb moltes ganes per continuar fent karaoke smb vosaltres!!!❤️

  • Francesc

    Frances

    más de 3 años

    Molta sort!!!

  • Elena Can

    Elena Can

    más de 3 años

    Yupi

  • Arnau

    Arnau

    más de 3 años

    Molt grans! 🥳

  • celiamonzo

    celiamonzo

    más de 3 años

    A tope!! Quines ganes🥺💘✨

  • Marc Muñarch

    Marc Muñarch

    más de 3 años

    Toni, Laia i companyia, molta sort amb el disc. Salut i música!!!

  • Lali

    Lali

    más de 3 años

    Molta sort !!!

  • Pau MS

    Pau MS

    más de 3 años

    Molta merda!!

#03 / VERKAMI ACABAT!

Hola a tothom!

El Verkami ja ha acabat! Us volem donar les gràcies un altre cop, perquè sense vosaltres el nou disc Ja no m'hi encanto no hauria estat possible. Gràcies per confiar en nosaltres!

I gràcies també per omplir els formularis amb la vostra informació. Per aquelles persones que no el van respondre, no patiu! Ens podeu enviar un correu electrònic a [email protected] i us detallarem la informació que necessitem.

Recordeu que el disc surt el divendres 7 de maig a totes plataformes digitals. A partir d'aquest dia us farem arribar els vostres productes de Sabana!

Per fer l'espera més amena, us deixem aquí l'enllaç al single avançament del disc Dock St., que va sortir ahir.

De nou, moltes gràcies!

Sabana

#02 / DISC ACABAT!

Estem molt contents d'anunciar que JA HEM ACABAT EL DISC! I no podríem estar més satisfets amb el resultat.

És clar que sense vosaltres no hauria sigut possible. Gràcies per sumar-vos al projecte!

Estem segures que el nou disc us agradarà molt i molt, tant com a nosaltres. La vostra confiança a l'hora de participar en el Verkami ens ha donat molta energia per dedicar-hi el màxim d'hores i de dedicació.

Ja queda menys perquè el disc surti i vosaltres rebeu els productes de Sabana que vau comprar en el Verkami. És per això que aviat us enviarem un formulari que ens donarà la informació necessària per fabricar i enviar-vos les vostres recompenses.

No ens cansarem de donar-vos les gràcies!

Sabana

#01 / HO HEM ACONSEGUIT. GRÀCIES!

Els membres de Sabana volem donar-vos les GRÀCIES un altre cop i mostrar-vos tot el nostre agraïment.

SENSE VOSALTRES NO HAGUÉS SIGUT POSSIBLE!

D'aquí a unes setmanes rebreu un formulari per respondre, i així obtenir tota la informació que necessitem per fabricar i enviar-vos tot el que heu demanat (l'adreça d'enviament, el model de samarreta, la talla, etc.). Rebreu les recompenses un cop hagi sortit el disc que, si tot va bé, serà el mes de juny d'aquest any.

Moltíssimes gràcies, de tot cor. Ens morim de ganes que arribi el juny perquè pugueu gaudir del nou disc i de les recompenses

GRÀCIES

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies