❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

CD 25 anys de dolçaina a la Safor

En aquest projecte volem tirar endavant la gravació,edició i realització del cd 25 anys de dolçaina a la Safor.Un cd on recopilarem 15 peces dedicades a la colla o composades pels seus membres en els 25 anys de historia de la colla.

Colla Safor

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
16
Aportaciones
830€
De 3.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

En aquest projecte volem tirar endavant la gravació,edició i realització del cd 25 anys de dolçaina a la Safor.Un cd on recopilarem 15 peces dedicades a la colla o composades pels seus membres en els 25 anys de historia de la colla.

La gravació serà el 7 i 8 d'agost i comptem que podrem tindre els cd's físics a finals de l'estiu.La presentació del cd serà el 11 d'octubre a Gandia.

La idea principal és promoure el projecte per diferents companys d'altres colles de dolçainers i altres associacions musicals mitjançant les federacions .També presentarem el projecte a diferents associacions de festers com la Federació de Falles.

HISTORIA DEL GRUP

La Constitució del grup de DOLÇAINERS I TABALETERS DE LA SAFOR-UPG naix arran de les classes que ha impartit Frederic Santamaria en la Universitat Popular de Gandia ininterrompudament des de 1988.A partir de l'any 2010 naix INSMUATS,un projecte ambiciós i innovador que pretén ser un centre educatiu integral d’ensenyament, d’estudi i de recerca de la Música Antiga i Tradicional Valenciana, que té com a principal objectiu dotar a l’alumne d’una acceptable base musical per a entrar algun dia en una agrupació musical i/o que assolesca una sòlida formació per continuar amb els Estudis Professionals de Música, si és aquesta la seua intenció. Com a resultat, han anat incorporant-se nous alumnes al grup i molts altres s'hi troben a l'espera de pertànyer.

Al llarg de l'any són molts els actes on participa el grup, acompanyant la Junta Local Fallera de Gandia en els seus actes oficials, sent presents a les festes patronals o de districte dels barris de Gandia (Beniopa, Benipeixcar, Corea, Raval,...), en diverses festes populars dels pobles de la Safor (dianes, cavalcades, processons, passacarrers, correfocs, albaes,...), en les processons de Corpus,...

El grup ha estat present en diversos encontres o trobades de dolçainers destacant la Festa de la Gaita que es celebra anualment a Laguardia (Àlava),Plaza Castilla(Madrid),Reus,... A més va ser l'organitzador, a Gandia, del primer Aplec de Dolçainers i Tabaleters de la Federació Valenciana.

DISCOGRAFIA

La colla de dolçainers de la Safor ha enregistrat 3 cd's més:

  • 2010: Francesc Home i Sant

  • 2007: 20 anys en directe

  • 1998: Contradansa

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies