Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

CD 25 anys de dolçaina a la Safor

En aquest projecte volem tirar endavant la gravació,edició i realització del cd 25 anys de dolçaina a la Safor.Un cd on recopilarem 15 peces dedicades a la colla o composades pels seus membres en els 25 anys de historia de la colla.

Colla Safor

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
16
Mecenas
830€
De 3.500€
Aporta al proyecto

En aquest projecte volem tirar endavant la gravació,edició i realització del cd 25 anys de dolçaina a la Safor.Un cd on recopilarem 15 peces dedicades a la colla o composades pels seus membres en els 25 anys de historia de la colla.

La gravació serà el 7 i 8 d'agost i comptem que podrem tindre els cd's físics a finals de l'estiu.La presentació del cd serà el 11 d'octubre a Gandia.

La idea principal és promoure el projecte per diferents companys d'altres colles de dolçainers i altres associacions musicals mitjançant les federacions .També presentarem el projecte a diferents associacions de festers com la Federació de Falles.

HISTORIA DEL GRUP
La Constitució del grup de DOLÇAINERS I TABALETERS DE LA SAFOR-UPG naix arran de les classes que ha impartit Frederic Santamaria en la Universitat Popular de Gandia ininterrompudament des de 1988.A partir de l'any 2010 naix INSMUATS,un projecte ambiciós i innovador que pretén ser un centre educatiu integral d’ensenyament, d’estudi i de recerca de la Música Antiga i Tradicional Valenciana, que té com a principal objectiu dotar a l’alumne d’una acceptable base musical per a entrar algun dia en una agrupació musical i/o que assolesca una sòlida formació per continuar amb els Estudis Professionals de Música, si és aquesta la seua intenció. Com a resultat, han anat incorporant-se nous alumnes al grup i molts altres s'hi troben a l'espera de pertànyer.

Al llarg de l'any són molts els actes on participa el grup, acompanyant la Junta Local Fallera de Gandia en els seus actes oficials, sent presents a les festes patronals o de districte dels barris de Gandia (Beniopa, Benipeixcar, Corea, Raval,...), en diverses festes populars dels pobles de la Safor (dianes, cavalcades, processons, passacarrers, correfocs, albaes,...), en les processons de Corpus,...

El grup ha estat present en diversos encontres o trobades de dolçainers destacant la Festa de la Gaita que es celebra anualment a Laguardia (Àlava),Plaza Castilla(Madrid),Reus,... A més va ser l'organitzador, a Gandia, del primer Aplec de Dolçainers i Tabaleters de la Federació Valenciana.

DISCOGRAFIA

La colla de dolçainers de la Safor ha enregistrat 3 cd's més:

  • 2010: Francesc Home i Sant

  • 2007: 20 anys en directe

  • 1998: Contradansa

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

0 comentarios

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

5€
0 mecenas

Xapa de la colla + Agraïments al cd.

7€
0 mecenas

Descàrrega anticipada del CD 25 anys + Agraïments al cd.

10€
5 mecenas

Cd 25 anys + Agraïments en el cd.

20€
7 mecenas

Cd 25 anys + Agraïments en el cd + Xapa de la colla + Accés a partitures en la web + Camiseta edició especial.

30€
Quedan 17 (de 20)

Cd 25 anys + Cd Francesc home i sant + Agraïments en el cd + Xapa de la colla + Camiseta edició especial + Accés a partitures en la web.

35€
0 mecenas

Cd 25 anys + Descàrrega dels cd's Francesc home i sant,20 anys en directe i Contradansa + Agraïments en el cd + Xapa de la colla + Camiseta edició especial + Accés a partitures en la web.

40€
Quedan 30 (de 30)

Cd 25 anys + Cd Francesc home i sant + Descàrrega dels cd's 20 anys en directe i Contradansa + Agraïments en el cd + Xapa de la colla + Camiseta edició especial + Accés a partitures en la web.

60€
0 mecenas

5 cd's 25 anys + Agraïments en el cd + 5 xapes de la colla + 5 camisetes edició especial + Accés a les partitures en la web.

150€
Quedan 10 (de 10)

Actuació 1 h d'una dolçaina i un tabal (despeses de transport a banda) + 5 cd's 25 anys + Agraïments al cd.

300€
Quedan 10 (de 10)

Actuació 1 h de 3 dolçaines i dos tabals (despeses de transport a banda) + 5 cd's 25 anys + Agraïments al cd.

550€
Quedan 9 (de 10)

Actuació 1 h de 7 dolçainers i 3 percussionistes (despeses de transport a banda) +10 cd's 25 anys + Agraïments al cd.

1.000€
Quedan 5 (de 5)

Concert o actuació d'una hora de tota la colla (despeses de transport a banda) + 15 cd's 25 anys + Agraïments al cd + Accés especial a la web +15 xapes de la colla + 5 camisetes edició especial.

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.