❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Discover the 10 most exciting projects of 2019!

Posa't les meves ulleres (en català); Conte Infantil solidari contra l'Assetjament Escolar .

Conte infantil educatiu contra l'assetjament escolar. Escrit per la 9a millor Mestra de Primària d'Espanya i il·lustrat per Esther Voltà.

La Pizarra de Aurora

A project of

Created in

0
seconds
30
Pledges
806€
From 1.500€
Contribute to the project

Necessitem la teva ajuda. Nosaltres volem publicar el conte en català

L’objectiu d’aquest verkami és el de poder fer una edició del conte “Ponte mis gafas” en català, conte que prèviament s’ha llençat també a través de campanya de verkami (Enllaç), i que gràcies a tots els mecenes que heu col.laborat hem aconseguit sobradament tots els objectius fixats. L’objectiu d’aquest segón verkami és poder fer una tirada de l’edició del conte en català “Posa’t les meves ulleres” i poder arribar a més persones.

Ens ajudes?

El nostre projecte

El projecte es basa en publicar un conte infantil educatiu contra l'assetjament escolar. Treballarem aspectes com la companyonia, empatia, solidaritat i altres valors que són molt necessaris a l'aula i en la societat.

Amb aquesta història volem lluitar contra qualsevol situació d'assetjament dins d'un centre escolar.

El conte serà solidari amb AIDEMAR (Associació per a la Integració del Discapacitat de la Comarca del Mar Menor) i ha estat escrit per la 9a Millor Mestra de Primària d'Espanya 2019 (PREMIS EDUCA, coneguts com els Goya de l'Educació) i il·lustrat per la molt coneguda Esther Voltà.

La primera obra infantil d'aquests autors "Iris i el llapis màgic" està nominada al Premi Llibre Murcià de l'Any 2019.

El conte

El nostre conte és una història CONTRA L'ASSETJAMENT ESCOLAR. Lucía és una nena que comença a tenir problemes de visió i ha de posar-se ulleres. Ella està molt preocupada i no vol portar-les perquè pot ser objecte de burles a classe i té por de perdre als seus amics.

Al posar-se les ulleres, Lucía veu com alguns dels seus companys es burlen d'ella. Altres companys, però, es donen compte de la crueltat d'aquestes accions i decideixen donar suport a Lucía.

Una història que ens ensenya a no guardar silenci i a no donar suport cap acte d'humiliació ni menyspreu cap a cap persona. Amb aquest llibre, es transmeten valors com la companyonia, la solidaritat i
l'empatia. Valors molt necessaris dins d'una aula i en la societat.

Pel que fa a l'edat, aquest conte està recomanat per a l'Etapa d'Educació Infantil i Primària, podent-se adaptar a l'alumnat d'Infantil. Les il·lustracions d'aquest llibre permeten que pugui ser adaptat a nens més petits. A més, està recomanat per a amants de la literatura infantil de totes les edats.

En conte serà publicat en tapa dura, format 21x25 apaïsat i en offset (millor qualitat d'impressió).

Valors pedagògics

Aquest conte és una eina, tant per a docents com per a famílies, per a treballar les habilitats socials i valors com la companyonia, l'empatia i la solidaritat.

L'assetjament escolar és una problemàtica que és present en la nostra societat. Per a poder erradicar-ho cal treballar amb els diferents actors que són presents quan succeeix qualsevol situació d'assetjament dins d'una aula. Aquests actors són: la víctima, l'assetjador i les persones que observen. Aquests últims, són figures clau dins d'aquestes situacions ja que, poden actuar de tres formes: guardant silenci deixant que l'assetjador continuï amb les seves conductes, secundant amb riures i amb missatges d'ànim a l'assetjador, o bé, manifestant el seu rebuig cap a qualsevol mena de conducta abusiva. Per a aconseguir que les situacions d’assetjament no siguin presents dins d'una aula, cal treballar les habilitats socials i els valors com a companyonia i empatia.

En qualsevol aula succeiran situacions on sigui present un conflicte i és per això que cal dotar a l'alumnat d'eines per a poder resoldre qualsevol problema de manera pacífica. Això significa que ha d'existir l'assertivitat i el respecte.

L'assertivitat ens permet defensar els nostres drets de manera pacífica i manifiestar que no estem d'acord en alguna cosa sense faltar el respecte ni humiliar a cap persona. D'aquesta manera, podem manifestar diferents punts de vista i crear situacions on es promogui el *diàleg sense burles ni cap mena d'assetjament.

Aquest llibre, té com a objectiu, reflexionar i conscienciar, que si som presents en qualsevol situació on existeixin burles i humiliacions, no hem de fer costat a l'assetjador. Hem de manifestar el nostre rebuig cap a qualsevol conducta on es falti el respecte a qualsevol persona.

Sobre les recompenses

Per a agrair el vostre suport a aquest projecte, podreu obtenir les següents recompenses:

-Llibres: Posa't les meves ulleres! i Iris y el Lápiz Mágico.

-Complements dissenyats per la nostra il·lustradora Esther *Voltà: estoig, funda d'ulleres, moneder, clauer i arrecades.

-Recompenses addicionals:

-El teu nom, dins del nostre llibre, en els agraïments. En seleccionar una recompensa on aparegui el llibre. Podràs sortir com a MECENES o SUPERMECENES, depenent de la recompensa triada.

-Llibre signat i dedicat amb una il·lustració de l'autora.

-Recursos per a treballar habilitats socials dins de l'aula contra l'assetjament escolar.

Enviament PREMIUM (amb codi de seguiment).

-Recompensa social:

Si aconseguim arribar al nostre objectiu per a publicar aquest llibre, es donarà un 10% dels llibres a AIDEMAR, associació amb la qual col·laborem. Aquesta associació treballa amb persones discapacitades i les seves famílies per a ajudar-los educativament i a la seva inclusió en el món laboral.

Qui som

Aurora Soto: Mestra d'Educació Primària i de Llengua Estrangera (Anglès). Funcionària de la Junta d'Andalusia i guardonada com a novena Millor Mestra d'Educació Primària d'Espanya 2019 (Premis Educa). Graduada en Treball Social per la Universitat de Múrcia. Màster en Criminologia aplicada a l'execució de penes per la Universitat de Múrcia. Estudiant de Dret.

Escriptora de contes infantils, a través dels quals es pugui treballar els valors i les emocions dins de l'aula. La intel·ligència emocional sempre és present en les seves classes ja que, ho considera un aspecte fonamental a desenvolupar en l'alumnat.

En els seus contes, podem observar com es fomenten valors com la companyonia, la solidaritat, l'empatia i el respecte. La formació realitzada per l'autora li permet portar dins de l'aula, aquests aspectes socials com són el treball de les habilitats socials i la gestió de conflictes pacífica dins de l'aula.

Esther Voltà: Esther Voltà va néixer i viu actualment a Barcelona. En les seves il·lustracions podem trobar fades, ninetes, i altres personatges de conte, tots ells amb un aire misteriós i somiador. Sempre pensant i creant sobre nous suports i productes on aplicar les seves il·lustracions, actualment realitza, a més dels quadres realitzats amb pintura acrílica, bosses, llibretes, joies, ampolles, etc. Tots ells amb les seves il·lustracions.

Les il·lustracions d'Esther Voltà són una finestra a un món misteriós i oblidat, un món ple de colors i de màgia on tot torna a ser possible. Obres plenes de vida, que pretenen millorar l'estat d'ànim de qui les mira i reobrir aquell petit racó de fantasia que hi ha dins de cadascun de nosaltres i que, en el fons, mai ha deixat d'existir…

En el seu web pots conèixer més sobre les seves meravelloses obres.

José Losa: José Losa va néixer a Múrcia. És advocat i editor de contes infantils (el dodo lector). Ajuda a donar vida a projectes literaris educatius que als seus ulls siguin "especials".

La seva concepció de la literatura infantil es basa en el fet que, a través dels llibres podem transmetre valors i emocions que facin que els lectors puguin gaudir dels llibres, al mateix temps que, reflexionen i creixen com a persones. A més, la seva formació li fa poder aportar una perspectiva diferent en la literatura infantil.

Com escrivim

El primer llibre d'Aurora Soto i José Losa va ser Iris y el Lápiz Mágico* . Un llibre on es treballa la confiança **en un mateix i la superació de pors. En concret, la seva protagonista tenia por de parlar en públic. Es tracta d'un conte que ens recorda la importància de creure en nosaltres mateixos. Amb la creació d'aquest llapis màgic, aquests autors pretenen conscienciar que res és impossible i que, tots tenim una gran MÀGIA dins de nosaltres mateixos, que ens permet superar qualsevol obstacle o dificultat. Si no coneixes l'estil de narració d'aquests autors, aquí tens el conte explicat de manera breu.

Calendari Previst

El lliurament dels productes es realitzarà entre finals d'agost - principis de setembre 2020 (depenent de quan s'aconsegueixi l'objectiu proposat per a publicar el llibre).

A què destinarem les vostres aportacions?

Amb la quantitat proposada per a la p**ublicació del llibre en tapa dura**, es cobreixen les despeses fixes com la *imprenssió, la maquetació i les il·lustracions del text.

Si s'aconsegueix recaptar una major quantitat, es proporcionaran millores per als mecenes.

La nostra Comunitat

Disposem de les següents xarxes socials per a resoldre dubtes i tractar totes les qüestions plantejades relacionades amb la publicació d'aquest llibre.

Grup de Facebook: Amigos de la pizarra de Aurora. Enlace

Aquí tots podeu participar per a comentar coses sobre el projecte. Podem debatre sobre possibles millores en el grup, regals extra...Es faran enquestes per a possibles millores en el conte si s'arriba a la recaptació prevista.

Pots informar-te en les següents xarxes socials:

Pàgina de Facebook: La pizarra de Aurora. Enlace

Instagram: La Pizarra de Aurora. Enlace

Sol whatsapp: 641647601.

Email: lapizarradeaurora@gmail.com

Instagram d'Esther enlace

Facebook d'Esther Enlace

Ens podeu enviar un missatge, a través de qualsevol d'aquestes xarxes socials. Respondrem al més aviat possible i us solucionarem tots els dubtes.

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

#03 / El Verkami no ha salido adelante. Puedes conseguir tu cuento en castellano.

Solamente quedan le quedan 2 minutos al Verkami, por lo que podemos confirmar que no sandrá el cuento en catalán.

Si quieres tu pack con el cuento en castellano escríbenos en el email lapizarradeaurora@gmail.com o al whatsapp +34 641 64 76 01. Podrás tener tu pack con las mismas condiciones (pero el cuento en castellano). Para que podáis salir en agradecimientos, escribidnos pronto. Solo queda una ilustración por elaborar y comenzamos a maquetar.

#02 / Solo faltan 36 horas... Puedes conseguir tu cuento en castellano

Buenos días;

Solo faltan 36 horas para acabar el Verkami y estamos lejos del objetivo para poder publicar el cuento en catalán con las mismas calidades que en castellano. Dado que no se publicará el cuento en catalán, podéis tener vuestros packs con el libro en castellano.

Si queréis tener vuestro cuento en castellano y los complementos que os gustan, mantendremos el mismo precio para que tengáis los mismos packs que están disponibles en este verkami. Ponte mis gafas es un cuento infantil que entendemos muy necesario para luchar contra el acoso escolar y será un cuento que os va a enamorar. De igual modo saldríais en los agradecimientos dentro del cuento.

Quiero mi pack en castellano.

Escríbenos en el email lapizarradeaurora@gmail.com o al whatsapp +34 641 64 76 01. Podrás tener tu pack con las mismas condiciones (pero el cuento en castellano). Para que podáis salir en agradecimientos, escribidnos pronto. Solo queda una ilustración por elaborar y comenzamos a maquetar.

read more

#01 / IMPORTANTE

Buenos días;

Como habéis podido ver, estamos lejos del objetivo para poder publicar el cuento en catalán con las mismas calidades que en castellano. Teniamos bastante ilusión en poder conseguirlo pero con el poco tiempo que falta lo vemos muy difícil. Tras debatirlo, teniamos claro que la edición en catalán no iba a ser una edición de segunda calidad. Tenía que ser de similares calidades. Por todo esto os confirmamos que, salvo sorpresa de última hora, no habrá edición en catalán en el corto-medio plazo.

Si quereis tener vuestro cuento en castellano y los complementos que os gustan, mantendremos el mismo precio para que tengais los mismos packs que están disponibles en este verkami. Ponte mis gafas es un cuento infantil que entendemos muy necesario para luchar contra el acoso escolar y será un cuento que os va a enamorar. De igual modo saldríais en los agradecimientoa dentro del cuento.

Quiero mi pack en castellano.

Escríbenos en el email lapizarradeaurora@gmail.comread more

3€
2 backers
-Enviament PREMIUM (amb codi de seguiment).

-Enviament *PREMIUM (amb codi de seguiment).

Estimated delivery September 2020
4€
0 backers
Dedicatòria signada + Il·lustració en el conte + Recursos educatius del conte (castellano)
 • Dedicatòria signada per Aurora Soto.
 • Petita Il·lustració dibuixada a mà en el conte per Aurora Soto.
 • Adhesiu sorpresa del conte.
 • Recursos educatius per a treballar el conte + endevinalles (castellano).
Estimated delivery September 2020
10€
0 backers
Audiollibre

Resum del conte en format d'àudio (audiollibre) per a facilitar la comprensió i ajudar a aquelles persones que tinguin discapacitat sensorial visual.

Estimated delivery September 2020
17€
17 backers
Llibre de "Posa't les meves ulleres!" (en català)

Llibre tapa dura, format *21x25 apaïsat, impressió offset (major qualitat).

El teu nom en els agraïments del llibre com a mecenes.

Possibilitat que el teu dibuix estigui dins del conte.

Postal del conte dissenyada per Esther *Voltà

Enviament ordinari sense codi de seguiment inclòs en tota Espanya.

(afegir recompensa "Enviament Prèmium" si vols paquet amb codi de seguiment, sol enviaments peninsulars).

Estimated delivery September 2020
30€
2 backers
Pack "Posa't les meves ulleres" (català) + Iris y el Lápiz Mágico (conte per a superar pors / castellano)

 • Posa't les meves ulleres!.
 • Iris y el Lápiz Mágico (conte per a superar pors).
 • El teu nom en els agraïments del llibre com a mecenes.
 • Postal del conte dissenyada per Esther Voltà

Enviament ordinari sense codi de seguiment inclòs.

(afegir recompensa "Enviament Prèmium" si vols paquet amb codi de seguiment, només enviaments peninsulars).

Estimated delivery September 2020
30€
1 backer
Pack 2 Llibres "Posa't les meves ulleres!"


+ 2 llibres "Posa't les meves ulleres!".
+ El teu nom en els agraïments del llibre com a mecenes.
+ Postal del conte dissenyada per Esther *Voltà

Enviament ordinari sense codi de seguiment inclòs a tota Espanya.
(afegir recompensa "Enviament Prèmium" si vols paquet amb codi de seguiment, només enviaments peninsulars).

Estimated delivery September 2020
32€
1 backer
Llibre de "Posa't les meves ulleres!" + Funda d'ulleres

 • Llibre "Posa't les meves ulleres".
 • Funda d'ulleres*.
 • El teu nom en els agraïments del llibre com a mecenes.
 • Postal del conte dissenyada per Esther Voltà.
 • Audiollibre.

Enviament ordinari sense codi de seguiment inclòs.

(afegir recompensa "Enviament Prèmium" si vols paquet amb codi de seguiment, només enviaments peninsulars).

Estimated delivery September 2020
32€
0 backers
Llibre "Posa't les meves ulleres!" + moneder + clauer

 • Llibre "Posa't les meves ulleres".
 • Moneder.
 • Clauer.
 • El teu nom en els agraïments del llibre com a mecenes.
 • Postal del conte dissenyada per Esther Voltà.
 • Audiollibre.

Enviament ordinari sense codi de seguiment inclòs a tota Espanya.

(afegir recompensa "Enviament Prèmium" si vols paquet amb codi de seguiment, només enviaments peninsulars).

Estimated delivery September 2020
35€
0 backers
Llibre "Posa't les meves ulleres!" + Arrecades

 • Llibre "Posa't les meves ulleres".
 • Arrecades.
 • El teu nom en els agraïments del llibre com a mecenes.
 • Audiollibre.

Enviament ordinari sense codi de seguiment inclòs a tota Espanya.

(afegir recompensa "Enviament Prèmium" si vols paquet amb codi de seguiment, només enviaments peninsulars).

Estimated delivery September 2020
42€
2 backers
*Pack 3 Llibres a la teva elecció + Dedicatòria signada + Il·lustració en conte + Recursos del conte

 • Posa't les meves ulleres (mínim 2 exemplars).
 • Iris i el Llapis Màgic (conte per a superar pors).
 • El teu nom en els agraïments del llibre com "*supermecenas".
 • Dedicatòria signada per Aurora Soto.
 • Petita Il·lustració dibuixada a mà en el conte per Aurora Soto.
 • Adhesiu sorpresa del conte.
 • Recursos educatius per a treballar el conte.
 • Possibilitat que el teu dibuix estigui dins del conte.
 • Postal del conte dissenyada per Esther Voltà

Enviament ordinari sense codi de seguiment inclòs a tota Espanya.

(afegir recompensa "Enviament Prèmium" si vols paquet amb codi de seguiment, només enviaments peninsulars).

Estimated delivery September 2020
48€
2 backers
Llibre + Funda d'ulleres + Estoig

 • Llibre "Posa't les meves ulleres".
 • Estoig il·lustrat amb frase en castellà o català (informar si es vol en català).
 • Funda d'ulleres.
 • El teu nom en els agraïments del llibre com a mecenes.
 • Postal del conte dissenyada per Esther *Voltà.
 • Audiollibre.

Enviament ordinari sense codi de seguiment inclòs en tota Espanya.

(afegir recompensa "Enviament Prèmium" si vols paquet amb codi de seguiment, només enviaments peninsulars).

Estimated delivery September 2020
48€
0 backers
Llibre "Posa't les meves ulleres"+ Moneder + Clauer + Arrecades.

 • Llibre "Posa't les meves ulleres".
 • Moneder + Clauer.
 • Arrecades.
 • El teu nom en els agraïments del llibre com a mecenes.
 • Audiollibre.
 • Enviament ordinari sense codi de seguiment inclòs en tota Espanya.

(afegir recompensa "Enviament Prèmium" si vols paquet amb codi de seguiment, només enviaments peninsulars).

Estimated delivery September 2020
55€
1 backer
Petit Pack Llibreries/AMPAS
 • 5 llibres "Posa't les meves ulleres!" (35% descompte , pvp 16,30 llibre)
 • Accés a Recursos Educatius del conte.
 • Inclusió en agraïments del conte.
 • Condicions avantatjoses posteriorment (només llibreries)
 • Preferència per a la realització d'un contacontes (a tenir en compte la llunyania de la llibreria o AMPA. Consultar amb els autors.)

Despeses d'enviament inclosos.

Estimated delivery September 2020
77€
2 backers
Gran Pack Llibreries/AMPAS
 • 7 llibres "Posa't les meves ulleres!" (Possibilitat de 2 llibres en castellà) (35% descompte , pvp 16,30 llibre)
 • Accés a Recursos Educatius del conte.
 • Inclusió en agraïments del conte.
 • Condicions avantatjoses posteriorment (només llibreries)
 • Preferència per a la realització d'un contacontes (a tenir en compte la llunyania de la llibreria o AMPA. Consultar amb els autors.)

Despeses d'enviament inclosos.

Estimated delivery September 2020
Cookies help us to offer you the best experience. Settings