❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Videoclip MALAKATON - 'Maig'. Ajuda'ns a fer-ho possible

Videoclip de la cançó Maig del grup Malakaton. On és narrarà una història cantada que té com a protagonistes les situacions d'estiu que es poden viure en els barris de Barcelona.

Categoría

Creado en

0
segundos
18
Aportaciones
3.200€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

QUÈ VOLEM FER

El projecte consisteix en fer el vídeoclip del grup Malakaton, s’ha triat la cançó de Maig . No només és un videoclip sinó que es narra una història cantada, és un curtmetratge musical. En aquest, veure’m com a protagonistes la vitalitat, l’alegria i l’amor que caracteritzen les situacions que pots viure als barris de Barcelona. Tota ella cantada i narrada a través de la cançó de Maig i dels mateixos membres del grup que aniran apareixent en la història.

QUI SOM

Som un grup d’estudiants d’audiovisuals. Alguns dels membres de l’equip hem acabat els estudis, d’altres els continuem i d’altres els estem començant, però tenim una cosa en comú, volem posar-nos a prova i poder fer realment allò que ens agrada, que és realitzar qualsevol mena de producte audiovisual. D’aquesta manera ens vam posar en contacte amb MALAKATON, un grup de rumba del barri de Sants, que quan els hi vam explicar la nostra idea, van estar encantats de participar i donar-nos un cop de mà amb tot el que fos necessari. A partir d'aquest moment, va ser lligar l'equip tècnic ,amb gent de confiança de la mateixa escola on havíem estudiat junts. Després de moltes reunions amb els membres del grup i equip tècnic varem decidir com seria aquest videoclip de la cançó MAIG i com el tiraríem endavant. És per aquest motiu que com que nosaltres no teníem finançament vam decidir intentar fer-ho a través d’aquesta plataforma que permet tirar endavant projectes gràcies a l’ajut de la gent a qui li pot interessar.

FINANÇAMENT

El finançament que necessitem és per pagar l’equip tècnic que es necessita, l’alimentació i transport de tots els que participen. No esperem guanyar diners sinó experiència i reconeixement, que ens serveixi com a carta de presentació. Tota ajuda possible serà benvinguda.

QUAN HO COMENÇAREM
És un projecte relativament breu. Un cop tinguem aquest finançament, el tirarem endavant. Per tant, a mitjans d’agost s’iniciarà i a començament de setembre es presentarà

DIFUSIÓ

Per tal de tothom se n’assabenti en farem ressò a les xarxes socials, publicant contingut setmanalment. També tenim previst anar a ràdios, així que estigueu atents i no us en perdeu cap. Malakaton també ens ajudarà fent promoció del projecte a tot arreu on vagin.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Malakaton i Dogas Produccions

    Malakaton i Dogas Produccions
    Autor/a

    más de 11 años

    Dar a conocer nuestro proyecto a todos tus conocidos y amigos. Para que todo el mundo sepa que se esta haciendo. Y como no, haciendo una aportación.

  • Martina

    Martina

    más de 11 años

    Que hacer para aiudaros?

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies