❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Videoclip MALAKATON - 'Maig'. Ajuda'ns a fer-ho possible

Videoclip de la cançó Maig del grup Malakaton. On és narrarà una història cantada que té com a protagonistes les situacions d'estiu que es poden viure en els barris de Barcelona.

Category

Created in

0
seconds
18
Patron
3.200€
From 3.000€
Contribute to the project

QUÈ VOLEM FER
El projecte consisteix en fer el vídeoclip del grup Malakaton, s’ha triat la cançó de Maig . No només és un videoclip sinó que es narra una història cantada, és un curtmetratge musical. En aquest, veure’m com a protagonistes la vitalitat, l’alegria i l’amor que caracteritzen les situacions que pots viure als barris de Barcelona. Tota ella cantada i narrada a través de la cançó de Maig i dels mateixos membres del grup que aniran apareixent en la història.

QUI SOM
Som un grup d’estudiants d’audiovisuals. Alguns dels membres de l’equip hem acabat els estudis, d’altres els continuem i d’altres els estem començant, però tenim una cosa en comú, volem posar-nos a prova i poder fer realment allò que ens agrada, que és realitzar qualsevol mena de producte audiovisual. D’aquesta manera ens vam posar en contacte amb MALAKATON, un grup de rumba del barri de Sants, que quan els hi vam explicar la nostra idea, van estar encantats de participar i donar-nos un cop de mà amb tot el que fos necessari. A partir d'aquest moment, va ser lligar l'equip tècnic ,amb gent de confiança de la mateixa escola on havíem estudiat junts. Després de moltes reunions amb els membres del grup i equip tècnic varem decidir com seria aquest videoclip de la cançó MAIG i com el tiraríem endavant. És per aquest motiu que com que nosaltres no teníem finançament vam decidir intentar fer-ho a través d’aquesta plataforma que permet tirar endavant projectes gràcies a l’ajut de la gent a qui li pot interessar.

FINANÇAMENT
El finançament que necessitem és per pagar l’equip tècnic que es necessita, l’alimentació i transport de tots els que participen. No esperem guanyar diners sinó experiència i reconeixement, que ens serveixi com a carta de presentació. Tota ajuda possible serà benvinguda.

QUAN HO COMENÇAREM
És un projecte relativament breu. Un cop tinguem aquest finançament, el tirarem endavant. Per tant, a mitjans d’agost s’iniciarà i a començament de setembre es presentarà

DIFUSIÓ
Per tal de tothom se n’assabenti en farem ressò a les xarxes socials, publicant contingut setmanalment. També tenim previst anar a ràdios, així que estigueu atents i no us en perdeu cap. Malakaton també ens ajudarà fent promoció del projecte a tot arreu on vagin.

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

2 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Malakaton i Dogas Produccions

  Malakaton i Dogas Produccions
  Author

  about 7 years

  Dar a conocer nuestro proyecto a todos tus conocidos y amigos. Para que todo el mundo sepa que se esta haciendo. Y como no, haciendo una aportación.

 • Martina

  Martina

  about 7 years

  Que hacer para aiudaros?

5€
3 backers

Pòster i fotografía dedicada del grup + Aparició en el llistat de mecenes.

15€
4 backers

El vidioclip i el making off amb entrevistes en DVD + Samarreta + Pòster i fotografia dedicada del grup + Aparició en el llistat de mecenes.

25€
5 backers

Festa al terrat, on es rodarà part del vidioclip, amb Malakaton + Aparició en el títols de credits + El vidioclip i el making off amb entrevistes en DVD + Pòster i fotografía dedicada del grup + Aparició en el llistat de mecenes.

500€
6 backers

Concert privat del Malakaton

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.