❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

MALLOT PURACEBA

Ja tenim aquí el super mallot ciclista Puraceba per pedalar pels nostres camins i carreteres amb estil.

PURACEBA

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
72
Aportaciones
3.775€
De 1.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

MALLOT PURACEBA

Puraceba és una marca de Sabadell, gamberra, vintage, surrealista, poètica, irreverent, comercial i sorprenent.


Després de l'èxit obtingut amb la línia de samarretes, puraceba fa el salt a la roba esportiva desenvolupant un mallot amb un disseny atractiu i una qualitat excepcional que despertarà les enveges dels nostres veïns quan passem pel terme municipal de terrassa a tota velocitat lluint aquesta peça de disseny existit.

estem dissenyant el millor mallot de la història del ciclime de Sabadell
estem dissenyant el millor mallot de la història del ciclime de Sabadell

Fa temps que ho necessitàvem, i ja està aquí! El mallot ciclista Puraceba, per lluir per carreteres i camins aquest estiu. Ple de motius i referències que tot ciclista de la ciutat segur que reconeixerà i que no deixaran indiferent. Elegant i amb personalitat.

Material tècnic iònic, tres butxaques a darrere i cremallera de dalt a baix. Què més vols? Ah, sí, doncs també un buff tant per anar pel carrer o als matins freds de ciclisme vallesà.

Sobre les recompenses

El millor mallot ciclita de la història de Sabadell al millor preu possible, si dones suport al disseny i producció d'aquest producte mai vist en els més de dos-cents anys d'història del ciclisme de la ciutat podràs obtenir abans que ningú un exemplar a un preu excepcional.

Recollida es farà a la festa de presentació prevista pel 7 de juliol o a la botiga MOVIMENT NAT, Raval de Dins, 11 Sabadell a partir del 8 de juliol. En cas de no viure a Sabadell i/o no poduer recollir-ho presencialment es faria enviament amb l'increment del cost segons tarifa.

Qui som

PURACEBA pretén posar en valor el sabadellenquisme, i explicar la nostra ciutat a través dels seus trets d’identitat més significatius. Sabadell està en una crisis de projecte, que és també una crisis d’imatge, de com ens veiem i ens imaginem els sabadellencs. Des de Puraceba pretenem posar el nostre granet de sorra per, d’una manera un punt irònica, de vegades una mica gamberra, amb un xic de rauxa i un poc de seny reimaginar l’idear col·lectius de la nostra ciutat.

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions dels mecenes aniran destinades a desenvolupar el disseny, la producció i la distribució del Mallot Puraceba.

Calendari previst

Aquest juny farem els estudis de concepte i disseny així com les proves d'impressió i qualitat dels mallots el dimarts 7 de juliol iniciarem l'entrega de les recompenses a partir d'una festa desconfinada de presentació del mallot.

+ Info

puraceba.cat/

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

3 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Fullmoon1613

    Fullmoon1613

    casi 4 años

    Molt guapos el maillots! Ja hi ha ganes d'estrnar-los

  • Roger Serra

    Roger Serra

    casi 4 años

    Fantàstic, ja l'espero!!!

  • Sandrona Florejacs

    Sandrona Florejacs

    casi 4 años

    No ens en podem estar! A casa en volem 2 !!! :)

#03 / El relat del Mallot

símbols del mallot
símbols del mallot

Com dèiem, és un mallot amb històries, picades d’ull i referències ciclistes (de carretera y muntanya) que pots explicar als curiosos. Potser si només feu ciclisme de muntanya o de carretera no coneixeu les altres, així que us ho expliquem.

Rodal el referent de tot ciclista de muntanya sabadellenc, per on hem passat mil aventures i que ens estimem tant.

La V la “uve”, que fa referència a la ruta per carretera més clàssica a fer des de Sabadell: Sbd-Matadepera-Coll Estenalles-Mura-girem cap a Granera-Sant Llorenç-Castellar del Vallès-Sbd

Puig de la Creu la meca del ciclisme sabadellenc de muntanya, i sinó, aneu-hi un diumenge al matí…

Estenalles (al coll) el port de muntanya més clàssic i preciós que podem fer des de la ciutat.

Mortirolo és un tram de la popular app Strava (la més popular entre els ciclistes), que fa referència a la pujada de la Cobertera (del Ripoll a Covadonga) i que s’ha convertit en un tram dels més coneguts i competits de la ciutat.

leer más

#02 / El mallot - Talles

Molta gent ens ho ha preguntat: LES TALLES?

Així doncs que us passem a detallar aquesta informació: El mallot és marca Spall en teixit ionic i tres butxaques al darrera, cremallera complerta. Aviat us posarem fotos de les mostres que ja hem pogut realitzar gràcies a que ja ens heu aconseguit el Verkami.

El tallatge del maillot per home és aquest:

Talles home
Talles home

Per a dona

Talles dona
Talles dona

Les talles de nens van per edats

2,4,6,8,10 i 12

Quan feu la vostra adquisició per Verkami, al cap d’uns dies us enviarem un email amb el tallatge per a què ens podeuu dir quina talla de mallot voldreu.

Gràcies !

#01 / Repte assolit, moltes gràcies !

mil gràcies
mil gràcies

No podem estar més contents!, no ens ho podem creure encara, en 7 hores vàrem assolir el repte. Us donem moltes gràcies per la confiança feta, molt agraïts.-

Ben aviat us donarem informació de les talles, descripció tècnica i... alguna novetat!, l'èxit ens ha donat energia per impulsar una nova iniciativa estigueu atents!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies