❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Mallumba - "Els Malla per Rumba"

Producció d'un disc amb 10 temes propis de rumba catalana en la seva pròpia llengua: el català

Christian

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
9
Aportaciones
470€
De 5.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Amb aquest projecte volem editar un àlbum de 10 cançons inèdites i compostes per nosaltres, més un videoclip promocional amb el tema principal de l'àlbum, per tal d'aconseguir un important impuls de difusió i promoció, un concert en directe amb la banda per presentar les cançons del disc i gravar un vídeo del concert en directe amb la banda.

La intenció és de refrescar aquest gènere autòcton, "la rumba catalana", amb novetats i en el seu propi idioma, el català.

Les lletres expliquen històries de les nostres realitats diàries amb simpatia, sàtira, alegria i aprofitant alhora per llançar un missatge d'humanitat, igualtat, drets i la intenció de fer un món millor. Tot això amb la millor cuina musical i amb la col·laboració dels millors músics d'aquest gènere. Per fer-vos una idea, els títols dels temes són:

-BAR CHAL-CHI-CHON
-EL FEMINISTA I LA MASCLISTA
-AI DOLORS
-LA TSUNAMI DE LA RUMBA
-LA BOTIFARRA
-LA BOATERA
-EL CATALÀ AMERICÀ
-CHIQUITIQUI
-NO ENS FARAN CANVIAR
-EL JORDI I LA MONTSERRAT

Sobre les recompenses

A les recompenses, a més de la descàrrega de totes les cançons o el cd físic, hem volgut oferir també a tot el que ho desitgi poder ser part d'aquest projecte i gaudir d'estar dins del que estem segurs serà història en la rumba catalana, oferint la possibilitat de conèixer-nos i compartir l'alegria i il·lusió d'haver aconseguit realitzar-ho sent convidat d'honor en la presentació de l'àlbum on després soparem i farem una gresca amb guitarres al nostre estil "gitano català. Ens agradaria compartir el projecte amb els nostres mecenes i oferir la possibilitat d'aparèixer en el videoclip, a més de passar un dia de filmació amb nosaltres inoblidable, on l'humor i les rialles estan garantides.

Qui som

Mallumba som tres músics i cantants professionals fills de barri del Raval on va néixer la Rumba catalana, rumberos de naixement i membres d'una mateixa família, dos germans: Jonathan Malla i Mero Malla, i el fill d'un d'ells Christian Malla, que per poder realitzar amb la millor qualitat aquest projecte hem sumat la col·laboració de dos músics més: Susana Ferre "Susy", la qual considerem la millor vocalista rumbera de l'actualitat. I del millor pianista amb el qual una producció rumbera hi podria comptar Jhonny Salazar.

En total formem una banda de cinc músics dels quals quatre alhora som vocalistes.

Christian Malla "El Viejo": Cantant, percussionista i guitarrista (fill d'en Mero Malla)

Facebook de Cristinan Malla

Jonathan Malla "Petete": Cantant, guitarrista, arranjador i productor musical (germà d'en Mero Malla i oncle del Christian Malla). Baixista del Peret durant 15 anys, des de l'any 2000 aproximadament i fins a la fi de la seva carrera musical. A les fotos anteriors Jonathan Malla apareix amb el mestre "Peret", creador d'aquest gènere "Rumba catalana".


(https://dg9aaz8jl1ktt.cloudfront.net/uploaded_files/000/271/918/verkami_38d4291d1daa12f73457ddf9fac6a6db.jpg?1589272184)

Instagram de Jonathan Malla
Facebook de Jonathan Malla

Mero Malla: Cantant, guitarrista, compositor i coproductor d'aquest projecte. Conegut com "L'ambaixador de la rumba" per haver donat a conèixer la rumba catalana a diferents països d'Europa i Amèrica.


Facebook de Mero Malla

Els tres ens dediquem professionalment a la música, tenim una àmplia experiència en escenaris i hem col·laborat amb diverses bandes.

Actualment formem una banda anomenada "Rumba i Festa", on oferim versions per rumba, toquem en casaments, festes privades, revetlles, etc.

Pàgina de contractació de Rumba i Festa
Instagram de Rumba i Festa

Som impulsors de la rumba catalana i deixebles del creador d'aquest gènere, "El Peret", del que a més d'haver après la seva rumba, vam tenir el privilegi de tocar i ser part de la seva banda.

"Susy": Cantant. Ve de família Rumbera i del bolero. Néta de la Payoya, neboda del Peret i del Moncho, "el gitano del bolero". La seva primera actuació va ser amb 8 anys en el retorn del Peret als escenaris del Velódromo de Barcelona. Un any més tard, a les Olimpíades del 92, amb 9 anys, va compartir escenari amb el Peret, els Amaya i els Manolos. Ha treballat i ha gravat amb: Peret, Sabor de Gràcia, Moncho, La Troba Kung-Fú, Els patriarques de la rumba i Or verd, un projecte en què va participar La Rosalia.

Johnny Salazar: Pianista. Va néixer en una família de músics, el seu pare, el "Rafael Salazar", cantant de Rumba Catalana i Garrotín, i el seu germà, Rafalito Salazar, també cantant i guitarrista professional. Des de molt petit va sentir que la música li apassionava i ho va tenir molt clar, sempre va voler ser músic i encara que la seva especialitat és el piano algunes vegades es deixa veure amb instruments de percussió i de vent. En aquests moments i des de fa anys és teclista fix de grans artistes del panorama musical espanyol.

A què destinarem les vostres aportacions

La recaptació serà destinada a pagar les despeses de l'estudi de gravació, les hores de treball del productor i arranjador, el material físic per als mecenes: cd, llibrets desplegables, etc. Lloguer de la sala i so per al concert de presentació i al productor del videoclip, hores de gravació i edició del vídeo, despeses ocasionades per la plataforma i els impostos que es derivin.

Calendari previst

1 de setembre tenim reservat l'estudi i concretat amb el productor per començar a gravar els 10 temes de l'àlbum.

1 de l'octubre ja tenim acabat, editat i masteritzat 1 dels temes que serà el principal de l'àlbum. Gravem el videoclip.

1 de Novembre: Lliurarem als nostres mecenes la descàrrega del single i començarem la difusió del videoclip a les xarxes socials amb la finalitat de promocionar l'àlbum.

Desembre 1 acabats els 10 temes de l'àlbum, ja editats i masteritzats procedim a lliurar-los al segell discogràfic "Mediterraneo" per a registrar-lo i procedir a les còpies físiques.

Gener 1 lliurem als nostres mecenes la descàrrega digital de tot l'àlbum, el cd físic i el llibret o desplegable signats i dedicats.

7 de gener: Concert en directe de tota la banda per a la presentació de l'àlbum. Sopar i gresca amb guitarres.

+ Info

Instagram de Mallumba
Facebook de Mallumba

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Haveuvist

    Haveuvist

    casi 4 años

    Una familia rumbera i catalana! MALLUMBA !!!!

  • Christian

    Christian
    Autor/a

    casi 4 años

    Gracies Jaume, una forta abraçada

  • Jaume Guma Caravaca

    Jaume Guma Caravaca

    casi 4 años

    Os desititgo el millor del mon amic meu !!!!!!!!

  • Jaume Guma Caravaca

    Jaume Guma Caravaca

    casi 4 años

    Os desititgo el millor del mon amic meu !!!!!!!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies