Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

Dissabtes de Teatre

Dissabtes de Teatre és una programació estable de teatre professional, amb tot l´ampli ventall d´arts escèniques destinat al públic familiar. A punt d´emprendre la 9ª temporada s´ha convertit en un referent a les comarques de l´Ebre i nord del País Valencià.

Categoría

Creado en

0
segundos
61
Mecenas
2.952€
De 2.500€
Aporta al proyecto

De que es tracta DISSABTES DE TEATRE

Dissabtes de Teatre és una programació estable de teatre professional, amb tot l´ampli ventall d´arts escèniques destinat al públic familiar. A punt d´emprendre la 9ª temporada s´ha convertit en tot un referent a les comarques de l´Ebre i nord del País Valencià.

ON TE LLOC
A Ulldecona (Tarragona) , tot l´any, menys els mesos d´estiu. El lloc: al teatre Orfeó Montsià de la localitat amb els espectacles de sala i també al carrer. La temporada 2012-2013 té previst començar el dissabte 15 de setembre d´enguany fins al dissabte 4 de maig de 2013, a les 18:00 h.

QUI SOM?
El nostre col.lectiu Ull de Teatre Grup Escènic, entitat sense ànim de lucre, està format per un grup de voluntaris que programem a la nostra població i adreçem a tot el territori, una temporada regular d´arts escèniques de caire professional destinada als nens i nenes , a les seves famílies i públic en general.

Organitzem i disposem de plena autonomia per a fer el nostre calendari d'actuacions que inclouen la contractació de diverses manifestacions artístiques que van des de teatre gestual, titelles i animació fins activitats relacionades amb concerts de música teatralitzats, teatre musical o dansa, totes elles escollides tenint en compte el seu caràcter lúdic i educatiu.

QUE ENS MOU A PARTICIPAR A VERKAMI
Dissabtes de Teatre es la única programació estable d´arts escèniques al municipi i consta d´una funció mensual . Des de els seus inicis l´any 2004 fins avui hem programat un total d´un centenar espectacles. Els temps estan canviant. Els retalls pressupostaris per part de les administracions públiques fan perillar la continuÍtat de la programació d´aquesta propera temporada 2012-2013.

Podeu veure el vídeo que hem preparat video,

Volem garantir la qualitat i rigor dels espectacles a través del micro mecenatge Verkami. Els fons recaptats han de servir per continuar contractant companyies punteres del país que ofereixen espectacles de gran i mitjà format i poguer-los presentar en les mateixes condicions tècniques i humanes aixì com s´estrenen a Barcelona, Viladecans, Reus, Lleida, Tarragona, València, Manresa o Girona. És per aixó que demanem la vostra col.laboració.

QUE ENS MOU A REALITZAR-LO
Principalment asegurar la continuitat de la programació. Una programació estable de teatre familiar en pro de la cultura del nostre territori i la integració cultural i social dels infants, enfortint i millorant any rera any l´estructura i activitat del nostre col.lectiu.

Considerem també que l´esmentada activitat té interès públic per a la comarca i comarques veïnes perquè, avui el teatre infantil i juvenil, és a dir, el teatre professional pensat i adreçat a infants i joves i als seus familiars, ha anat guanyant espai, professionalitat i reconeixement social i polític.

Implicació comarcalista
La activitat cultural que estem portant a terme des de el mes de febrer de 2004 té un caràcter fonamentalment comarcalista. El nostre públic agafa una franja social força gruixuda. A banda dels espectadors d´Ulldecona i els seus Barris prové de les poblacions veïnes com La Sénia, Alcanar, La Galera, Godall, Santa Bàrbara , Freginals, La Rapita, Roquetes...
De l´ altre costat del riu Sènia, els espectadors són de Sant Rafel del Riu ,Vinaròs, Benicarló, Sant Mateu, Peñiscola, Traiguera...

Programació cultural
L´asistència a la nostra programacíó té un preu simbòlic de 5 euros i 4 euros per entrada. Als espectacles d´excel.lencia els preus arriben fins als 8 euros

Hem preparat també les recompenses, a banda de les entrades:
Ampolla de 0,250 l. d´oli d´oliva extra-verge Acomont
Gorra esdeveniment
Regla metrica
Bossa esdeveniment

La representació teatral té una durada aproximada d´entre 60 i 75 minuts, segons espectacle, al llarg de la qual el públic pot gaudir de la posada en escena dels professionals contractats.

Les companyies participants amb proposta d´actuar la propera temporada a Ulldecona són : la Cia del mag Antonio Díaz, la companyia de circ Estropicio amb el projecte seleccionat per la residència de creació conjunta entre La Central del Circ i l´Ateneu Popular 9barris de Barcelona, Xirriquiteula teatre, Zum-Zum Teatre, la Cia NS dansa contemporània, La Tresca i la verdesca, Acetato Teatro i la participàció del clow belga Mikael Guolette.

Una programació feta amb GARANTIA i per al NOSTRE TERRITORI !!

Es per això que US DEMANEM LA VOSTRA COL.LABORACIÓ AL PROJECTE !!

US NECESSITEM A TOTS I A TOTES PER A MANTENIR I SUPERAR LA QUALITAT DELS ESPECTACLES !!

Qualsevol dubte ens ho dieu a ulldeteatre@ulldeteatre.org

Web del grup http://www.ulldeteatre.org

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

2 comentarios

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

 • Ull de Teatre, Grup Escènic

  Ull de Teatre, Grup Escènic
  Autor/a

  más de 6 años

  Ningún problema, nos envias tu correu o nos escribes a ulldeteatre@ulldeteatre.org y te adjuntamos pdf de nuestro proyecto.
  Gracias por el interés y saludos !
  jaume

 • Colectivo Primas de Riesgo

  Colectivo Primas de Riesgo

  más de 6 años

  Hola, nos gustaría saber si es posible conocer vuestro proyecto en castellano. Gracias!

#07 / Mil gràcies !!!!

Mil gràcies a les bones persones que enguany han salvat la temporada sencera, sí senyor , aixó es diu autofinançament entre amics per salvar-se de la crisi!

I a més a més amb el públic a cada sessió farem que l´espectacle, a uns preus mòdics i assequibles, arribi a tothom !

Queda un més per començar la temporada i 4 DIES per finalitzar el micromecenatge Verkami “ Dissabtes de Teatre “ .

Si pots, ajuda´ns !!

Si ara no pots, t´esperem a partir del 15 de setembre !!

#06 / Ho heu fet realitat !!!

Benvolguts mecenes,

Amb una il.lusió contagiosa hem arribat als 31 dies i gràcies a vatros podem dir que hem aconseguit la fita marcada.

La vostra aportació econòmica us converteix en mecenes de la temporada 2012-2013 de la programació Dissabtes de Teatre.

Tot i així animeu a les vostres amistats, al vostre entorn més proper, perquè en queden 9 esglaons més fins arribar als 40 dies, per tant el projecte continua obert i en curs per fer més generoses aportacions per part d´ aquells que encara no ho han fet.

Una vegada el projecte finalitzat, us comuniquem les breus indicacions pel que fa al detall de les vostres recompenses i entrades .

Heu estat genials i generosos amb tots natros. Enhorabona !!!!

Ens continuem comunicant !

Jaume Coll i tot l´equip de Ull de Teatre, Grup Escènic.

#05 / Compromís amb la cultura d´Ulldecona i del territori

Benvolguts/benvolgudes,

Ja portem 20 dies al projecte Verkami. Gotet a gotet anem omplint la pica amb les vostres aportacions que van augmentant per tal d´arribar el mes rapid possible a la fita marcada de 2.500 €.

El temps va de pressa i amb el mes d´agost per davant encara més.

Ens queda just mig camí per recórrer al mateix temps que tenim a impremta el programes de la que ha de ser per a tots vatros i natros la millor temporada d´artes esceniques.

Deixeu-mos resumir en pocs punts el que será la nova temporada que comença el 15 de setembre:

 • Enguany farem vuit funcions, tot i que normalment en fèiem deu.

 • De les vuit funcions programades, tres estan destinades a més al públic adult i jove oferint un producte artístic amb garanties de qualitat – màgia – circ – clow -.

 • Incorporem dos noves disciplines teatrals, la dansa i el clow.

 • Mantenim la qualitat, el rigor i la innovació dels espectacles que hem contractat.

leer más

#04 / Seguim !

Bones,

Tenim encara 25 dies per endavant fins arribar a la fita marcada i en agradarà molt que ens ajudeu a transmetre a les persones properes del vostre entorn la necesitat de participar del mateix projecte Dissabtes de Teatre.

Hem de fer pinya i aconseguir fins al 20 d´agost arribar-hi.

Per la benvolguda cultura, SOM-HI !

En nom dels meus companys i companyes, moltes gràcies de nou !

Jaume Coll
Ull de Teatre, Grup Escènic.

#03 / Moltíssimes gràcies

Fa 8 dies vam posar en marxa Verkami, hem arribat als 900 euros, per tant moltíssimes gràcies, als qui heu fet la vostra puntual aportació !
No podem estar parats, necessitem més mecenes i tu pots fer molt a través del boca-orella com a transmissor del teatre professional presentat a Ulldecona per a tothom.
Seguim !

#02 / Parlen de natros !

Surt de casa.cat

News Vinaròs

Mag Antonio Díaz " La asombrosa historia de Mr. Snow"

Cia de circ Estropicio " Torcidos "

Jove Espectacle

Diari del Maestrat

Setmanari l´Ebre

Ull de Teatre

Diari Tarragona

Nosaltres-vilaweb.cat

Tinet.cat

9ªTemporada Surt de casa

Diari

Diari del Maestrat-la cultura no és un luxe

L´Aulivera.blogspot.com

Diari del Maestrat

Canal T. E.

Diari MésEbre

Ribera on line

Canal21Ebre

Teveon TELEVISIÓ

Diari Més Ebre

Video Torcidos

#01 / 9ª Temporada D. de T.

Justament aquest diumenge, Carles Capdevila, director de l´Ara escriu una reflexió sobre la gran escola de gestió que ha tingut el país gràcies a l´empenta de les entitats.
Ens quedem amb les seves lletres “ a plantar cara a l´adversitat, a ser creatiu i imaginatiu i a gestionar equips humans i recursos econòmics escassos”.

Ho intentarem fer-ho bé Carles , a reinventar s´ha dit !!

Jaume Coll
www.ulldeteatre.org
https://www.facebook.com/dissabtes.deteatre

4€
1 mecenas

Col.laboració obsequi + Bossa o gorra esdeveniment

8€
5 mecenas

Entrada, funció a triar + Ampolla de 0,250 l. oli d´oliva extra verge + Gorra + El teu nom sortirà al Banner publicitari.

16€
13 mecenas

2 entrades, funció a triar + Ampolla de 0,250 l. oli d´oliva extra verge + Bossa + Regla + El teu nom sortirà al Banner publicitari.

24€
10 mecenas

3 entrades, funció a triar + Ampolla de 0,250 l. oli d´oliva extra verge + Gorra + Regla + Bossa + El teu nom sortirà al Banner publicitari

32€
6 mecenas

4 entrades, funció a triar + 2 ampolles de 0,250 l. oli d´oliva extra verge + Gorra + Regla + Bossa + El teu nom sortirà al Banner publicitari.

40€
7 mecenas

5 entrades, funció a triar + 2 ampolles de 0.250 l. oli d´oliva extra verge .+ 2 gorres + Bossa + Regla + El teu nom sortirà al Banner publicitari

48€
2 mecenas

6 entrades , funció a triar + 2 ampolles de 0,250 l. oli d´oliva extra verge + 2 gorres+bossa+regla + el teu nom sortirà al Banner publicitari.

56€
7 mecenas

7 entrades simples per a 7 funcions, + 3 ampolles de 0,250 l. oli d´oliva extra verge + 2 bosses + 2 Regles + 2 gorres + El teu nom sortirà al Banner publicitari.

100€
5 mecenas

7 entrades dobles per a 7 funcions + 6 ampolles de 0,250 l. oli d´oliva + 4 bosses + 4 regles + 4 gorres + El teu nom sortirà al Banner publicitari

200€
5 mecenas

7 entrades dobles per a 7 funcions + El Logo de la EMPRESA sortirà al Banner publicitari + 6 ampolles de 0,250 l. oli d´oliva + 10 bosses +10 gorres esdeveniment.

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.