❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

MEDITERRÀNIA BAND - NOU DISC 2021

NEIX EL NOSTRE PRIMER DISC. Amb tota la il·lusió i esforç, de nosaltres, per a vosaltres. Tambala.

Mediterrània Band

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
106
Aportaciones
3.256€
De 2.800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

EL PROJECTE, EL DISC, NOSALTRES, TOT


Mediterrània Band és un grup de música de La Garriga que neix l'any 2016 de les ganes d'un grup d'amics d'explicar el que sentim i sobretot de fer molta festa.

Després d'uns anys d'anar consolidant el projecte, voltant per escenaris i festes majors, finalment l'hivern del 2019 vam entrar a l'estudi per començar a gravar el que seria el nostre primer disc. Temps més tard, decidits i amb il·lusió ens hi endinsàvem, innocents i motivats, amb la idea de publicar-lo la primavera del 2020. Spoiler: no va poder ser, massa heavy enserio.

El confinament ens va tallar de ple la gravació a l'estudi. Passats uns mesos de frustració vam sortir de casa amb ganes d'acabar el que havien començat. I així ho vam fer. De la mà d'en Jordi Clemente vam acabar de gravar i polir les cançons del disc, amb més calma ja que, després de tant temps, ja no hi havia cap pressa.

Ara encarem la recta final de tot el procés, i necessitem aquesta empenta final. Ens falta aquesta ajuda que ens permetrà acabar tot aquest viatge que ha sigut gravar aquest disc, que porta per nom...TAMBALA.

Comptem amb tu, et necessitem!

TAMBALA

Què és Tambala? Què vol dir? Per què? Tambala és el nom del nostre primer disc. Però no és només això, va molt més enllà. Tambala és la nova paraula que podràs incloure al teu diccionari propi. Tambala és la sensació de plenitud màxima en la què un individu es troba gaudint d'un instant i nota que és el lloc i el moment exacte on hauria de ser. Per exemple, una classe de mates: NO.

Cadascú té el seu Tambala. Potser el teu ja el saps, potser el trobes d'aquí poc, o potser el trobaràs quan deixis de buscar. Pot ser sol o acompanyat, en un moment de calma o d'eufòria, en un petit instant o en un temps prolongat. Però cadascú té el seu moment. No et pots escapar. Si no l'has viscut, t'arribarà.

En aquest concepte hi trobem la manera d'englobar tot el que portem en aquest disc. Un cúmul de sensacions que ens omplen. D'alegria, felicitat, eufòria i, també, reivindicació. Sensacions que ens fan vibrar i ens fan sentir el moment. Estimem els nostres tambala's, i gravar-lo ens ha fet descobrir que gaudir del camí n'és un de molt gran.

I ara, deixant de banda la gran filosofada, i sense més demora, donem pas a mostrar-vos tot el que tindreu la possibilitat d'adquirir en aquest Verkami.

LES RECOMPENSES

Us presentem les MILLORS recompenses que podràs trobar en tota la plataforma de Verkami. Sabem que la gran majoria no sou rics, i és per això que en cada un dels preus que hem posat a cada pack, ens hi hem barallat i ens hi hem trencat la el cap, per poder-ho fer rentable per nosaltres i perfecte per vosaltres!

  • DISC: en format físic i en format digital, la portada l'anunciarem a les nostres xarxes socials d'aquí unes setmanes. Estigues atent/a!

  • MERXANDATGE: TOT el merxandatge és NOU, nous models de samarretes, dessuadores (que no en teníem) i la gran novetat BOSSES DE TELA (totebags). Esperem que us agradin molt i molt.

  • CONCERT: en la mesura del possible i seguint totes les normes i restriccions que s'apliquin al moment, fariem un concert privat.

  • EXTRES: recompenses exclusives per alguns packs en concret com per exemple: vídeos d'agraïment personalitzats, la pancarta que utilitzem als concerts, o fins i tot l'oportunitat de PUJAR A L'ESCENARI A CANTAR UNA CANÇÓ AMB NOSALTRES. Sí, això és així.

SOBRETOT, mira't bé totes i cadascuna de les recompenses i packs que et proposem. A part de que els títols HO VALEN, segur que alguna o altra serà addient pel que busques. I a nosaltres ens faràs molt feliços!!!

Aquí sota deixem unes imatges amb les opcions de merxandatge. També les podreu veure al nostre instagram i a la web de grup.

Bàsiques B&W
Bàsiques B&W

Negre i granat, combinant amb el daurat del nou logo
Negre i granat, combinant amb el daurat del nou logo

TOTEBAG (cara davant/darrera)
TOTEBAG (cara davant/darrera)

Dessuadores
Dessuadores

Però i nosaltres, qui som?

En Pau, en Gil, l
En Pau, en Gil, l'Oriol, rient

Les cares de Mediterrània Band som: Gil Boleda, Roger Solé, Pau Gutiérrez, Oriol Clavell, Adrià Garriga, Joan Ortega, Arnau Llavià, Edu de Ferrater, Ferran Martínez i Esteve Aspa. Però Mediterrània Band som molts més: Jordi Clemente (KLMNS), Elena Montané, Ferran (Donatelli), Violeta Puigví, Jordi Musquera, Laura Hoppenbrouwers, Ferran Puig, Melissa Jonker i més, que formen part d'aquest projecte i totes les persones que, d'alguna manera o altra, ens han brindat i ens segueixen brindant el seu suport.

En Roger, en Joan, l
En Roger, en Joan, l'Arnau, discutint quelcom important

Si ens vols conèixer més a fons, estar pendent de les últimes novetats, veure com fem l'imbècil, i molt més, segueix-nos al nostre Instagram! @mediterrania.band

Les aportacions, cap a on van?

Totes les aportacions que es fagin en aquest Verkami s'invertiran en el projecte i creació d'aquest disc.

  • Gravació

  • Masterització

  • Merxandatge

  • Discs físics

Calendari previst (EL DISC)

La idea principal és que TAMBALA surti el febrer de 2021. La data concreta es publicarà més endavant a les nostres xarxes socials.

Així doncs, les recompenses arribaràn durant el febrer, a la porta de casa teva, si res ho impedeix.

De totes maneres, qualsevol avançament en el projecte i fixació de dates, ho comunicarem a tots i cada un dels mecenes!


ENS VEIEM MOLT AVIAT

I fins aquí totes les explicacions que ens sembla que t'haviem d'explicar. Si tens qualsevol dubte, no dubtis en escriure'ns un comentari o enviar-nos un missatge!

Esperem que ens ajudis a fer realitat el nostre somni!

GRÀCIES

L
L'Edu, amb cara de pocs amics, veient com encara no has triat cap pack.

En Ferran i l
En Ferran i l'Esteve, contents de que participis en aquest Verkami i ens ajudis a fer realitat el nostre primer disc LOL.

CONTACTE I MÉS INFORMACIÓ

INSTAGRAM - @mediterrania.band

TWITTER - @mediterranialg

WEB - Mediterrània Band

CORREU - [email protected]

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

25 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • miquelmama

    miquelmama

    más de 3 años

    ESTEVE, ELS ÚLTIMS SERAN ELS PRIMERS.

  • Agustí de Ferrater i Gabarró

    Agustí de Ferrater i Gabarró

    más de 3 años

    Molta sort i endavant que ho feu molt bé!

  • Montse Tenas

    Montse Tenas

    más de 3 años

    Sou uns cracks!

  • Casi Ortega

    Casi Ortega

    más de 3 años

    Molta sort!

  • XaLa

    XaLa

    más de 3 años

    Felicitats !!!!!

  • MaxFaro

    MaxFaro

    más de 3 años

    M’he equivocat amb l’últim comentari. Era que guapo que sou ostias! I de pas una altre contribució per arreglar el comentari ♥️

  • MaxFaro

    MaxFaro

    más de 3 años

    Que guapo que soc ostias!

  • Miquel

    Miquel

    más de 3 años

    Sempre medihools💪🏻🔥

  • Lluís i Jordi Aspa

    Lluís i Jordi Aspa

    más de 3 años

    Sou unes bèsties!!!!

    Vinga que ja quasi ho teniu

  • Sergi

    Sergi

    más de 3 años

    😘

#01 / GRÀCIES

Moltíssimes moltíssimes gràcies a tothom que ha participat en aquest Verkami! El disc serà una realitat gràcies a cada un de vosaltres. Ens heu ajudat a fer-ho possible!!!

En els pròxims dies rebreu un mail amb un formulari per omplir amb la vostra informació i així poder-vos fer arribar les recompenses!

Ens veiem d'aquí molt poc...

GRÀCIES GRÀCIES GRÀCIES

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies