❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La vuelTETA al mundo

El libro infantil (o no) que nos lleva de viaje a descubrir culturas, madres y bebés del mundo que les encanta dar y tomar teta.

Karen y Mireia

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
349
Aportaciones
9.464€
De 5.900€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català y English

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

¿Has llegado tarde a la campaña?

El libro estará disponible a partir de la primera semana de agosto 2020.

Visítanos aquí.

Hola! Somos Bàrbara Castro Urío y Karen Prats, las dos madres, emprendedoras y apasionadas por el diseño, la il·lustración y ¡los libros!

Como nosotras, creemos que sois muchas las familias a las que os vienen preguntas sobre la crianza de vuestros hijos / as. Una de las preguntas más habituales que nos hacemos o nos hacen desde fuera es: ¿cuándo debe durar la teta? ¿Hasta cuándo piensa tomar teta el niño o la niña? O debemos escuchar comentarios como: ¿No es muy grande, ya? Te utiliza de chupete. La estás malacostumbrando y no podrá separarse de ti, bla, bla y bla ...

Por eso hemos decidido ser parte del cambio. El cambio hacia una ma / paternidad llena de empoderamiento, sororidad y afección hacia los niños. Es por eso que hemos creado "La vuelteta al mundo", el libro infantil (o no) sobre la duración de la lactancia, con experiencias de todo el mundo.

Con "La vuelteta al mundo" tenemos la misión de ayudar a madres, padres e hijes del mundo a creer en elles mismes y sus decisiones, como por ejemplo dar de mamar hasta que les dé la gana.

En el libro encontrarás ilustradas 6 culturas y lugares del planeta: Samoa, Armenia, Australia, Groenlandia, Hawai y los esquimales, donde las madres dan teta a sus niñes más allá de la etapa de bebés . ¡Los esquimales, por ejemplo, dan teta hasta los siete años!

El libro tiene un mensaje de poder hacia las madres y también hacia les niñes que dan y toman teta para responder, sin rodeos, a la pregunta: ¿y tú, hasta cuándo? La respuesta: hasta que la mamá y el bebé lo decidan.

Con tu ayuda podremos sacar adelante lo que queremos que se convierta en uno de los libros de referencia entre las familias lactantes.

Además, harás posible un proyecto precioso creado con pasión y con mucho amor.

Nuestro objetivo es imprimir 1.000 ejemplares del libro, en catalán, castellano e inglés.

Hazlo por ti, mama, papa, hija, hijo, abuela, abuelo, tía, tío; para las otras familias, para proteger el valor infinito que tiene la lactancia materna y, sobre todo, por respeto hacia las decisiones que tomamos sobre la crianza de nuestres niñes.

Sobre las recompensas

Hemos preparado cosas muuuuy chulas para recompensarte como mecenas. Son recompensas exclusivas para las personas que nos ayudéis a hacer realidad "La vuelteta al mundo" con Verkami.

El libro

El libro tiene un formato especial (26x34cm). Está impreso con papel que certifica la tala controlada de árboles, con dorso gris reciclado de 350gr, respetuoso con el medio ambiente, ecológico e impreso en Barcelona. Dadas estas medidas de cuidado hacia el medio ambiente y producto de proximidad, el precio de producción es mucho más elevado, pero creemos que por coherencia con nuestros principios debe ser de esta manera.

Portada del libro "La vuelteta al mundo."
Portada del libro "La vuelteta al mundo."

El libro "La vuelteta al mundo".
El libro "La vuelteta al mundo".

El cuaderno de dibujo

Los preciosos dibujos de Bàrbara Castro Urío para que los puedas pintar tu. El librito tiene un formato de 21 x 27,5 cm con papel offset 180-200 gr.

Cuaderno de pintar "La vuelteta al mundo".
Cuaderno de pintar "La vuelteta al mundo".

¡Los teta-adhesivos!

Adhesivos circulares de entre 6-11 cm en forma de teta ilustrada con el siguiente mensaje: "¡lo hago como me sale de la teta!" a 4 tintas y con barniz mate.

Las tetas de las mamás del libro.
Las tetas de las mamás del libro.

Postales de viaje

La crianza y la lactancia son un viaje de luces y sombras. Llévate el pack de 3 postales de las diferentes culturas y lugares del mundo que aparecen en el libro: Samoa, Armenia, Australia, Groenlandia, Hawai y los esquimales.

Las postales de los diferentes lugares y culturas del libro.
Las postales de los diferentes lugares y culturas del libro.

Lámina exclusiva

¡Regalaremos una lámina edición limitada (200 unidades) firmada y numerada a les 200 primeres mecenas! ¡Vuela!

NUEVAS RECOMPENSAS

Al haber superado el primer objetivo, ¡añadimos dos recompensas más para todxs lxs mecenas!

Libro en versión mini

Para que te lo lleves de viaje a todas partes.

Libro versión mini de La Vuelteta al mundo.
Libro versión mini de La Vuelteta al mundo.

Y los sellos preciosos

Para tus postales de La vuelteta al mundo.

¿Y cuándo las recibirás?

Tendrás tus recompensas durante la semana mundial de la lactancia materna (agosto 2020), para celebrarla "¡por todo lo alto!".

¿Qué haremos si superamos el objetivo?

Si superamos los 5900 euros ¡CONSEGUIDO!

¡Añadiremos dos recompensas más! El libro en versión mini (A5 más o menos) "¡Viaja conmigo!" y sellos con las ilustraciones.

Si superamos los 7900 euros ¡CONSEGUIDO!

Añadiremos idiomas.

Si superamos los 9900 euros

Haremos la Pop Up Store "La vuelteta al mundo: lechería materna". Un espacio donde podrás encontrar el libro, dar de mamar, escuchar charlas de instagramers sobre crianza y lactancia, musiquita y yoga en familia... y muy buena leche. Ah, ¡y tendrás acceso preferente!

Si superamos estos objetivos

Tenemos muchas ideas más, ¡sorpresa!

¡Más sobre nosotras!

Karen Prats

Karen con Mila.
Karen con Mila.

Hace 2 años empecé el proyecto más intenso y precioso de mi vida: ser madre y, además, lactante de la preciosísima Mila.

Más allá de la maternidad, durante más de 10 años he estado emprendiendo y mentorizando proyectos dentro del ecosistema start-up de Barcelona.

He recibido reconocimientos como el de '30 under 30 de la revista Forbes 2019', 20 candidatos para liderar la próxima década de negocios en España 2018' o 'Jóvenes Emprendedores construyendo y transformando economías en el Congreso Europeo EBN'. Actualmente soy fundadora de la plataforma 'humanxs'.

Bàrbara Castro Urío

Bàrbara con su hijo.
Bàrbara con su hijo.

Me inicié en el mundo de la imagen a través del diseño gráfico. La visión conceptual y comunicativa que aprendí es ahora el eje vertebral de mi obra. Cada proyecto es una nueva oportunidad para transmitir contenidos y emociones desde una perspectiva humana y transformadora. Cada ilustración es una pequeña voz de mí.

También soy autora del libro "¡A dormir, pequeña ballena!" y "¡A dormir, gatitos!" de la editorial Zahora Books, por este último recibí el reconocimiento Bologna Ragazzi Award 2019 en la 56a Feria del Libro Infantil de Bolonia.

A qué destinaremos tus aportaciones

¿Cuál es el calendario previsto?

Mayo-Junio: campaña crowdfunding.

Junio-julio: producción e impresión del libro.

Primera semana de agosto (Semana mundial de la lactancia materna): envío del libro y recompensas.

+ Info

Sobre Karen Prats

Twitter

Instagram

Linkedin

Sobre Bàrbara Castro Urío

Web

Instagram

Sobre 'La vuelteta al mundo'

Instagram "La volteta al món"

Facebook

Youtube

Twitter

Venga! Nos ayudas? Juntos y juntas lo conseguiremos :).

Preguntas frecuentes

  • ¿Cuándo recibiré mi libro?

    Recibirás tu libro durante la primera semana de agosto (Semana Mundial de la Lactancia Materna). Al finalizar la campaña, te enviaremos un formulario para preguntarte sobre el idioma que quieres el libro, la dirección, etc.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

45 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Karen y Mireia

    Karen y Mireia
    Autor/a

    más de 3 años

    @annarrieta En primer lloc, moltes gràcies pel teu comentari i dir la teva opinió.

    Ens sap molt de greu que hagis sentit això i que et sentis decepcionada.

    Hem volgut crear un missatge clar amb un producte de qualitat, tant del llibre en si com de les il.lustracions.

    I que donés peu a investigar sobre les cultures, sense haver d'entrar en el detall i perdre una mica el missatge principal.

    Tot i així, és un llibre nou, que hem creat amb la vostre ajuda i per això el que opineu és molt important per veure si té sentit. Així que gràcies per la tema opinió. La veritat és que hi hem dedicat molt d'esforç amb tot plegat i sobretot amor. Gràcies de nou.

  • annarrieta

    annarrieta

    más de 3 años

    Avui he rebut la recompensa com a mecenes del projecte i he de dir que m'ha decepcionat. Em sento enganyada.

    Està molt bé el missatge que es vol donar a conèixer, però amb 7 pàgines? Està clar que el mèrit del llibre el té la il•lustradora. Felicitats!

    Es podria haver inclòs algun relat real de les diferents realitats al món. Tot plegat ha quedat un llibre molt simple.

    Per altra banda, en cap part del llibre es fa referència a que és el resultat d'un verkami i no hi ha ni un simple agraïment als mecenes que hi hem contribuït. Si, he rebut la carta, gràcies, però posar-ho en una carta o en el llibre diu molt dels impulsors del projecte.

    Afegir que els enviaments s'han fet més tard del que s'havia dit inicialment (per a la setmana MLM). Si, ja ho sabem que ha sigut pel proveïdor del paper.

    Per acabar us felicito per la gran campanya de màrqueting i publicitat que heu fet pel projecte, heu assolit el 160%. I sota el meu parer, està sobrevalorat.

    M'agradaria pensar que sóc el 1% amb aquest sentiment d'engany i decepció. He participat en diversos verkamis i mai m'havia sentit així.

    Gràcies si més no, per haver-ho intentat fer el millor possible i compensar-nos amb enganxines, postals i pòsters.

  • Sgg

    Sgg

    más de 3 años

    Que proyecto tan lindo ;)

  • SANDRA CEREZO

    SANDRA CEREZO

    más de 3 años

    Genial!

  • Belén

    Belén

    más de 3 años

    Visca la teta!

  • nurverkaminur

    nurverkaminur

    más de 3 años

    Enhorabona pel llibre. Calen iniciatives com aquesta

  • Gloria

    Gloria

    casi 4 años

    Felicidades!!!

  • Laura Amores

    Laura Amores

    casi 4 años

    Gracias por crear así de bonito 😊

  • Sara T. Lorenzo Robledo

    Sara T. Lorenzo Robledo

    casi 4 años

    Me parece una ideaza <3 <3 <3 GRACIAS!!

  • Lidia Martínez Zalvez

    Lidia Martínez Zalvez

    casi 4 años

    Viva este proyecto bonito. Por fin soy mecenas

#09 / Seguim! Seguimos! Keep on pushing!

Bona tarda mecenes!!!

Com esteeeeu?

Portem algunes notícies!

Ja hem fet totes les gestions necessàries per a tenir l’isbn del llibre i ja el tenim! L’isbn és com el seu dni, el número que l’identifica al món. I també tenim el dipòsit legal registrat a Barcelona.

Logo Fsc

Una de les coses que hem tingut clares des del principi és que volem fer un producte de qualitat, el màxim sostenible i sobretot de proximitat. Per això hem aconseguit tenir el logotip de tala controlada d’arbres Fsc, que ens connecta amb els nostres principis.

A imprimir!

Sí, sí! Això vol dir, que ja ho tenim tot llest per anar a impremta!

I si tot va bé, seguim amb els terminis que ens havíem marcat com a objectiu!!

Moltíssimes gràcies per fer-ho possible!

Bàrbara i Karen

¡Buenas tardes mecenas!

¿Cómo estáaais?

¡Traemos algunas noticias!

Ya hemos hecho todas las gestiones necesarias para tener el ISBN del libro y ¡ya lo tenemos!leer más

#08 / Yuhuuuuuuuu! Wohooooooooo!

Hola team!!!

Ja hem arribat al final de la campanya i quins dies méeees guais hem passat!!!!

Estem més que contentíssimes amb el resultat, molt agraïdes i ja a tope amb la impremta.

Gràcies a vosaltres estem fent un passet a normalitzar la lactància materna al món i sobretot a ajudar a les famílies a creure en que totes les decisions que prenguin seran bones. Perquè sí, papes i mames, aquesta aventura és mooolt poderosa! I per això, volem donar-vos com a mínim 9464 gràcies per tot el suport, implicació i amor que hem rebut! Gràcies, gràcies, gràcies, gràcies!

Volem que el llibre arribi molt i molt lluny i estem convençudes que així serà! I tooot haurà sigut possible gràcies a cada una i un de vosaltres! És increïble! Moltes gràcies de nou.

I ara què?

Doncs estigues pendent del teu e-mail ja que en breu rebràs un formulari per saber la teva direcció, idioma del llibre, etc. i si tot va com tenim planejat, rebràs la teva recompensa la primera setmana d’agostleer más

#07 / Últims dies! ¡Últimos días! Last days!

Molt bon diaaa!

Eoooo... Només queden tres dies de campaaaanyaaa! Nosaltres ens ho hem passat mooolt bé! I encara queden sorpresetes!!!

Us expliquem!

Segon objectiu aconseguit!

Només queden tres dies de campanya i hem arribat al segon objectiu!!!! Yuhuuu! I què vol dir? Doncs que afegirem més idiomes al llibre. Encara hem de decidir quins, per ara el llibre estarà disponible en català, castellà i anglès :).

Últim sorteig de la campanya a Instagram.

Avui activem un concurs mooolt especial, i és que la Bàrbara farà una làmina original feta a mà. La làmina serà una de les tetes del llibre amb la frase ‘Ho faig com em surt de la teta’ i el nom del o la guanyador/a. I podràs triar el color i mida que vulguis.

A més a més també, t’emportaràs un llibre de ‘La volteta al món’ i unes enganxines.

Pots participar aquí

Tercer objectiu: Pop Up Store TETAria materna.

Estem parlant d’un objectiu moooolt xulo! Si superem els 9.900 euros farem una leer más

#06 / Comparteix! Comparte! Share!

Molt bon dia mecenes!!! Com estàs?

Saps què? Només queden 7 diiiieees de campanya!!! Ens ha passat volaaaaant!

Comparteix 'La volteta al món'

Ajuda'ns a donar a conèixer el projecte al màxim de gent possible! Com? Comparteix aquesta foto i text a les teves xarxes socials, e-mail, Whatsapp, etc... on vulguis! Com més millor!

TEXT PER A COPIAR I ENGANXAR

Hola!!

Sóc mecenes de La volTETA al món: el llibre infantil (o no) sobre la duració de la lactància materna al món. Estan a punt de finalitzar la campanya de Verkami i necessiten l'última empenteta.

T'animes?

Participa aquí: https://vkm.is/lavoltetaalmon

Una abraçada!

Tanda entrevistes

Com que un dels valors de "La volteta al món" és donar coneixement, hem començat una tanda d'entrevistes a Instagram amb persones que ens semblen interessants, i sobretot que segueixen el propòsit del llibre: ajudar a mares, pares, filles i fills del món a creure en elles mateixes i en les seves pròpies decisions.

Aquest leer más

#05 / Votació de postals! | ¡Votación de postales! | Vote for the postcards!

Molt bon dia a tothom! Com esteu?

Votació postals

Avui et portem una mini enquesta per votar quines són les teves tres postals preferides. Les tres més votades seràn les que afegirem a les recompenses! És una sola pregunta, i molt ràpida!

Captura de pantalla de l
Captura de pantalla de l'enquesta.

Així que endavant, vota aquí.

Impremta i correus

Per altra banda, ja estem començant a parlar amb la impremta i també amb Correus. Volem que tot plegat estigui activat perquè quan s’acabi la campanya tot estigui sota control. I així puguis rebre les recompenses a temps!

I per últim..

Projecte amic de Verkami

Ens agradaria que coneixéssis un projecte que també està a Verkami: "Ojalá seas amarillo". Els queden 8 dies de projecte i estan al 69%, necessiten una empenteta! Ells el defineixen així:

leer más

#04 / 100% i noves recompenses! | 100% y ¡nuevas recompensas! | 100% and new rewards!

Boooon dia meceeeeenes!

Sí, sí i síííí! Hem aconseguit el 100% de la campanya! I encara queden 23 dies per endavant! Yuhuuuu! Quina emoció!!!

Doncs bé, tal i com havíem promès, en superar els 5900 euros, hem afegit dues recompenses més per a tots i totes vosaltres! Això vol dir que les afegirem a qualsevol recompensa que ja tinguis o vulguis agafar.

Aquí les tenim!

Llibre en versió mini

Per que te l’emportis de viatge a tot arreu.

Llibre mini La volteta al món
Llibre mini La volteta al món

I els segells preciosos

Per a les teves postals de La volteta al món.

Et recordem que avui és l’últim dia del sorteig que tenim actiu a Instagram així que encara estàs a temps de participar fins a les 20 h, aquí.

Que tinguis un súper cap de setmana i seguim!

Bàrbara i Karen


¡Bueeeen día meceeeeenas!

Sí, sí y ¡síííí! ¡Hemos conseguido el 100% de la campaña! ¡Y aún quedan 23 días por delante! ¡Yuhuuuu! ¡Qué emoción!

Pues bien, tal y como habíamos prometido, al superar los 5900 euros, leer más

#03 / Notícies! ¡Noticias! News, news, news!

Molt bon dilluns mecenes boniques i bonics!

Comencem la setmana a tope amb tres bones notícies:

Primera notícia

Estem a menys d’un 5% d’arribar al primer objectiu de la campanya!!!! I necessitaríem una empenteta! Ens ajudeu?

Campanya de Verkami
Campanya de Verkami

I què passa si el superem? Doncs genial!!

Tenim varis objectius a assolir:

Si superem els 5900 euros

Afegirem dues recompenses més! El llibret de viatge "Viatgem com ens surt de la teta" i segells amb les il·lustracions.

Si superem els 7900 euros

Afegirem idiomes.

Si superem els 9900 euros

Farem la Pop Up Store “La volteta al món: tetaria materna”. Un espai on podràs trobar el llibre, donar de mamar, escoltar xerrades de instagramers sobre criança i lactància, musiqueta i ioga en família... i molt bona llet. Hi tindràs accés preferent!

Si superem aquests objectius

Tenim moltes idees més, sorpresa!

Segona notícia

Volem que tinguis una experiència rodona i per això hem creat una llista a Spotifyleer más

#02 / 75% aconseguit! | ¡75% conseguido! | 75% achieved!

Molt bona nit teta lover!

T’escribim per dir-te que ja hem superat el 75% de la campanya!

Estem molt i molt agraïdes pel vostre suport: SOU INCREÏBLES!

A més a més, tenim un concurs actiu a Instagram per si voleu participar-hi o compartir aquí

Que sopeu a gust, descanseu i demà comenceu una setmana genial!

Bàrbara i Karen


Muy buenas noches teta lover!

Te escribimos para decirte que ¡ya hemos superado el 75% de la campaña!

Estamos muy agradecidas por vuestro apoyo: ¡SOIS INCREÍBLES!

Además, tenemos un concurso activo en Instagram por si queréis participar o compartir aquí

Os deseamos qué cenéis a gusto, descanséis y que mañana comience una semana genial!

Bàrbara y Karen


Good evening Verkami!

We are writing to you to tell you that we already exceeded 75% of the campaign!

We are very grateful for your support: you ARE incredible!

In addition, we have an active contest on Instagram in case you want to participate or share here

leer más

#01 / GRÀCIES, GRACIAS, THANK YOU SO MUCH!

Molt bon dia verkami preciosa / preciós!

Primer de tot volem compartir amb tu que estem emocionadíssimes i infinitament agraïdes per la rebuda del projecte. En un sol dia hem aconseguit gairebé el 40% de l'objectiu! Així que ho posem en majúscules: MOLTES GRÀCIES!

Segon; com ja posa a la pàgina de la campanya els/les 200 primers mecenes rebran una làmina exclusiva, semblant a aquesta:

Només 200 unitats!
Només 200 unitats!

T'animem que segueixis compartint La volteta al món amb el teu entorn i així puguin fer-se amb una d'elles també!

Quan estiguem arribant a la xifra de mecenes, t'enviarem per aquí la sorpreseta de dibuix de la Bàrbara.

I per últim, ja saps fins quan dona de mamar la mare de Samoa?

Segueix-nos a l'Instagram de @lavoltetalmon!

Una súper abraçada, que tinguis un gran dia i seguim!

Karen

¡Muy buenos días verkami preciosa / precioso!

En… leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies