❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Temps viscut

Requiem de Mozart per a Quartet i Dansa. Ajuda'ns a crear l'escenografia.

Quartet Indiano de Corda

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
43
Aportaciones
2.020€
De 1.900€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

L'ESPECTACLE


Lichtenthal, contemporani de Mozart, va fer un arrenjament del Requiem per a quartet de corda. L’obra adquireix amb aquesta formació un caràcter més íntim però sense perdre la força que la caracteritza.

El temor, la súplica, l’angoixa, el pànic, la humilitat, la lloança, la ira… tots els sentiments que experimentem davant la mort es veuran expressats amb la força i delicadesa de la dansa interpretada per la ballarina Aina Lanas.

L’escenorgrafia i la il·luminació juguen un paper clau en l’expressió de l’espectacle. L’element central és una creu giratòria a sobre de la qual tocarà el quartet de corda. La base de la creu estarà il·luminada per sota per potenciar l’expressivitat i el missatge de la música i de la dansa.

QUI SOM?


El Quartet Indiano de Corda som un grup de cambra que des dels nostres inicis ens ha motivat el treball interdisciplinar de les arts.

Hem treballat amb artistes plàstics, com Arian Morera, en l'espectacle "Micro-Macro", amb Nona Umbert, en "Oximoron", amb la Cia Teatre Nu, en la creació "D'Un Quixot"... entre d'altres.

En aquesta ocasió ens unim en el projecte amb la ballarina Aina Lanas, amb una gran experiència en dansa contemporània, i per l'escenografia amb Jordi Rotés.

AJUDA'NS A CREAR L'ESCENOGRAFIA


Les vostres aportacions les destinarem a crear l'escenografia, l'element central de la qual és una creu giratòria il·luminada sobre la qual tocarem el quartet corda.

RECOMPENSES


CALENDARI PREVIST


Entre els mesos d'abril i maig estarem en la fase de creació dels elements escenogràfics. Paral·lelament treballarem la part musical i coreogràfica que culminarà en un stage de posada en comú.

L'estrena està prevista pel mes de juny.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • patufet_sideral

    patufet_sideral

    4 años

    tenseu fort l'arc!

  • Andreu Llanes

    Andreu Llanes

    4 años

    Andavant i moltíssima sort!!!

#02 / Estrenem!

Benvolguts mecenes,

Finalment hem pogut reprendre el nostre projecte i estem molt contents d’anunciar-vos que el mes d’octubre estrenem l’espectacle Temps viscut – Rèquiem de Mozart – al Teatre de l’Aurora d’Igualada dins el cicle de concerts organitzat per l’Escola Municipal de Música d’Igualada.

L’estrena serà el divendres, 30 d’octubre a les 21h. Les persones interessades a assistir-hi escriviu al correu [email protected] indicant el vostre nom i cognoms i si voleu 1 o 2 entrades en funció de l’aportació que vau fer. Degut a les circumstàncies actuals que limiten l’aforament disposem de 15 localitats per als col·laboradors. Per aquest motiu, d’entre totes les sol·licituds rebudes, prioritzarem repartir les invitacions entre els mecenes d’Igualada i els voltants i ho farem per ordre de sol·licitud.

Si us han estat assignades rebreu una confirmació per e-mail. En cas… leer más

#01 / AJORNAMENT DEL PROJECTE

Primer de tot moltes gràcies a totes i a tots per per creure en el nostre projecte i ajudar-nos a tirar-lo endavant.

Degut a la situació actual ens veiem obligats a posposar el calendari previst. No sabem quan es normalitzarà la situació per poder reiniciar els assajos i la preparació de tot el muntatge ni quan es reprendrà l'activitat cultural. Tan bon punt puguem dur a terme el projecte ens posarem en contacte amb vosaltres perquè ens fa molta il·lusió compartir-lo.

Temps viscut

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies