❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Aplicació interactiva per aprendre el KICHWA a través de Llegendes de l'Amazonia

Apren kichwa a través de les llegendes amazòniques de l'Equador escoltant contes narrats per joves

Gemma Rosas

A project of

Created in

Puyo, Ecuador
4%
36
days
3
Patron
100€
From 2.500€
Contribute to the project
View project in Castellano

Volem convertir els cinc primers contes publicats sobre llegendes amazòniques en una versió APP interactiva per a IOS i Android on puguis escoltar el kichwa i la traducció al castellà.

Farem una selecció de 50 joves de l'Amazonia perque participin del projecte gravant ells mateixos l'àudio en kichwa i castellà.

Una vegada tinguem l'aplicació, farem una revisió per part d'una comissió pedagògica de mestres de Puyo, la capital amazònica de Pastaza, a l'Equador.

Tots els mecenes que ens ajudin, es podran descarregar l'aplicació gratuïtament.

Aquesta aplicació informàtica es posarà a la venta a través de les plataformes habituals però farem una presentació oficial a l'Amazonia i aquell dia es podrà descarregar gratuïtament perquè els nostres col·laboradors i amics de l'Amazonia hi puguin accedir més fàcilment.

MIRA una demo de la Simulació de l'APP:

Sobre les recompenses

Hem pensat que la millor recompensa és aprofitar la tecnologia, així que aquesta vegada us enviarem l'enllaç per descarregar-se gratuïtament l'aplicació.
Els que ja ens vàreu ajudar amb els llibres impresos, tindreu un detall extra.

Els que encara no coneixeu els llibres, us oferim la possibilitat d'enviar-vos l'edició impresa.

Sobre nosaltres

Amauta Ñanpi significa "el camí de la saviesa" i és una unitat educativa de més de 500 estudiants de les 7 cultures amazòniques de la regió: kichwa, shuar, achuar, shiwiar, andwa, waorani i sapara. Fa més de 30 anys que treballa en una metodologia que permet a cada estudiant seguir el seu ritme d'aprenenatge, en el seu idioma i segons la cosmovisió de la seva cultura garantint així que s'incorporin sempre estudiants que arriben de la selva a la ciutat del Puyo.

El nostre projecte enforteix una feina de fa molts anys per tenir material didàctic en la llengua pròpia.

Perquè fem la campanya a Verkami

Ara fa tres anys vàrem fer una primera campanya a Verkami i gràcies als més de 100 mecenes que ens vàreu ajudar, vàrem poder imprimir 5 publicacions de 5 contes diferents en un tiratge de 1.000 exemplars de cada. Ara mateix, s'utilitzen a totes les aules on vàrem regalar els contes i també estan a la venta a 11 llibreries de l'Equador per poder fer un fons que ens ajuda a poder muntar una petita biblioteca a l'escola.

Farem servir aquesta campanya per realitzar una aplicació informàtica de manera participativa amb els joves de Puyo: convertirem amb ells els contes impresos en una aplicació informàtica que ens serveixi per poder escoltar les històries en kichwa i en castellà.

Calendari

De seguida que aconseguim els diners, començarem per dissenyar l'aplicació amb un expert que farà la feina de manera participativa amb els joves, perquè així també aprenguin a programar i s'impliquin amb les noves tecnologies d'una manera didàctica.
Esperem tenir l'aplicació en un mes i poder-la revisar amb mestres i joves del Puyo.

Una vegada revisada, la posarem a l'Apple Store i a Google Play, perquè es pugui difondre a tot el món.

Ens agradaria que fos un regal per Sant Jordi per tots aquells que ens hagueu ajudat.

+ Info

Ens pots seguir també al facebook:
Historias de Selva Adentro

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

40€
0 backers
PUYU

Enllaç per descarregar gratuïtament l'Aplicació Tecnològica per escoltar els contes en kichwa i la seva adaptació al castellà
+ Enviament d'un dels cinc contes publicats (escull quin t'agradaria tenir o quin encara no tens per enviar-te'l)

Estimated delivery April 2020
60€
1 backer
MANTURU&WITUK

Enllaç per descarregar gratuïtament l'Aplicació Tecnològica per escoltar els contes en kichwa i la seva adaptació al castellà
+ Enviament de la col.lecció dels 5 contes publicats / o pels que ja tingueu els llibres, una mocawa especial pintada a mà (ceràmica típica)

Estimated delivery April 2020
120€
0 backers
ILLU TAMIA

T'enviem l'enllaç per descarregar de manera gratuïta l'Aplicació tecnòlogica per escoltar les llegendes de l'Amazonia en kichwa i l'adaptació al castellà
+ La col.lecció dels 5 contes o una mocawa especial (ceràmica típica pintada a mà)
+ una chigra (bolso de fibra de chambira típic de l'amazonia)

Estimated delivery April 2020
500€
4 left (of 4)
YAJI&HUASCA

T'enviem l'enllaç per descarregar de manera gratuïta l'Aplicació tecnòlogica per escoltar les llegendes de l'Amazonia en kichwa i l'adaptació al castellà
+ La col.lecció dels 5 contes o una mocawa especial (ceràmica típica pintada a mà)
+ una chigra (bolso de fibra de chambira típic de l'amazonia)

  • Gravació a l'APP: Participa amb nosaltres i sigues part del projecte amb una gravació teva o vine a una de les nostres activitats si visites l'Equador!!!

Estimated delivery April 2020
Cookies help us to offer you the best experience. Settings