❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Cap el tercer disc de Cala Joia

Volem enregistrar el nostre tercer disc de cançons pròpies amb aires renovats i estils diferents, i volem compartir-ho amb tu. Ens ajudes?

CalaJoia

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
100
Aportaciones
1.946€
De 1.750€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Un nou projecte

Plens d'il.lusió i ganes, de notes i lletres, volem remar junts amb tu cap el tercer disc de Cala Joia, i per aconseguir-ho, et necessitem.

Ho tenim tot apunt, les melodies de les cançons, els arranjaments d'elles, els músics, la poesia, els instruments ben esmolats i afinats, un estudi de gravació professional a Mallorca amb un tècnic i músic de cap a peus, en Toni Pastor, ens epera per gravar-ho tot. Com veis, aquest disc de duet no en tindrà res, serà un disc amb tota una banda de músics i tots amb una gran trajectòria musical. Els músics seran, Àngel Gelabert (piano, teclats i acordió), Moisès Pelegrí (Percussió i bateria), Toni Pastor (Llaüt, contrabaix, baix elèctric, tècnic de gravació i productor) i evidentment Annabel Villalonga (guiterres, guitarró, veus i producció musical) i Josele Abelairas Gener (Veu principal i lletrista). També tindrem col.laboracions molt especials: Clara Gorrias, Joan i Auba Villalonga (Veu) i Miriam Fèlix (Violoncel).

Enregistrant un directe a La Casa Murada per a TV3.
Enregistrant un directe a La Casa Murada per a TV3.

En què destinarem els diners?

Només necessitem que aportis el teu granet d'arena a Cala Joia, per fer realitat el tercer disc. Destinarem el finançament a la gravació, l'edició, la mescla i masterització, les còpies i el disseny del nou disc. I si hi ens sobra un poquet de cosa, ens encantaria poder fer un videoclip.

El disc

Serà un disc d'onze cançons totalment pròpies que durà per títol "Gira".

Referent a la música, partint del folc com a base, dibuixarem pinzalledes de pop i altres estils més moderns, donant així més ritme, en relació als anteriors.

Les lletres, estan inspirades en vivències amoroses i d'altres imaginàries plenes de tendresa i fantasia, i evidentment, en la nostra terra, Menorca i la seva essència. També, hi trobareu una part reivindicativa en defensa de la mar i el planeta.

Gira és amor, terra, mar i aire.

En conclusió, serà un disc variat i fresc, sempre intentant anar amb la mateixa direcció, la de plasmar sentiments en forma de lletres i música, amb la bona intenció de sorprendre i remoure l’oient arribant-li amb algun somriure, emoció i segurament més d'una llàgrima. Esteim segurs que en alguna de les cançons us sentireu identificats.

Gira, serà un disc que girarà entorn a l’illa, girarà entorn a nosaltres, girarà sobre el temps actual i que també farà un petit gir al nostre estil musical habitual… I que desitjam que giri dins de molts d’aparells i per molts d'indrets.

Ens ajudes?

Idò, ja ho saps, no esperis. Tens un ventall enorme d'aportacions diferents (no sabem en certesa quan les entregarem, segurament serà el mes de juny, però depèn del transcurs del confinament) que t'esperen impacients i segur que trobaràs la teva. Des del propi disc, digital o físic, que el podràs recollir o te l'enviarem a casa, les entrades del concert-presentació (segurament pel juny), un cançoner amb totes les cançons de Cala Joia, fer-te visible amb el logo de la teva empresa o entitat a la contraportada, reservar un concert íntim a casa teva,... Tens tot un món de possibilitats, clica, aporta i fer possible que giri aquest projecte. Moltes gràcies, salut i molta música!

A La Casa Murada (Catalunya)
A La Casa Murada (Catalunya)

Segueix-nos

Facebook
YouTube

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

21 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • CalaJoia

    CalaJoia
    Autor/a

    casi 4 años

    Moltes gràcies Silvia, una abraçada!

  • sponssegui

    sponssegui

    casi 4 años

    Molta sort en aquest nou projecte, artistes! Tot el meu recolzament a la vostra música i a la vostra poesia! Salut! Sílvia

  • CalaJoia

    CalaJoia
    Autor/a

    casi 4 años

    Gràcies parella, esperem que sí!

  • Abi y Seto

    Abi y Seto

    casi 4 años

    Esperam que aquest disc tengui tant èxit com els anteriors!

  • CalaJoia

    CalaJoia
    Autor/a

    casi 4 años

    Gràcies! Esperem que li agradi a na Jana, una abraçada plena de música i versos, família!

  • Tonino Karatone

    Tonino Karatone

    casi 4 años

    Aquest disc de Cala Joia és per na Jana!!!!

  • CalaJoia

    CalaJoia
    Autor/a

    casi 4 años

    Ohhh! Vanessa, moltes gràcies per l'aportació, confiam que estiguis bé per Mataró. Una abraçada, molta salut i música!

  • Vela

    Vela

    casi 4 años

    Ja espero amb ganes el vostre proper disc: espero que el meu petit granet d'arena ajudi a fer-lo possible. Una abraçada molt molt gran des de Mataró. Vanesa

  • CalaJoia

    CalaJoia
    Autor/a

    4 años

    Gràcies a tots per aportar i fer possible aquest nou disc. Ens tornarem a veure, sonant i cantant. Salut i música!

  • Sa Placeta

    Sa Placeta

    4 años

    Salut i Musica. Que prest ens tornem a veure.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies