❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La nova web de benegre.cat

Benegre.cat és una pàgina web satírica creada per un equip de comunicadors amb l'objectiu d'esperonar el país en temps difícils, amb la ironia i l'humor per bandera. Per professionalitzar el projecte, per créixer, ens cal una nova web per publicar més i millors continguts. Sumeu-vos a benegre.cat!!

benegre.cat

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
38
Aportaciones
1.520€
De 7.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Benegre.cat va néixer el 23 de febrer del 2012 com un espai web on un equip de professionals de la comunicació apostem per la ironia i l’humor per fer reflexionar el país en aquests temps difícils. És la nostra aportació a la construcció nacional de Catalunya. Des que vam començar, hem publicat més de 350 articles originals, llegits gairebé 150.000 vegades.

En vistes a l'acollida, creiem que benegre.cat és un projecte necessari pel bon humor col·lectiu i us demanem que ens ajudeu a professionalitzar-lo. Això passa per una nova web multimèdia on poder publicar nous i millors continguts. Us obrim les portes de benegre.cat perquè ens ajudeu a fer un pas endavant, a créixer, i avançar cap a la sostenibilitat de la publicació a llarg termini.

QUI SOM I D'ON VENIM

A la tardor del 2011, commocionats per la cruesa de la crisi i en vistes de la que li estava caient a Catalunya, vam decidir unir esforços per tirar endavant una publicació satírica per esperonar el país i reflexionar amb el bon humor per bandera. Una redacció formada per quatre periodistes, un il·lustrador, un novel·lista i una octogenària de l’Empordà ens vam posar a treballar per publicar, el 23 de febrer del 2012, el portal benegre.cat.

La nostra inspiració és el setmanari satíric El Be Negre, que els nostres avis van fundar el 23 de juny del 1931, per fomentar l’esperit crític a Catalunya des del bon humor. La il·lusió de seguir amb la seva tasca és nostra, la capacitat ja ens ho direu, però ens esforçarem de valent per estar a l’alçada. Hem tingut la sort de conéixer els propietaris dels seus drets legals i després de conversar amb ells, vam decidir tirar endavant benegre.cat com una publicació diferenciada i amb un avi molt entranyable.

algunes noticies
algunes noticies

COM ENS HA ANAT

En poc més de mig any de vida hem publicat més de 350 articles originals en les seccions d’Editorial, Política, Societat i Esports, a més de cròniques històriques, il·lustracions originals, una novel·la per fascicles i converses telefòniques d'actualitat, enregistrades amb una àvia empordanesa que és la veu de l’experiència. Els nostres continguts han estat llegits prop de 150.000 vegades en aquest temps i des del primer dia hem complert el ritme de publicació que ens havíem proposat de 15 peces setmanals. A més, hem mantingut una intensa activitat a les xarxes socials, el nostre Twitter està al llindar dels 3.000 seguidors i ja hem superat el miler a Facebook. En alguns casos les nostres notícies han superat els 7.000 Likes i han fet estralls a Twitter.

Creiem que la bona acollida de benegre.cat indica que és un projecte necessari en un moment molt delicat. Ens sentim molt motivats per aportar el nostre granet de sorra a la construcció nacional de Catalunya començant per fer-vos riure. Quan et saps riure de tu mateix, ningú no et pot fer mal, que deia aquell. Estem compromesos amb el que volem que sigui el projecte de la nostra vida.

com ens ha anat
com ens ha anat

QUÈ VOLEM FER

Volem aconseguir que benegre.cat sigui una plataforma web professional, independent políticament i sustentada per la publicitat de marques que comparteixin els nostres objectius. Volem esdevenir el referent en humor compromès a Internet, el mitjà del que és natural benegre.cat. Per fer el primer pas i renovar la pàgina web per fer més i millors continguts, necessitem la vostra imprescindible ajuda, estimats mecenes.

L’actual benegre.cat està fet amb Wordpress, una plataforma de creació de blocs amb diverses limitacions que repercuteixen sobre els continguts i la difusió. Considerem que una web a mida, amb millor disseny i navegabilitat, capacitat per més categories i contingut audiovisual és indispensable per afrontar amb garanties el repte que ens hem proposat. És el suport necessari per publicar millors notícies, nous reportatges, entrevistes amb els protagonistes de l'actualitat, infogràfics, enquestes i tot el que us tenim preparat.

Us demanem que formeu part d’aquest projecte a canvi de donar-vos-en un trosset. Hem dedicat molt esforç a pensar els retorns que us podem oferir perquè us sentiu, veritablement, part de benegre.cat.

les recompenses benegre
les recompenses benegre

ELS RECURSOS QUE NECESSITEM

El disseny i programació de la nova web de benegre.cat requereix un total de 7.000 euros, que desglossem tot seguit segons el pressupost que hem demanat a programadors web professionals. És important que recordeu que els diners que aporteu només sortiran de la vostra butxaca si arribem a la xifra!

  • Disseny de la web, direcció d'art, adaptació de l'imagotip a diferents formats, creació/disseny de retícules, implementació al gestor de continguts.

  • Maquetació base amb Html5, Css3 i jQuery i adaptació a smartphone i tablet; categories, menú, gadgets socials, formularis, widgets diversos i fitxes de contingut.

  • Programació de la web dinàmica PHP + MYSQL, importació de l'arxiu de WP, integració d'APIs socials, instal·lació al servidor.

  • Backoffice (CMS) per a la gestió dels continguts amb mòdul per gestió d'usuaris, entrades i comentaris.

  • Configuració sistema d'analítiques i gestió del correu electrònic.

Si ens ajudeu a assolir el que necessitem per fer realitat la nova pàgina web de benegre.cat, estarà en funcionament unes cinc setmanes després.

MOLTES GRÀCIES!

De debó, moltes gràcies per ajudar-nos a fer créixer benegre.cat. Us volem fer partíceps del nostre projecte a canvi que ens ajudeu a fer-lo prou bé com per a que sigui sostenible. Tots junts podem aconseguir crear un espai que ens faci riure però també reflexionar i observar la realitat amb esperit crític i bon humor. I falta que li fa al país.

Totes les donacions són importants, per petites que siguin, però la difusió d’aquesta iniciativa també és imprescindible. Us animem a que us convertiu en mecenes de benegre.cat i ho expliqueu a tothom! Si us agrada el que fem però no podeu donar, ajudeu-nos a difondre-ho!

Moltes gràcies, ens riem aviat!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#02 / Gràcies per haver-ho intentat!

Benvolguts mecenes de benegre.cat,

com ja us ha informat Verkami... no ha pogut ser. Com li passarà a Pere Navarro a les eleccions del 25-N. Però no passa res, la nostra motivació pel futur segueix intacte i el nostre agraïment per la vostra confiança és etern.

Les vostres aportacions no s'han fet efectives, és a dir, no s'ha carregat res al vostre compte. Si, malgrat tot, voleu realment fer una aportació al nostre projecte hi ha altres fòrmules. Només que aconseguim el 50% del que vam assolir ja serà de gran ajuda. Si és el cas, us recomanem passeu per la nostra passarel·la de PayPal en aquest enllaç

Feu el que feu, moltes gràcies! I recordeu, les donacions a Benegre.cat són com les boles xines; el límit el poses tu.

Salut i si us cal riure, sempre ens trobareu a benegre.cat.

#01 / Moltes gràcies!

Moltíssimes gràcies estimats mecenes per la confiança i vostres suports en aquests primers dies! Esperem de veritat poder arribar a l'objectiu per posar fil a l'agulla amb les vostres recompenses. Ara és ben important que fem arribar aquest projecte a tantes persones com sigui possible, si creieu conèixer algú a qui pot agradar benegre.cat... feu-li saber!

Si teniu suggerències per millorar les recompenses o consells per ajudar-nos a explicar millor el nostre projecte, no dubteu en dir-nos-ho, serà de grandíssima ajuda.

Gràcies de tot cor i que no pari el comptador!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies